.... nedari tā!!!.. nepazūdi!!! .. pavisam..

27. mar 2015. 00:17

   Es gribēju rakstīt pavisam- ko citu... gan jau uzrakstīšu, gan... bet, ienākusi te, nokonstatēju, ka dzēsies Cilvēks, viens no retajiem, kas patiešām!!!! ieinteresēja mani!!!.............. un tad- man jādomā- ko es izdarīju- ne tā??? Man pietrūkst, ka Viņa- te- vnk- vairs- nav!!!! Nē, nesatiku dzīvajā, bet bija tā sajūta- vārdos nekādos- nenoformulējamā- mēs satiktos gan!! kaut- reizi!!!! ... jo- Viņš man pateica daudzko tādu, par ko- cienīt... un, šķita, tas ir sākums- kkam, kaut tai reizei- vienai, īpašajai!!!!!!.....

..... nedari tā!!!! vai es tikai jutu- to??? nē!!!! Tu arī juti- TO!!!!!!

..... tik daudzi taču pazūd, vnk- pazūd... tai stulbajā bermudā!!! ... nu- nedari, lūdzu, tā!!!

Atslegas vārdi: nedari tā0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (14)

Ingrida X. 27. mar 2015. 22:23

Paldies Tev, Aivar, par puķēm!! Kaut virtuāli, bet- prieks saņemt ko tādu- vnm!! :) Pie tam- baltas!!! manā vismīļākajā puķu krāsā!!!  

Vasilijs P. 27. mar 2015. 16:17

Atraitnis-Hollivuuda informejusi...nevaru spriest,jo dudra ne ar taxy...

aivars s. 27. mar 2015. 14:17

Dažreiz gādās dzēsties -nevēloties!Ne no mums atkarīgu apstākļu dēļ.Nebēdā,novēlu sameklēt savu draugu,varbūt būs ,bet jau zem cita nika!

Ingrida X. 27. mar 2015. 14:12

Paldies Tev, manu sirdsgudro Vilciņ!!

Ingrida X. 27. mar 2015. 08:10

Jā, Ati- tā sanācis, diemžēl.. jo sākām komunicēt- pavisam nesen... bet- cilvēkam taču ir juška!!- IR vai- NAV tur- nekā!!! Es- rīkojos, kā jau lielākoties- rīkojos- es... iepauzēju, kad mani patiešām kāds- ieinteresē.... Nekas!! Kisa uzrakstīja- forši!! Paldies Tev /00:46/- par to!!!

man- kārtējā mācībstunda..  

Atis K. 27. mar 2015. 07:57

Traki gan,ja tikai Amigos ir vienīgais saziņas līdzeklis!

Ingrida X. 27. mar 2015. 01:25

Meitenes- labās! patiesās! godīgās! mīļās!!!!
Mana dzīve, tāda, kāda nu tā- bijusi, veidojusi mani tādu, kādu nu- uzveidojusi.... Pēc trakiem kopdzīves gadiem, es- sāku plivināties- pati... lai pierādītu sev kko??- laikam. Bet- tā plivināšanās bija- stulba; kad attapos, tad.... vēru sevi- no jauna- pa vecam... to nevar tā izstāstīt!!... kā tas ir??- kad kodolā /serdē esi- viena, bet dari ko pavisam sev- svešu... Par laimi!!! /un te- ko jūtu reti!!!- sajutu Visaugstā- klātbūtni!!!.. es- iemīlējos, pa īstam, pie tam- ne tajā, kurā- vajag.... nepārdzīvoju??? un- kā vēl!!!! pie tam- svešatnē!!!, kad uzzināju to, ko man- nevajadzēja- uzzināt.... tgd??? - nezinu!!!! kaut kas vēl gaisā virmo.... bet- ne vairs- tas.... galīgi- ne tas...

  Par laimi- man ir draugs- cauri- gadiem; par laimi- neesmu pesimiste; par laimi- redzu Cerību arī- bezCerībā; par laimi- uzradās tas Puisis te, kurš- dzēsās... nu tā... paplēsu savu dvēseli vaļā.... kam??? - kraukļiem??? ha!!!!!! sen stāvu tiem- pāri!!!!; paplēsu vaļā Jums- Cilvēkiem..  
............................................
Jauku dienu, kas jau- iesākusies!!!!! :))

Dzēsts profils 27. mar 2015. 00:46

Ingrīdiņ,tici, ja tam cilvēkam ir lemts būt tavā dzīvē,viņš noteikti atgriezīsies...to es tev saku no pieredzes..... un neskatoties cik laiks būs pagājis!

Elitá K. 27. mar 2015. 00:45

Pierádi,ka kaut ko VARI- dabú Vinju atpakalj........!!!!!

Ingrida X. 27. mar 2015. 00:42

Elita!!
Tas, kuru- uzrunāju- šobrīd. Es- nekad!!- nenosaukšu Viņu- vārdā- publiski.

Ingrida X. 27. mar 2015. 00:40

.... man šī diena- bija piepildīta- ļoti!!! ar visu ko!!! vsp- pēd. dienas tādas, kad patiesi jūtos laimīga, nē, ne sekss to ar mani dara, bet norises- gluži citas!!! Loģiski tikai, ka es vēlētos arī to seksu, ar To, ar kuru vēlos; Tu jau zini, ka man nav vienalga- ar ko; ka atraidu piedāvājumu pēc- piedāvājuma... ai, nu viss tas, ko šobrīd rakstu- ir stulbi- zinu!!!!; bet- es- rakstu!!!! TU NEDRĪKSTĒJI PAZUST- TĀ!!!! ok, es neizturējos pareizi, bet- es nekad neesmu mācējusi būt- pareiza!!!!!! tak saproti, lūdzu, to!!!!!... vai tas, ka atturējos Tev rakstīt, ka- it kā- ignorēju- par iemeslu- tam???- Tavai pazušanai??? velns parāvis!!!! atturējos tikai viena iem. pēc- lai Tu nedomātu, ka- sienu- Tevi!!!! Mans mūžīgais stulbums??? Vrb.
.................................................
Atgriezies, lūdzu!
                  Ingrida.

Elitá K. 27. mar 2015. 00:35

Ingrída-kursh ?????

Ingrida X. 27. mar 2015. 00:20

........... man 100 gadu vienalga, ko atk ries- suņi; es vnk ticu tam, ko- jūtu!!!

Autorizācija

Ienākt