.... Maijiņ! Andi! Lilij! Lita! Kuku! Ati! + citi!!

9. mai 2015. 18:42

   Dieva dēļ- mums jāstāv tam pāri!!! Tam bezdomu- bezintetitātes zigurdiņam, masīvo kisu u.c.- uzbraucieniem!!! Jutas?- tās vsp- nekas; sen; Ja mēs- paiesim ka maliņā, tas ir tas, ko viņi, tie- nekas- vēlas. Lai pavaldītu šo virtuālo vidi "amigos". Stulbi?? Jā!!!
..............................................................
   Mana pasaule te- joprojām, Maija, Andi, Lilij, Alise- balstās uz Jums!!! Tik daudzi jau pagājuši- nost. Kāpēc?? mēs to pieļaujam??? Tad, kad vairs negribēsim satikties- te- ok. Kuku, man Tevis arī pietrūkst, ļoti!! Kāpēc??- ļaujam triumfēt- tukšam- nekam???...
..............................................................
  Esmu- viena. Ja nespēju pateikt- neko, tad- vnk- nespēju.... baigi baigi- žēl!!!!!
..............................................................
  Lai jauks mums Visiem- Pavasaris!!!    .. un vasara- bezizmēra...- esot, uzdrīkstoties un- mīlējot!!! :)

Atslegas vārdi: .... baigi skumji0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (25)

Ingrida X. 11. mai 2015. 15:56

Robčik- 11:26- es nespēlēju īkšķīšu spēles. Ja ir, ko teikt, ja vēlos ko pateikt, uzrakstu. Ja kāds izlasa, kādam- iepatīkas- ok; jauki!! Tikai šī vide jau labu laiciņu nav vairs tāda, kā bija. Nekas. Ne jau te- pasaule sākas un- beidzas.

Ja kas- man patīk Tavs pofigisms attiecībā pret to kranču bandu; tas jau viņus tracina, ka Tev- ne silts, ne auksts no tā visa

Atis K. 10. mai 2015. 13:19

Japāņiem nav abpusēji griezīgu zobenu.

Dzēsts profils 10. mai 2015. 13:11

...lokanās niedres kā  priedes kuģo no saviem dēļiem taisītā pirātu laiviņā-sazagtām lampām un sasmeltām idejām...kad-savu nav.
un uzrunā savu komandu-uzticīgos savus FAKUČUS...tas nav pat smieklīgi-tā ir agonija-tuvojas kad vilnis-devītais-stresaini tiek nosūtīts SOS - ar info-mēs neesam glābjami!!!!-tas Vilnis nāk kā abpusēji griezīgs japāņu zobens.

Dzēsts profils 10. mai 2015. 11:26

a īkšķīši ta nenāk--un nenāks...vini spele ikskisu speli...vienkarsi te ir viens slims cilveks kurs te itka izcelas uz citu fona... guna anug.....tas ari visss

Vineta S. 9. mai 2015. 22:43

Tā jau man likās...

savsem k. 9. mai 2015. 22:26

Jā ... dievs ir visur - pat pērtiķī  

Vineta S. 9. mai 2015. 22:17

Tas laikam Kuku - sēž visam pāri.

savsem k. 9. mai 2015. 21:39

Protams , es kā dievs to vien daru - stāvu visam pāri  ... tāds darbs  

Jut i. 9. mai 2015. 20:28

a īkšķīši ta nenāk--un nenāks,..lien kaut uz vēdera..

Jut i. 9. mai 2015. 20:27

Cūka esi!

Ingrida X. 9. mai 2015. 20:27

Tu esi no tām, kas māk locīties virzienos, dažnedažādos; man, Juta, vnk neinteresanti tādi- cilvēki. Atvaino!! :)

Ingrida X. 9. mai 2015. 20:24

Neatbildēšu.
Tikko- man "piespēlēja" ko citu... daudz vairāk- vērtu...
Vārdu divkaujas ar Tevi- tukša sevis- iznierkošana... Atv.!

Jut i. 9. mai 2015. 20:21

Alisi nepieminēji!

Jut i. 9. mai 2015. 20:20

Varbūt Tev lišķīga govs,pašai atgādināt,ka līdi pakaļa Kisai sakot,cik viņa forša utt,.bet,kad viņa nenaca tavos ''tukšajos'' blogos,ieskreji pie viņas blogā un piekakaji--esmu tam lieciniece,Elita arī,Un Zigurds!
Tapēc mēģini visiem aizmalēt acis,ka mēs esam ''niecības'',bet Tu ''spožā,tīrā,nevainīgā,apbižotā izcilā sāgu un eposu rakstniece'',kurai mēs redz tukša trijotne,neļaujam radoši izpausties.. Bet negribi dzirdēt patiesību???
Esi sevi izsmēlusi,un tagad kā vecs vanckars meklē vainu citos... gan personiskā,gan radosā krīze bļauj Tevī,pat Alisine piemineji sava bloga virsrakstā--kura par tevi akli te cīnijās,--visu cienu viņai,kaut nojaušu,ka viņa sāk svārstīties savos ''pareizajos spriedumos''par tevi..   

Ingrida X. 9. mai 2015. 20:08

Nevienam, Juta, nelieku domāt tā, kā domāju un sajūtu to- es. Manā skatījumā- Tu esi lišķe un divkose, ja kāda cita- kas cits- ok;  ja redzēšu, ka esmu kļūdījusies, to- atzīšu. Man NEKAD nav bijusi problēma- atzīt savu kļūdīšanos; bet- man vnm derguši tie, kas, uzmetot kažoku citu, izgājuši cauri- ar sausu ādu. /Ja spēj to saprast/ .

Cik saprotu- Tev netīkama komunikācija ar mani; man- netīkama- ar Tevi. Vrb- pie tā arī paliekam?!

Jut i. 9. mai 2015. 19:49

Tur jau tā lieta,ka es arī esmu pati par sevi,bet redz viņai nu tik ļoti,nu tik dikti gribās ielikt mani rāmjos,..nu nesanāks!!
..ok,Maija,Tevi cienu par savu nostāju!

Maija V. 9. mai 2015. 19:47

Jut in,es tikai saku,ko domāju ,necenšos būt, ne Tavs,ne Ingridas advokāts,ne visam jūsu teiktajam un rakstītajam piekrītu un atbalstu,bet abas man esat simpātiskas,varbūt tieši ar to,ka esat domājošas un atklātas

Jut i. 9. mai 2015. 19:47

Ingrida,ne no šā ne no tā sāka uzbrukt Kisai un visiem ar ko viņa runājas,..un netikai tas-,sāka apsmiet mūs visas un saukāt,..mēs neļausim uz galvas kāpt,par tukšām saukāt un vēl nezkā!..viņa pirmā sāka ''ņau'' un ''vau'' .. redz blogi nav augstā līmenī,literatūras kritiķe atradusies,--laikam iedomajas,ka te viņas privātā redakcija.. ..un tagad meklē sev aizstāvjus--pati iesāk un upuri tēlo..

Jut i. 9. mai 2015. 19:41

Maija,zināju,ka Tevī nevilšos!

Maija V. 9. mai 2015. 19:40

Ingrida,par Jutu nepiekrītu,man viņa patīk un ,zini,kapēc,viņa ir cīnītāja par taisnību ,tāpat ,kā Tu un  temperamenta ziņā (abas aizšvirkstaties,kā sausa zāle,tikko kāds sērkociņš tiek iemests )jūs abas esat līdzīgas,varbūt tāpēc arī nesaprotaties    Viņa saka,ko domā ,nav divkosīga un tas man patīk bet citādi,ir jāmēģina ne tikai stāvēt tam pāri ,bet arī pieņemt ka ne visi esam vienādi,ne visi domājam,jūtam un izturamies vienādi ,kā jau rakstīju Tavā blogā,esam dažādi un atraitnītes nevar būt rozes,vai tulpes,tāpat kā vizbulīte nevar būt dadzis...katrs esam citādi un katram ir savi tarakāni,arī man,nemaz to nemēģinu noliegt ,bet tas,ka kāds sēj apzinātu ļaunumu,sagrozot vārdus,joku padarot par īstenību,apmelojot utt,tas gan ir pretīgi.
Lai Tev jauks vakars,Ingrida!

Autorizācija

Ienākt