.... palikt godprātīgiem, vnm.

17. feb 2015. 20:56

... joprojām neesmu nogājusi gar to māju, kas dega un- nodega... tgd, kā jau reizēs tādās- vietējās- ziedojumu aktivitātes.. par Laimi!!!- visi cilvēki- izdzīvojuši!!..
... es nesaprotu tos, kam tur noiet un piefiksēt Nelaimes- dziļumu, šķiet- tik svarīgi..

.. šodien iegāju viet. Maximā- nopirkt maizi+ sieru+ banānus+ vēl, šo to... kad iznācu, divi pajauni vīrieši stāvēja pie manas mašīnas, lai pateiktu, ka priekš.riepa, lab.pusē- dziest.. bija 17:15; uzspēju pie saviem- servisa Puišiem /goda v.!- mīlu Viņus!!- tās atsaucības un godprātības pēc, ko vnm- saņemu- pretī!!/.. no sāk.- izņēma vienu naglu, un to vietiņu- aizlāpīja; izsmējāmies, kad Viņi šo procesu salīdzināja ar aizlāpīšanu- caurumam zeķē.. bet tad- pamanīja vēl- otru... un tā- vietā tādā, ko ne manā servisā- salāpīt... uzmontēja man rezerves riteni, un to, caurdurto, rīt no rīta mana servisa Puisis- aizvedīs- salāpīt pie tiem, kas specializējušies- tajā.. pazvanīs, kad varēšu braukt pie Viņa- lai uzriktētu, jau veselu- vietā.. man vajag, jo 4.-dien vēlos uz- Rīgu...

.. par ko šis stāsts?? par Cilvēkiem, kas dara savu darbu- godprātīgi!! ne reizes man nav paprasīts vairāk, cik maz vien- var... un tad, reizēs šādās, saproti, ka- ne viss, par laimi!!, pasaulē šajā- naudā!! Ir tik daudz Cilvēku- joprojām!!- kas paliek- savā- Godprātībā. Uz Viņiem balstās- mana Pasaule.

Atslegas vārdi: maniem Servisa Puišiem0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (53)

Ingrida X. 20. feb 2015. 21:34

Vasilij-
    brauc vai nebrauc- kur, mani tas kkā neskar- nemaz! Tavus rēbusus pat necenšos vairs risināt, esmu sapratusi- tur risināt nav vnk- ko; salikti vārdiņi uz atkārtošanos, neskaitāmas x.

Vasilijs P. 20. feb 2015. 16:53

Tadel nekur nebrauksu!
Jo Te!
Divas vecenites
Jaukas
Piestrada,ka
Mxxx Jaukas
Britukam

Ingrida X. 19. feb 2015. 23:15

Blogs tiek- slēgts.
Riepa- atk- vesela; izbraucu Rīgu+; viss notiekas, kā jānotiekas, pat tā vajprātīgā migla, kas atk pavēra durtiņas- uz savu spēju un iespēju- mobilizēties- izzināšanu... man- to!!!- vajadzēja!!!! :)

Ingrida X. 19. feb 2015. 23:11

Jā. Pieņemu skaidrojumu- Tavu.
Ne jau vārdos, noformulējumos tas, ko vēlējos- pateikt.
Piekrītu Tev, protams, bet vrb der padomāt- kāpēc??- tapa šis- uzrakstījums :)

Tieši tā!!!- attieksme pret tiem- Citiem. No kuriem- kaut bartera veidā- labuma- absolūti- nekāda!!

Dzēsts profils 19. feb 2015. 15:26

Ir aizmirsts daudziem šis vārds - godaprāts, to gan vairak redzu saistībā ne ar darbu, bet attieksmi pret citiem cilvēkiem un situācijām. Šajā stāstā būtu vieta vēl vienam daudziem aizmirstam vārdam - darba tikums - paveikt to darbiņu ko uzņēmies cik labi vien spēj. Neteikt, ka par to man maz maksā tapēc darīšu slikti, kā tas tagad iegājis jau modē visur.

Ingrida X. 18. feb 2015. 20:20

... dari, kā ērtāk; dziļi apšaubu, vai Tava- šāda veida- godprātība- saucama tieši šajā vārdā ;)

Jut i. 18. feb 2015. 19:04

Mana godprātība sākas ar to,ka NEEJU Maximā!...

Ingrida X. 18. feb 2015. 13:42

bet- cik bieži aizmirstam to, vai ne??

Lasu patreiz grāmatu "Vēl vienu dienu"; mzl no mistikas, bet tajā tik dziļa patiesība, ka iekož līdz kaulam!! Tās varonim, vīram jau gados, grūtā savas dzīves brīdī dota iespēja vēl vienu dienu pavadīt kopa ar jau mirušo māti... un lasot manī bija tāds smagums, ka naktī noliku malā, saprotot, cik tas viss patiesi- visi tie mammai nepateiktie labie vārdi, visas viņas rūpes, mīļums, gādība, ko uzņemam kā pašsaprotamu, šīs viņas Mīlestības izpausmes šķietamajos ikdienas sīkumos... un tad- iegūstot tikai šo vienu dienu, cilvēks saprot- cik tas ir daudz- vēl vienu dienu- kopā... to jau nevar tā izstāstīt, bet- zinu!- Tu saprati, Lilij!, ko vēlējos pateikt..  

Dzēsts profils 18. feb 2015. 13:28

Gaidīju Tavu atbildi, Ingrīd.. Piekrītu, ka tas kas notiek ar mums, nu kaut vai ikdienā, ir citreiz liekas, nu pats par sevi saprotams, bet paiet laiks un tikai tad tu saproti..ak, kā tomēr bija labi tad un tad..it īpaši ja notiek kaut kas ne visai..
Un tāpēc laikam tik tiešām jācenšas piedomāt pie labiem mirkļiem un novērtēt..un pateikties liktenim par to!  

Ingrida X. 18. feb 2015. 13:20

Ir daudz laba, Lilij!! Tikai- lielākoties jau ir tā, ka tas sliktais vairāk krīt acīs, vairāk sajūtams, un tas labais bieži tiek uztverts kā pašsaprotams. Tas tā ir ar visu, tai skaitā- cilvēkiem, ar kuriem saskaramies; kas tad mūs pavelk??, lielākoties jau tas, ka saproti- notiek tā, kā nav jānotiek; bet tad, kad viss notiek vnk labi- to pat nepamanām, līdz ar to- nenovertējam. Tas tā- maza piebildīte

Dzēsts profils 18. feb 2015. 12:47

Man patika Tavs blogs, Ingrīd, par godprātīgumu.. Mūsdienās ir daudz no svara, zināt un izjust, ka nav šajā pasaulē viss tik slikts..Tad ir vērts vēl dzīvot.

Dzēsts profils 18. feb 2015. 10:42

man jau patīk, ka man ir suns, kurš ceņšas atdarināt saimnieku un nolasīt viņa plānus un domas...es zinu-dabā neviens suns otram sunim nepūlas līdzināties-vienmēr lepns par savu SAIMNIEKU!
...saimnieks itkā pacilā bisi...lai to iztīrītu, bet suns saprot-jēeee-būs medības! skrien uz nātru puduri izrakt sasmirdušo kaulu un ieziesties ar to, lai vilki mežā domā-maita!...un neaiztiks.

Ingrida X. 18. feb 2015. 05:24

Paldies, Vilk Vientuļais, ka tiku- saprasta!! :)

Ingrida X. 18. feb 2015. 05:23

babuljki, deduljki... babulieņu un dzeduļku /nezinu, kā- latviskot šito... - vecajo?? ;)/ kārtā var ierakstīt- jebkuru!!, robertiņ eses!!; nesaprotu tikai- ko šī ierakstīšana??; ne jau cipari izsaka Cilvēku, bet gan- Viņa būtība. Atkārtojos, zinu; bet- nu tā ir un viss.

Dzēsts profils 17. feb 2015. 23:11

ja tut ne dla togo stobi kogoto zelet...ili tttd....ja prosto govorit to sto stitat nuznim...i vso...babulki i dedulki neinteresujut...skolko mozno gavarit...

Vilks V. 17. feb 2015. 22:20

Man ir prieks par Tevi!
Tāpēc,ka dalies ar pozitīvām labām emocijām...
To,patiesībā ļoti trūkst.
Un prieks par puišiem no autoservisa.
Tātad ir cerība,ka pasaulei vēl ir iespēja...

Dzēsts profils 17. feb 2015. 22:04

ti srazu pojehala v servis....tebe prosto povezlo... a svoj stih ti pereukrasila nemnogo prosta

savsem k. 17. feb 2015. 21:57

Nu labi ... netraucēšu tev ticēt   . Labunakti  

Ingrida X. 17. feb 2015. 21:57

ne nastoljko, roberts, ja odunokavaja, k sozholenuju- Tebe ;))

Dzēsts profils 17. feb 2015. 21:55

  

Autorizācija

Ienākt