.... prast- vispirms- dot

25. okt 2015. 23:28

   Ir tik daudz vīriešu, kas nesaprot- kāpēc tiek- atšūti.
Jā, es atkal runāšu par tēmu- neērtu; pierasta lieta!! ;) .. vai man- lai tiktu pieskaitīta- labajiem- jāturpina jūsmot par rudens krāsiņām?? vai- šausmināties par to, ar ko mums draud- migranti?? .. Pietiek jau tā visa, pietiek!! ..

   Tik daudzi ir seksā- saskarsmē ar sievieti, kuru- it kā!!- vēlas ļoti, galīgākie stulbeņi! /atvainojos!!- tas nav aiz brīvas gribas, bet- elementāras nezināšanas- kas un- kā!!; ka Tu, kam ir no dabas dots- iekarot/paņemt; galīgi neizproti, ko ar to "paņemt"- darīt../ ..Vai man tgd mācīt Viņus, atvieglojot viņu dzīvi- turpmāk?? ha!! Ne nu esmu tik viszinoša, nekā... tikai ir lietas- kas cauri gadiem un sakariem- izkristalizējušās gan..

   Blogā, par savu labāko Draugu, ko dzēsu, nepieminēju vienu- mūsu mīļumā- apķert vienam otru, un- ilgi ilgi nelaist vaļā, mūsu mīļattiecībās, ir arī kas cits:  Viņš vnm!!! vispirms padomā par to, lai laimīga  un apmierināta /sexā/ būtu- Sieviete; un tad- pabijusi debesīs- savās, viņa vēlas visu!!- ko spēj/jūt/zina- dot- Vīrietim!! Lai arī Viņš- sasniegtu debesis- savas!!!.. un- jūtot, ka tas- noticis, un ja vēl izdodas satikties- tajās, tas visu padara daudz daudz vērtāku... Atvainojos vēlreiz- visiem jaukajiem vīriešiem!!- bet- cik ir to, kas vispirms nepadomās- par sevi??..

   Lai veiksmīte- ar Visiem!! Jaunu nedēļu- uzsākot!!

Atslegas vārdi: sex5970, pēc kura ilgojas0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (55)

Ingrida X. 27. okt 2015. 08:37

Nu ko?? Gribas pateikt ko jauku:
            Lai veseli mūsu Mīļie!!   Lai mums Visiem nepietrūkst Mīļuma!! Gan, ko dot, gan prasme un iespēju- to silti saņemt!! Labu Draugu, kuriem ticam mēs, un kuri tic- mums!! Un- sapnīši, uz kuriem iet un kurus- piepildīt!!  
            

Ingrida X. 27. okt 2015. 07:58

Jāni M., bijušais celtniek!! :)
Nu ko- lai visam, ko esi cēlis vai vēl celsi- ir pamatīgums!! Tai ilgajā stāvēšanā, protams!!    
Izdevušos dienu!!  

Ingrida X. 27. okt 2015. 07:53

Paldies, desantniek Vitosik, par tik jauku vēlējumu!!
Tā patiešām būtu lielākā no nelaimēm, kas varētu piemeklēt!!

desantnieks V. 26. okt 2015. 20:39

Lai Ingrīdu nekad nepiemeklē "sausās pīzdiņas" liksta.

Dzēsts profils 26. okt 2015. 20:24

Kā bijušai celtnieks izteikšos īsi un kodolīgi: lai ātri ceļas un ilgi stāv.

Ingrida X. 26. okt 2015. 19:20

19:17- to teica maigais jaunēklis- Maigonis!!

Dzēsts profils 26. okt 2015. 19:17

Skatos   veros    pareizu niku esi izvēlējies -__mozgojobs__-   . Nekam citam jau vair spēka nepietiek   vai  

mozgojobs M. 26. okt 2015. 19:17

Ja neesi gatava uzklausīt citādāku valodu, kā tikai sev veltītas slavas dziesmas, tad pašai nav ko te "smaržot". Dibiniet ar savām domu biedrenēm Inetu etc slēgtu interešu klubu un vāraties savā sulā. Vecās muļķes :))

mozgojobs M. 26. okt 2015. 19:10

Gan jau klimakss noliks visu savās vietās un pēc pāris gadiem Ingrīda atkal paliks mierīgāka un  normālāka

Ingrida X. 26. okt 2015. 19:07

man niezēt niez tgd atbildēt Tev ar Tevis paša vārdiem, bet- nedarīšu to; tikai- esi tik jauks, un savu dibenu te vairāk- nebāz!! smird.

Ingrida X. 26. okt 2015. 19:05

Tu par kuru puisēnu?? Par to, kurš nozīmīgs Tev??
Daudz gan Tu par mani zini, lai te bārstītu savas asprātības!! Ha!!
Es puisēnus ik pa laiciņam pamainu, lai košāk dzīvot, un Tu??, arī??

mozgojobs M. 26. okt 2015. 19:01

Ingrīdai tagad visi vīrieši ir pajoliņi, izņemot protams to daudzināmo un debesīs ceļamo pubertātes vecuma puisēnu, kuram pēc pārsimt gramiem stāv pilnīgi uz visu, pat uz pusmūža tanti.

Ingrida X. 26. okt 2015. 18:36

... ja es, Maigonīti, būtu nejaukāks cilvēks, es Tavam dibenam atbildētu tā, ka Tev maz neliktos.. .. paceltu augšā tos tekstiņus, kurus esi sūtījis man personīgi.. Tikai- Tu jau brīnišķīgi zini, ka es tik zemiski nerīkošos nekad, aiz to te vari droši sprēgāt- savā atraidīta vīrieša- aizvainojumā  

... neviens Vīrietis līdz ar zemi netiek nolīdzināts, viens otrs pajoliņš, kas to pelnījis- gan.

mozgojobs M. 26. okt 2015. 17:58

Trijotne Ingrīda Lita un Ineta, kā krievu kanālā "ķeļevizionnij damskij klub"  - pusmūža tantes sapulcējušās un sapucējušās, un nu ņemās slavēt viena otru, un protams nolīdzina vīriešus ar zemi, + ņevjebenna krutās ekspertes seksā, lai gan orgazmējušas pēdējo reizi Padomju Savienības laikā.

Ingrida X. 26. okt 2015. 16:05

Jā, man būs jauka, kā jau teicu!! :)
Vispirms- ar lampu vīru skrūvēsim man lukturi vietā ; vakarā- atbrauks mana Mazā; rīt- citas ģēlas, un parīt- uiiii!!!!- piepildīšu vienu no senseniem saviem sapnīšiem!!! Atkal personiski!!! Lai!!! Es Tev, Sandi, atskaitījos!!!   vot, ka sāku beidzot smieties pa riktīgo!!!!

Dzēsts profils 26. okt 2015. 16:01

pastāv jau arī privāta sarakste......noprotu,ka ir izkristalizējušies tie cilvēki ar kuriem vēlies runāties šeit.......

Ingrida X. 26. okt 2015. 16:01

Man vnm patikuši Puiši ar gariem matiem!! Nu un?? Tas arī ir- noziegums??
Bet- ne jau matos vien ir Cilvēka vērtība. Tas ir- visā, kopā... Prasmē cienīt otru, pirmkārt, godprātībā, veselīgā humora izjūtā, prasmē just otru, otra noskaņojumu.... tās ir bezgala daudz lietas, kas sasummē Cilvēku... ko es te atkal?? Tu taču visu to zini- pats!! :)

Dzēsts profils 26. okt 2015. 15:58

Lai jauka Tev diena Ingrid!
Tu priekš Amigosa esi pārāk laba!  
Vai zini tādu portālu -mammām un tētiem- tur tik daudz tiek runāts par bērniem.....

Ingrida X. 26. okt 2015. 15:54

Es jau teicu, Sandi- es neprotu, man arī nevajag- buldurēt kko bezpersonisku... tāpat taču ir lietas, kuras mūžam paliks tikai- pie manis...

Agrāk, kad nebija neta, es rakstīju vēstules- vnm konkrētam adresātam, jau iepriekš labi zinot, ka vēstules netiks nosūtītas... Dienasgrāmata man- neder.. man vajag to sajūtu, ka es ar kādu- sarunājos. Nu kāpēc es vsp te taisnojos?? Par ko?? Par to, ka esmu tāda, kāda nu esmu?? Viss.

Jauku Tev, Visiem pēcpusdienu!!
Man- būs jauka- ar lampu vīru..

Dzēsts profils 26. okt 2015. 15:54

garos matus pīt bizēs........šķiet Magoņu puisim Tu to darīji Ingrid...... pirms cik gadiem? 30?.......Tā bija Tava pirmā mīlestība?

Autorizācija

Ienākt