.... brīnumu pilnā pasaule- cirks!

9. feb 2015. 14:44

   Atšķirībā no teātra, cirka kolektīvs ir pastāvīgi mainīga vienība, kuras vienīgā stabilā vērtība ir izkārtne. Var teikt, ka principā nav konkrētas cirka trupas, jo mākslinieki nepārtraukti mainās. Tiek veidotas programmas, kurās iekļauts viss, ko skatītāji vēlas redzēt: dzīvnieki, klauni, žonglieri, akrobāti, gaisa vingrotāji... Kādās zemeslodes vietās šie mākslinieki pierakstīti, skatītājiem ir vienalga, viņiem svarīga ir kvalitāte. Ja tā ir pietiekami augsta, publika atcerēsies cirka nosaukumu un nākamajā reizē to apmeklēs atkal. Ikviens žonglieris, klauns vai akrobāts var paņemt čemodāniņu ar saviem kostīmiem un doties ceļā no vienas vietas uz nākamo, meklējot labāku līgumu.
  
   Katrs mākslinieks pats ir atbildīgs par savu veselību un ķermeni. Jāatceras viens: ja kādu dienu nevarēsi izpildīt savu numuru un tas no programmas būs jāizsvītro, nākamajā reizē vairs nebūsi gaidīts – jau parādīji, ka programma var iztikt bez tevis! Īpaši svarīgi ir tie mākslinieki, kuri dēvējami par programmas izkārtni. Ja dresētājam gadīsies starpgadījums ar zvēru, viņa roka zibenīgi tiks sašūta un nākamajā dienā nāksies strādāt arēnā. Būtiski ir saprast, ka atšķirībā no teātra, baleta vai operas cirka mākslinieki nav aizvietojami, jo katra sagatavotais numurs ir unikāls
   Lai gan cirka arēnā iznākuši neskaitāmi mākslinieki, daži, savas nepārvērtējamās unikalitātes pēc, vienmēr skars mūsu visdziļākās stīgas,viņi un viņu sniegums-   nenovecos nekad!
   Kniksens šiem izcilajiem talantiem!

    /Ja Jūs interesē plašākas un konkrētās ziņas par šo brīnumu pilno pasauli- cirks, lasiet šajā  http://www.cirks.lv/index.php?id=51 un citās neta adresēs/

                                               Visiem- visvislabāko vēlot, Ingrida :)

Atslegas vārdi: cirks0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (26)

Ingrida X. 9. feb 2015. 20:09

Pīpot nepīpoju, iedzert šobrīd nevaru, Romān- pēc 50min. man jābūt punktā "B"- saņemt mantu   ta kā- šie prieciņi- Tev!!

Ingrida X. 9. feb 2015. 20:07

šodien Ulda blogā /15:54/ izskanēja doma:  kādā sabiedrībā apgrozies,tāda valoda jālieto, ...laikam
tādēļ īpaši pacentos, Amira, lai pieminētā persona- s.k.- mani labāk uztvertu- nesen publicētajos video ar viņa "varoni", šis vārds- "bļ..", kurš nav manā leksikā, izskanēja aiz katra otra trešā vārda.

Taisi savu cirku, plašāku, izvērstāku, kaut- to jau Tu- ne slikti- dari- katru dienu!!  

Dzēsts profils 9. feb 2015. 20:02

Iedzer sīvo un uzpīpē!:

Dzēsts profils 9. feb 2015. 19:31

bļ..bļ...bļ..vien tik skan..../bla-bla-bla/...un tas viss cirks.

Dzēsts profils 9. feb 2015. 19:22

После перевода И. А. Серова на должность начальника Главного разведывательного управления, 25 декабря 1958 года председателем КГБ был назначен бывший заведующий отделом партийных органов ЦК КПСС по союзным республикам А. Н. Шелепин, который провёл серию кардинальных преобразований в аппарате КГБ с целью упрощения его структуры и сокращения численности сотрудников[

Ingrida X. 9. feb 2015. 19:17

Tu, Vasja, pagaidi.... citugad!!!

Ingrida X. 9. feb 2015. 19:16

Cirks šimbrīžam beidzies
Sniedziņš ir balts, debestiņa- kā jau pie vakariņa, paši- pūkaini un balti, lai jauks MUMS- vakars!!!

Dzēsts profils 9. feb 2015. 19:15

Основными функциями КГБ были внешняя разведка, контрразведка, оперативно-розыскная деятельность, охрана государственной границы СССР, охрана руководителей КПСС и Правительства СССР.

Ingrida X. 9. feb 2015. 19:14

un tagad, s.k., ono, bļ.. , kamēr dodos apdraudēt sevi un citus!  Es esmu bīstama! mašīnas ir nāvējošs ierocis! ...., padomā, pa kuru caurumu atk te ielīst, bļ.., ja atk, nobloķēts, līdīsi pa to, kur tā pele, kuru nekādi, bļ.., nevaru nolinčot, un linčoju es ar izkapti, ņem vērā, tad- ripos arī tavs apaļais ono pauris, bļ.. !!!

Ingrida X. 9. feb 2015. 19:09

s.k./18:07/-
es reiz teicu jau tev, bļ.. ,l iec mieru tiem, kas man nozīmīgi, bļ.. , tai skaitā- MANAM VIBRATORAM, bļ.. !!!

tev, s.k., ilgas tante piedāvā:  sūkā>sūkā>sūkā>sūkā>sūkā>.. bļ..!!!

Ingrida X. 9. feb 2015. 19:05

Ilgas tante lai pagaida savu rindu, man s.k., bļ.. , nav atbildēts viss /es vienlaicīgi iemalkoju, bļ.. ,tik kaitīgo kafiju, nu nevaru visu dienu bez tās, bļ.. !!!

Ingrida X. 9. feb 2015. 19:03

Cirks jau ir citā, un tu, bļ.. , to brīnišķīgi zini, bļ.. !!!
Guniņa PAR TEVI  ir galvas tiesu pārāka blogošanā blefošanā .....  
Tas vai nu ir......vai nu nav.......Tev nav..... samierinies ar TO...tas nav pasaules gals
!

loģiski, ka samierināšos ar to!!! kas man cits atliek?? un- ja godīgi- esmu patiešām priecīga, ka man izdevies izdzīvot bez visvisādām šmucēm!!!

Dzēsts profils 9. feb 2015. 19:03

Nu tad tā , ,,cienījamie ,, kritiķi , diemžēl nevaru jūs iepriecināt - man iet LABI !
38 gadi , augums - 1,68 cm , kuram naff problēmu būt lokanam - 59 kg līdznesot ..., pēc smukuma ar ->>naff uz Tukumu jābrauc !  bet vnm būs tādi , kuri vēlamo - par esošo uzdos ..., nu tad - priekā !  sūkā>sūkā>sūkā>sūkā>sūkā>

Ingrida X. 9. feb 2015. 18:59

Par cik tavus, bļ.. , komentus nedzēšu, atbildēšu, kaut arī tā ir atkārtošanās reizi jau 100-to, bļ...!!!
Guniņa PAR TEVI  ir galvas tiesu pārāka blogošanā .....
vai es to noliedzu?? Jā, tiek ieguldīts pamatīgs darbs, radot šos mākslas darbus, nenoliedzami!! MAN nepatīk apzinātā valodas kropļošana, bez tam- nejūtu tajos dvēseli. BET- tās ir tikai MANAS domas un MANA jušana, kuru neuztiepju- nevienam!!!

Dzēsts profils 9. feb 2015. 18:58

Raksti -bļoda  

Ingrida X. 9. feb 2015. 18:52

cenšos /18:09/, s.k., bļ.., bet- kur nu man līdz tavam līmenim..., bļ..
klauns+ akrobāts + burvju mākslinieks, bļ.. ,nobloķēju bet- atk, bļ.. - klāt!!! nu ka- tiš!!!, bļ..

Dzēsts profils 9. feb 2015. 18:38

Akrobāts rullē    

Dzēsts profils 9. feb 2015. 18:09

Ingridiņ...... Tu neesi pamanījusi..... bet patreiz amigosa lielākā klauna lomu spēlē TU....  

Dzēsts profils 9. feb 2015. 18:07

un šī mūžīgā neapmierinātība........seksuālā......
  pat vibrators..... nevar Tevi apmierināt  

Dzēsts profils 9. feb 2015. 18:05

Manu uzmanību piesaistīja Tevī šoreiz bezjēdzīga apkārt braukāšanās.........  Tu amigosā uzvelcies ,tad sēdies pie stūres ...... un brauc bezjēgā .......Tu apdraudi sevi un citus!  Tu esi bīstama! mašīnas ir nāvējošs ierocis! ....
Padomā par savām psihožu izpausmēm..... ir jau Te Tev fani kuri mēģina Tevi mierināt.... bet šķiet ,ka .......nevienmēr viņiem tas sanāk!

Autorizācija

Ienākt