.... debesis mums visiem vienas

19. feb 2016. 14:30

 


    Lita savā blogā iesāka sarunu par VĒRTĪBĀM mūsu katra dzīvē. Par VĒRTĪBĀM- Alises ieraksts. Kkā galīgi nejauši sanācis, ka turpināšu par to pašu.

   Vnm esmu uzskatījusi, ka cilvēku, lai ko viņš nedarītu, motivē nevis kritika, bet gan uzmundrinošs, silts vārds; un arī tad, ja nākas ko aizrādīt vai pamācīt, to taču var izteikt tik dažādi- gan liekot zaudēt jebkuru vēlmi padarīt darbiņu labāk, gan- gluži pretēji, kad vēlme izdarīt patiešām labi, nāk no tevis paša būtības dziļumiem. Šobrīd, vairāk kā jebkad, apjaušu, cik nepārvērtējama VĒRTĪBA ir cilvēciska, patiesi ieinteresēta, silta attieksme pret līdzcilvēku/-iem. Ja esot sev svešā vidē, starp sev svešiem cilvēkiem, sajūti, cik nozīmīga esi viņiem, un sajūti to ar ikkuru mazumiņu, tad... nu tad tas patiešām ir miljons!! 


    Un tad, kad dažas dienas atpakaļ ieraudzīju pie mājas, kurā atrodos, nelielā mastā plīvojam sev tik pazīstamu karodziņu... nu tad vnk uz laiciņu zaudēju valodu...


    Ja darba devējs pret darba ņēmēju izturas nevis kā pret padoto, bet kā pret līdzcilvēku, kuram arī ir savas vēlmes un intereses... savs jūtīgums un sava varēšanas robeža, tad tas ir miljons!! Lai arī man nav un nebūs nekad miljona naudas izteiksmē, tad vnm zināšu, ka esmu to saņēmusi, pie tam- ne reizi vien, citās, daudz vērtākās banknotēs.  

/šī nav domāta kā fotoreportāža, nepārprotiet;  par cik vakar, ap šo laiku, paraudzījos tā ciešāk- kur tad īsti esmu, nu nevarēju šīs bildītes nepievienot!!   / ..

Atslegas vārdi: daudz vērtākās banknotes0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (26)

Raisa O. 18. apr 2016. 19:28

Ingrida X. 21. feb 2016. 16:19

Ineta-
mīļš paldies par Tevis uzrakstīto!!  
Arī te, jā, tieši te- amigosā, atzinīgs, pozitīvs vārdiņš spēj dot cilvēkam ļoti daudz!!  
Sajutusi Tavu vai ikkura cita cilvēka silto attieksmi, saņemu tādu pašu devu- varēt, kādu saņemu te, blogā minētajā līdzcilvēku attieksmē. Vai tādēļ man smagumi, kas jāizcilā, un daudz kas cits sarūk??, it kā jau vārda tiešajā nozīmē- nē, bet- nu ir to, kas jāpadara, šā vai tā, darīt daudz gaišāk!! /man te pietrūkst mazas zīmītes, ko pievienot- smaidošas saulītes/..

Ineta L. 20. feb 2016. 20:45

Viens jauks un saviļņojošs darba sākums
Ingrid, Tev ir fenomenālas spējas blogos izteikt savas emocijas tā, ka var just īstu saviļņojumu, ir ļoti iepriecinoši lasīt Tavas rakstītās rindas un saņemt daļiņu šī prieka/gaviļu!  

Elva E. 20. feb 2016. 15:06

Tā ir. Debesis visiem vienas , jo vairāk tās sacaurumojam , jo pašiem ļaunāk .
Karogs - cieņas un sirsnības apliecinājums no darba devēja .

Ingrida X. 19. feb 2016. 23:08

Kuku /21:15/- nu bet!!, loģiski tikai!! es jau sen prasos paciemoties zem Taviem griestiem, bet- Tu jau mani neņem par pilnu!!   .. jumts jau arī katram savs, un katram tas aizbrauc- citā laikā; bez noteikta grafika, dmž.  

Ingrida X. 19. feb 2016. 23:04

Neņem nu ļaunā, Vasilij- pārējo Tevis uzrakstīto nekomentēšu- maz no tā visa jēdzu, lai neteiktu- nemaz; bet par to, ka Tu centies informēt kkādās tur ārpus-lietās, nu ko??- paldies!!  

Ingrida X. 19. feb 2016. 23:00

... slikti, Vasilij, ka nepiedalies /17:49/, es gan vienu vienīgu reizīti piedalījos vienā NIVEA loterijā, tas gan bija baigi sen, pirms kkāda brīvdabas koncerta, tas konc. man nepatika, aizgāju projām, tikai pēc tam man zvanīja tās loter.organizētāji- dabūju diebt atpakaļ: biju vinnējusi dažus NIVEA  produktus + ašāko T-kreklu, kuru arī tā ne reizes netiku uzvilkusi.. ja kas, tikko, Tev rakstot, to atcerējos- tas bija balts, ar kkadām tur palmām un vēl kko virsū.. mājās skapī jau, droši, ka rātni kādā stūrītī čuč.. ..

Ingrida X. 19. feb 2016. 22:49

Cilvēks, Jaukais /16:32/, jau var padalīties tikai ar to, ko pats tajā brīdī, kad raksta, pārdomā/saprot/izjūt, nu vsm man tā liekas :) es tikko noskatījos dokument.filmu par Bali un vēl 2 eksot.vietām; ok- bija interesanti, citādāk jau neskatītos- viss tas krāšņums krāsās, visi tie viņu grabuļi un ķeburiņi, kuros katrā kkas tiek iekodēts no viņu pas.uztveres, mitoloģijas... Bet, ka tgd nu baigi domātu par to, dalītos kkādās tur sajūtās- garām!! Manās domās un sajūtās ir vide, cilvēki, starp kuriem atrodos... nu tā kkā... .. un, kā vnm, domas par tiem un to, kas mājās..   .. šoreiz- palika līdz galam nenovestas lietas, tas mzl traucē, protams, bet ticu, ka viss atrisināsies.

Vasilijs P. 19. feb 2016. 21:24

Aplle pats butu spiest-Aiziet...

Vasilijs P. 19. feb 2016. 21:23

Ja!Ja nebutu B.Obamas-viss butu savadak-visi butu viena-Alcatel

savsem k. 19. feb 2016. 21:15

Jā .. debesis vienas , bet griesti katram savējie  

Vasilijs P. 19. feb 2016. 19:32

Tadel Krievija pastiprinatas intreses arzonas stradajosam techiskam personalam-pamatintreses-lidmasinas.

Vasilijs P. 19. feb 2016. 18:47

Jo Vestniecibu zinasanai!Vini jau seit atrodas!

Vasilijs P. 19. feb 2016. 18:44

Tadel Vestniecibu rajona nekados publiskos pasakumos pret BBC neiesaistos-tad bus jadodas kajam uz Pardaugavu

Vasilijs P. 19. feb 2016. 17:49

Agenturas meitenes,vienalga,Jaunas,Skaistas,Gudras...tadel nekadas FBI loterijas nepiedalos,darbs CIP.Atraitnis

Dzēsts profils 19. feb 2016. 16:32

Ai, no ko Tu -  saslavēji mani! Man pašam ir interesanti lasīt ar ko dalies Tu, kad Tev ir šādi blogi !

Ingrida X. 19. feb 2016. 16:23

Paldies, Jaukais Vīrieti, ka padalījies ar mani te!! :)
Man gribējās gūt ko pozitīvu, un to patiešām- guvu!!  

Ingrida X. 19. feb 2016. 16:20

Cilvēki, kur esmu patreiz es, neskatoties uz to, cik kurš vesels vai slims, ļoti mācās valodas, mācās tās ar aizrautību!! jā, man tas patīk viss, ļoti!!
Nu iedomājies- cilvēks, kam slimība atņēmusi daudz, jau bezmaz perfekti apguvis franču val., tgd cenšas apgūt spāņu, angļu- pārvalda brīvi...

Pirms atslēdzos, jo mans brīvais laiciņš tūliņ būs iztecējis, man gribas pievienot vienu franču dziesmu, kuras tekstu man patulkoja; skumja- jā!!, bet man patīk gan šī dziesma, gan tās video:


https://www.youtube.com/watch?v=_LTsjwiTN7w

Ingrida X. 19. feb 2016. 16:12

Tava mūzika vsp, cik nu esmu paklausījusies, ir tāda... nu mzl savādāka, kādu parasti klausos es, bet- man patīk!! tajā ir kkas... nu tāds... savādāks... tie nav tie lētie "tuči tuči" gabaliņi.. neesmu jau nekāda diži zinošā, lai te gudri izteiktos, bet saku tikai to, ko esmu uztvērusi..

Jā, Vācija ir ļoti sakārtota valsts; te cilvēki par darbu saņem  atbilstošu atalgojumu, bet- ne tikai tas. Jā, ir formalitātes, daudz papīru tāpat, daudz visādi maksājumi, bet- tie attaisnojas!!, jeb- tiem vnk ir segums!! un vidusmēra cilvēks ne tikai raujas vaiga sviedros, lai visu to spētu, nē, viņš nostrādā normāli savu darba dienu, teiksim, no 8-iem līdz 16-iem, un pārējais laiks pieder viņam, viņa hobijiem, vai dajebkam!! Piem., te, kur esmu, vīrietis 40+ pirms mēneša nopircis lietotas klavieres un tgd mācās tās pēc darba spēlēt.. un iegādājies 2 trušus, ar domu, ka pavasarī būs pamatīgs metiens, ai, man sanāca smiekli , bet tas viss ir tik interesanti!!  

Ingrida X. 19. feb 2016. 16:02

mīļš mīļš Tev paldies par pievienoto dziesmu!! :)
patika ļoti  /kaut es melotu, ja teiktu, ka man patīk šī valoda kā tāda; bet Tevis izvēlētajā dziesmā-   , arī video- vienkāršs un jauks/.. nu ko??- jauks vīrietis mani jauki iepriecināja  

Autorizācija

Ienākt