.... gabaliņš no dienasgrāmatas

3. sep 2015. 17:28

.... manī ir tik daudz sakrājies, ko teikt, pārcilāt, pārdomāt, saprast..
atkārtošos: ko pa retam te uzrakstu, to rakstu tikpat sev, cik- citiem; katram taču paliek iespēja- nelasīt..

.... mēs nokrāmējamies ar tādiem štruntiem savā dzīvē, ka dažubrīd šķiet- ak, cik jauki!!- vēl 100 dzīves priekšā!!.. vai patiešām vnm ir vajadzīgs kāds katalizators, lai apjēgtu tās muļķības, kurās izniekojamies?!.. nepārprotiet- stāsts nav par amigos; kas tad ir amigos?- vietiņa, kur pa reizītei paklaidēt sevi, vai- pa reizītei ko izteikt no sevis- laukā... /es par šīs vietnes publiskajām sadaļām/ ..

.... ja es tgd rakstītu visu, ko šobrīd vēlos pateikt, tad- tos memuārus nelasīs neviens   Palikšu pie dažām, visbūtiskākajām lietām.

    Vai apmīļoji šodien mammu?? Vai pateici bērniem, cik ļoti mīli viņus?? Vai, attiecībās ar draugu /vīru, mīļāko../ atk ko noklusēji?? atk padomāji: labāk tomēr to distancīti.. un šitā te mēs spēlējamies. Līdz brīdī, kad gaidi vismazāk, saproti- kādai spēlītei pielikts- punkts.. Un nekad nepateiksi to, ko nepateici- šodien. Un tas mīļums, kuru neatdevi, tā arī paliks- neatdots.. Nē, nepārprotiet!- tas, ko rakstu, nav- drūmi; es tikai nevarēju to neuzrakstīt. Kad apkārt tik daudz falšuma, neīstuma, egoisma un divkosības, tad nenovērtēt to, kas patiešam ir vērts vairāk kā visi pasaules miljoni.. tad nepateikt tos vārdiņus, nesamīļot, ja ir tāda iespēja... tad... nu tad tas ir- uz katra paša sirdapziņas..
   Mīlēsim, dosim to labāko no sevis!!  

Atslegas vārdi: būtiskais0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (26)

Ingrida X. 6. sep 2015. 00:06

    Mīlēsim, dosim to labāko no sevis!!  


..........................................
.... un kāds mīl tevi, tevi un- tevi.. tikai- nepalaid vējā, ok?? ;)

Ingrida X. 5. sep 2015. 23:55

.... tā klusi klusītiņām.. ar mīkstām pēdiņām.. ienāc istabā manā.. un tad, tā pavisam- kā nemanot- pieskaries plecam manam.. un tad- lai pirksti Tavi.. klusām vieglītiņām.. slīd pār roku manu.. pār krūtīm.. pār vēderu.. it kā to nebūtu.. it kā to nejustu.. it kā elpa nenodotu- neko.. un tad, kad tie pirkstiņi- mīļie un siltie- kā nejauši.. neesot.. slīd tālāk un siltāk.. tad zini- klusi klusītiņām.. ar pēdiņām mīkstām.. mēs esam satikušies- uz brītiņu vienu.. lai sapnītī būtu- ilgāk un diktāk .... kā toreiz, kā mājās..  varbūt.

Ingrida X. 5. sep 2015. 13:23

   Jā, Alisīt. Zinu, ka saprotam viena otru- no pusteikumiem :) .. tā ir bezgala forša sajūta, apzinoties, ka kkur mīt tavas dvēseles- radiniece..   .. patīk bieži būt pavieglai, iesmiet un jokoties, sadaru daudzas dumības.. , bet- sirsniņā jau cilvēks tāpat ir tikai tas, kas viņš- ir..
   Lai Tev to maziņo prieciņu- nepietrūkst!! ..  

Alise .. 4. sep 2015. 20:35

Jā, Ingridiņ, es arī ļoti bieži par to aizdomājos....!!!

Ingrida X. 4. sep 2015. 17:07

... Gotov... Gotov...  

Ingrida X. 4. sep 2015. 17:06

... jauki!!!   .. ka Tev ir lv Pase!!   .. un tgd- tik neaizmirsti- šodienas pērles- vai ik blogā- iesviest- lai mirguļo!!!  

Vasilijs P. 4. sep 2015. 17:06

Viss darbam sagatavots-Gotov k Trudu i Oborone

Ingrida X. 4. sep 2015. 17:05

ahā... nu jau Obamas kungs... nu nu... vai tajā dārziņā ienāci??   .. šķiet- ne tos vārtiņus pavēri.. mzl pa kreisi, uz sirdspusīti.. tad- mzl pa labi, un tad- trešie- īstie..

Vasilijs P. 4. sep 2015. 17:03

Man ir latvijas Pase

Ingrida X. 4. sep 2015. 17:02

.... un tad, kad es pateikšu, ka es- mazbišķītiņ, nu tik mazbišķītiņ, cik mazs tas mazbišķītiņš var būt, mīlu Tevi, a?? .. kāda prātula sekos tgd??.. nu??

Vasilijs P. 4. sep 2015. 17:01

Jo B.Obamas kungs ir nacionalists-ASV Pilsonis.

Ingrida X. 4. sep 2015. 16:59

.. Tava izvēle, Vasilij!!  

Vasilijs P. 4. sep 2015. 16:57

Es Milu Putinu!

Ingrida X. 4. sep 2015. 16:56

Ārij /12:54/!! Es ne par to- zinu, no tā, cik nu zinu, ka Tavējie, līdzīgi maniem- auga netutināti un nelutināti, dziļas savstarpējās sapratnes gaisotnē- gan. Mums nebija strīdu, lai cik neticami tas neizklausītos. Mums reizēm bija domapmaiņa- kā līdzvērtīgiem. Un- mums bija- pieskārieni. Apmīļošana; kā tad vislabāk pateikt to, ko jūti?! :) .. manā bērnībā- to izpalika. Nē, es nevainoju vecākus, nebūt!! Zinu, ka arī viņu bērnībā- to izpalika. Nerakšos tgd šai jaut.dziļāk.

Es vairāk- par sava uzrakstījuma /12:23/ pēdējo rindkopu- nenorakt sevī- sievieti. Es par- to!!  

Vilks V. 4. sep 2015. 13:05

Mīlēsim, dosim to labāko no sevis!!  

Atslegas vārdi: būtiskais

Dzēsts profils 4. sep 2015. 12:54

Ingrida, es neiejaucos bērnu dzīvēs un diez vai tas ir iespējams. Viņi paši pieņem lēmumus, paši dzīvo savu dzīvi. Man nebija laika viņiem stāvēt blakus, izauga patstāvīgi, nebīdiju viņus un nestumdīju. Katram mums bija savi pienākumi.
  Par mani, Tu šo to zini no iepriekšējiem blogiem. No tiem tālajiem-2014. gada marta   

Ingrida X. 4. sep 2015. 12:23

   Ārij. Es nezinu, vai mācēšu rast īstos vārdus, lai pateiktu to, ko, Tevis uzrakstītā sakarā, vēlos. Mēģināšu :)
   Jā, bērni piedod jēgu tam, ka atrodamies- šeit. Nenoliedzami. Viņi ir palīdzējuši, paši to neapzinoties, mums augt un veidoties, kā, savulaik, palīdzējām viņiem. Un- tikai dabiski, ka viņu prieks un izdošanās, piedod spēku un ticību- visam. Mīlestībai, kas ir abpusēja, īsta, patiesa un dziļa, nav vārdu tās gradācijai, un- nevajag :)
  
   Tikai- tās ir un paliek- Viņu Dzīves. Kurās mums jāprot būt sasniedzamām, kad tas nepieciešams, bet- nejaukties, ļaut, lai paši pieņem savus lēmumus. Es uzticos saviem bērniem, viņu izvēlēm- pilnībā. Ticu, ka arī- Tu :)
  
   Es neuzskatu, ka sievietei, jebkurā jaunumā, sevi jānorok- kā sievietei. Ko mēs katra ar to saprotam, tas jau- mūsu pašu ziņā :) .. man ļoti- joprojām!!- vajag to knudoņu vēderā, vajag gan tās priekšsajūtas, gan to, kas mūsos no dabas. Bērni tikai iegūs ar mammu, kurai acis mirdz, un kura dzīvo arī pati savu- sievietes dzīvi.  

/un galīgi Tavu pierakstījumu neuztvēru kā sūdzēšanos!! :) .. tad jau jebkurš patiess, no sevis iztekts vārds, ir sūdzēšanās!!; tā tas nav, Ārij!! :) novērtēju Tavu patiesumu, ka neraksti tukšas frāzes   / ..

Dzēsts profils 4. sep 2015. 08:15

Bērni ,mazbērni, tie ir tie, kuru dēļ galveno kārt dzīvoju. Viņu prieki, bēdas ir arī mani prieki, bēdas. Viss iet caur mātes sirdi. Mātes, tēva sen vairs nav. Es mīlu savus bērnus un zinu, cik stipri viņi mīl mani.
Mana dzīve vienmuļa, cita dieniņa līdzinās citai. Māja, darbs. Nepārproti, es par to nesūdzos

Ineta L. 4. sep 2015. 07:00

Tā nu ir, liels vai mazs, bet apmīļotam būt ir vēlme jebkurā vecumā, citam vairāk, kādam mazāk to glāstu un apčubināšanas vajag, bet vajag

Ingrida X. 3. sep 2015. 23:44

.... savā būtībā jau mēs, Ineta, esam tas pašas sīcenītes, kas bijām pirms tiem gadiņiem, kas aizsteigušies mums pa priekšu.. es jau nevaru, protams, runāt visu sieviešu/meiteņu vārdā, bet zinu tikai to, ka dažbrīd tik nežēlīgi negribas būt stiprai, gribas ierotināties kādā siltā un mīļā azotītē, gribas, lai pieglauž sev klāt- cieši cieši, un papaijā.. ieaijā kā bērnu.. zinu jau labi- asaras sāktu birt kā pupas... ai... daudz un visa ir bijis- kaisle un viss cits, kas kopā ar to... bet- tās azotītes, kurā, kā bērnam... tās....  ir jau labi... jāpaņem sava smildziņa, vai ne??

Autorizācija

Ienākt