.... atsauce vakardienas šovam; ne blogs- komentiem

6. feb 2015. 15:57

   Vakar, ne pēc savas vēlmes, kļuvu par tā sauc.Minjonas Konstantinovas bloga /14:45/ "galveno varoni"- mērķi, uz kuru- raidīt. Ja ar netaktiskiem raidījumiem daļēji jau aprasts /līdz galam ar ko tādu nevar aprast neviens!! normāls cilvēks/, tad šis nāca- vairāk kā negaidot. Neesmu sauss, bezemociju cilvēks, jā- nenoliegšu!- jutos vairāk kā nejauki. To, kas seko, uzrakstīju jau minētajā blogā, tomēr- atkārtošos- te:

   Vakar tas viss nāca pārāk negaidīti.
Šodien, darot to, ko daru, sapratu kko- šis blogs, kā šķietams uzbrauciens man, tika uzcepts ar vienu mērķi: pavērt man acis.

   Jā, es patiešām domāju, ka te minētais S.K. ir vīrietis. Savā ziņā- pat gudrs, tai pat laikā- riebīgi cinisks un zemisks. Domāju, ka mani nepārtraukti cenšas pazemot un izprovocēt cilvēks, kas bildēs. Es neesmu tāda kaluma, dmž, un man nav dots aizdomāties- tik tālu, cik tālu iet šis konkr.cilvēks + daudzi citi. Es daudz ko redzu un saprotu, bet tas- ko redzu un saprotu es- ir tikai aisberga redzamā daļa. Nekad neesmu bijusi muļķe, bet cilvēkam, kas pats nespēlē šādas spēles, izprast ko tādu- neiespējami.

   Pateikšu godīgi- man ir žēl, ka šī vieta, portāls, kurā esmu jau ilgi, zaudējis lielu daļu savas pievilcības. Kad biju tālu un viena, te bieži bija mans patvērums. Zinu- te joprojām ir daudz jauku cilvēku; bet- zinu arī to, ka tgd, rakstot blogos, vairs nekas nebūs tik vienkārši: pūķim nocērtot vienu galvu, vietā ataug trīs. Tad- ko vērta šī ciršana?!
   Vieglāk cilvēkiem, kuri patiešām nav slikti, bet kuriem, kā paši saka- vienalga, kas 'trubas otrajā galā', man- nav vienalga. Man blogojot nevajag pazīt šo cilvēku personīgi, nē taču!, bet ir nepieciešams, lai tas ir reāls cilvēks, nevis uzveidots tēls, iespējams- ar vairākām galvām.

   Par laimi- paliek personiskās sarakstes.
   Tikai tās jau ir- pavisam cits stāsts.
   Un tas, ko gūstam tajās- ir viens; tas, ko "kolektīvajos" blogos- gluži kas cits. Viens neatsver- otru, dmž.

   Sūdus nevajag kustināt, zinu. Bet- vai visi vnm un visur- rīkojamies saskaņā ar to, ko zinām?! Ir lietas, kas prasās tikt izteiktas, un viss.

   Ja kāds izlasīs šos penterus, ļoti lūdzu- nekomentēt- neko!! Jums paliek tiesības uz savām domām, man- uz savām.

Atslegas vārdi: bez komentiem0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (11)

Dzēsts profils 7. feb 2015. 07:43

Ingrida, mans komentārs /17,17./atbilde ,doma  A.Maskavieša komentāram.

Ingrida X. 6. feb 2015. 21:20

Amira.
Vai es Tev dodu padomu, kaut vienu?? Nē.
Tad esi tik laba- atļauj man pašai zināt- ko un kā. Kas man ir zemošanās, kas- nē, atstāj to manā ziņā.

Ingrida X. 6. feb 2015. 21:17

Ilgas tant!
Nesatraucaties velti!! gribēdama nevaru Jūsu daiļblogos- ielīst- priekšā tad- slēdzenīte..
Un- ziniet- man neprasās arī vairs, nemaz!! Tāpat Jūsu dzīve- nožēlojami skumja. Lai paliek Jums- Jūsu sapņi!!

Ingrida X. 6. feb 2015. 21:14

Ziga!
Nemeklēsim nekādu attaisnojumu!! :)
Ja pieiet no tāda skatu punkta, tad- attaisnot var- jebkuru un- jebko :)
Lai taču dzīvo tālāk, pa savam; es, Tu, Citi- pa savam

edgars m. 6. feb 2015. 20:40

S.K. - psiholoģiski neattīstijies subjekts. Nav vērts pievērst tādiem uzmanību. Nošpļaujies un  izsmērē.
Izsaktās, ka Tu viņā raisi erotisko fantāziju.

Ilga i. 6. feb 2015. 20:33

un tieva kaza..nelien vairs manos blogos...

Dzēsts profils 6. feb 2015. 19:15

...bet TU joprojām nāc meklēt kaut kādu-taisnību-teicu vakar-nezemojies!

Alise .. 6. feb 2015. 18:08

Dzēsts profils 6. feb 2015. 17:17

Tagad katram idiotam meklēsim attasnojumu, kāpēc viņš ir idiots. Grūta bērnība, pievīlās mīlestībā. Bet varbūt cilvēks no bagātas ģimenes, kurš jau no bērnības ir varējis visu atļauties? Kuru pasargāja vecāki ar savu naudu? Tādi pierod jau bērnībā, ka viņus neviens nesodīs. To, ka ar to cilvēku kaut kas nav kārtībā, kaut kas ar psihi, tas taču skaidrs. Normāls cilvēks nekad tā nerīkotos, kā saucamais Sandis.

Čiekurs E. 6. feb 2015. 16:21

Kāds mans klasesbiedrs bija reiz ļoti labs draugs un cilvēks līdz reizei,kad nelaimīgi iemīlējās!Viņš sāka sirgt ar mazvērtības kompleksiem,jo meitene bija ne tikai skaista,bet arī gudra.Tanī pašā laikā zēns vilka knapi uz trulīšiem.Tad nu sāka špikot,pats nemācījās,visādi mēģināja pievērst sev meitenes uzmanību.Arī izdomāja,ka sāks apbižot tās,kas atšķiras pēc izskata no meitenes,kas ir viņa mīlas objekts!Tā nu sagadījās,ka mīlas objekts bija dāsni apveltīts ar sievišķīgiem apaļumiem,tāpēc zēns izsmēja pamatā trauslās,tievās meitenes.Uzmanības vietā tas saņēma pliķi no visām meitenēm. Un tagad viņš ir rūdīts recidīvists,kas riebj visiem pēc kārtas,jo tā arī nav sapratis,kā pareizi mīlestībai ļaut darboties savā dzīvē.

Dzēsts profils 6. feb 2015. 16:10

      

Autorizācija

Ienākt