.... nebaidīties mīlēt

7. jan 2015. 17:54

Lasīju šopēcpusdien "Ievā" interviju ar Cilvēku, kurš ļoti ciešā sasaistē ar velo norisēm Latvijā. Intervija kā intervija. Un tad, kā jau tas mēdz notikt, jautājums- ciešā sasaistē ar Viņa un sievas gadu starpību. Ļoti patika Viņa atbilde:

"Katrs gadījums ir citāds! Sieva ir 23 gadus par mani jaunāka. Tikpat labi viņa varētu būt desmit gadu jaunāka vai divreiz desmit vecāka- tam nebija un nav nozīmes. Kad cilvēks iemīlas, viņš iemīlas. /../ Runa jau lielākoties ir par to, cik jauns vai vecs esi garā."

Netaisīšu te atkal kārtējo sirdsstriptīzu, bet tas, kā attiecības ar daudz daudz jaunāku Puisi pirms gadiem 6-iem izmainīja mani, manu domāšanu, attieksmi pret dzīvi vispār- ir fakts!! Nav stāsts tikai par seksu, kaut- nenoliedzami!- arī par to!! Stāsts, pirmkārt, ir par jūtām, par to, kā Cilvēks spēj Cilvēku atraut no zemes. Ja tas ir- abpusēji. Un- tas bija- abpusēji
...................................................
Personiskā- pietiek!! Ko vēlējos- pateicu. Iespējams- Lilijas bloga sakarībā. Visas ciparošanas, visi stereotipi- ir stulbi!!! Viss, pilnīgi viss!!- ir tikai- konkrētos Cilvēkos.

Atslegas vārdi: ne visu var izplānot0, un vai vajag0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (80)

Ingrida X. 10. jan 2015. 12:25

Raimond!!
No viena teikuma jau nevar zināt, kas Tev tur īsti un kā, bet- pēc saprašanas un pieredzes manas- nav tāda ciparu cenza, kas normāli, kas- nē; atkārtošos- viss ir tikai un vienīgi Cilvēks + Cilvēks!!! :)

raimonds v. 9. jan 2015. 15:23

Un, ja nepatīk sava vecuma sievietes, man mēģināja iegalvot, ka tas nav normāli un jāskrien pie ārsta uz konsultāciju... bet varbūt vienkārši intereses nav sakritušas.

Ingrida X. 8. jan 2015. 16:54

Sandīti!!
Nu neķer mani Tavas teorijas!! Tas, ko zinu es- reālā dzīve ir un paliek- reālā dzīve, un- tie pārgudrie prāti, saskaroties pašiem ar realitāti, neparedzētu, neieprogrammētu, bieži- kapitulē savā priekšā.
Paliec pie savām fobijām, gerontofīlijām un tamlīdzīgi, skalo smadzenes tiem, kam vērts!!

Dzēsts profils 8. jan 2015. 16:42

Ingridiņ, seksuāli iekārot vecus cilvēkus utt........ sauc par   gerontofīliju......  
jebkura fobija ir psihes nobīde....... un tā nav norma!

Nauris N. 8. jan 2015. 16:35

Aga ..prasās atsauce uz klasiķiem ..

,,Ņepoščupaješ ..ņeuznaješ! /V.Pljehovs/  

Ingrida X. 8. jan 2015. 15:28

Te jau nav un nevar būt vienas atbildes!!! Ir cilvēki, kuri skaitās tā kā pāris, vai kā, bet- nealkst dzīvot kopā; katrs saglabā savu dzīves telpu, zinot- ka ik pa laiciņam, to padalīs ar to otru cilvēku, gaida šos padalīšanas laiciņus... bet- labi zinot- ka atkal atgriezīsies savā, lai gaidītu- atkal... Man- šāds kopdzīves modelis ir ļoti saprotams un- pieņemams /Tu runāji par vecāka gada gājuma pāriem, es arī- atbildēju par- tiem :) / .. un- kur ir teikts, ka ar laiku abi nevēlas šo modeli pamainīt??

jaukais j. 8. jan 2015. 15:17

......domāju par vecāku gada gājuma pāriem ,cilvēkiem .kas viņus uz attiecībām pamudina.......mīlestība? bailes palikt vieniem ? vai tomēr kaut kas cits!

Ingrida X. 8. jan 2015. 15:09

... tie "bet" Jaukumiņ, ir tikmēr, kamēr spried- teorētiski, tikmēr, kamēr tev pretī nav konkrēts cilvēks, liekas: ak, svētās šausmas!!! neiespējami!! nepieņemami!!!; bet tad, kad kkādi apstakļi saveduši kopā ar Cilvēku, To, visas teorijas- sabrūk

jaukais j. 8. jan 2015. 15:05

mīlestībai visi vecumi labi,bet...............

Dzēsts profils 7. jan 2015. 23:29

Ingridiņ,  Padomā par saviem tuvajiem......ja ne par sevi!

savsem k. 7. jan 2015. 22:56

Antivibratoram vajadzētu iedarboties uz vibrācijām vibrējot tajā pašā frekvencē , tikai orģinālvibrācijām pretēja virzienā  

savsem k. 7. jan 2015. 22:52

Alkoadrenalīns ...hmmm ... vai tas antivibrācijām vajadzīgs ?  

Ingrida X. 7. jan 2015. 22:49

......... man- ir reāla trīce!!! Adrenalīns- ok; lieta forša, pa reizei... bet- man NAV šobrīd mājās alko... nekāds!!!! es- vibrēju visa!!!! man- jāizdomā- kkas.............. uz benzīntanku, vai??? ....... ok!!!!

savsem k. 7. jan 2015. 22:47

Nu ... kad pēc planēšanas lidmašīna piezemējās , glābējiem no helikoptera to vesti vieglāk pamanīt  

Ingrida X. 7. jan 2015. 22:45

.... trijstūris man ir- neizsaiņots; ko man dankrots??- ja ne velna- nejēdzu- no tā?? Atstarojošā veste?? kam???... man??? mašīnā, kad planēju????????

savsem k. 7. jan 2015. 22:45

Es māku žonglēt ar diviem priekšmetiem , trešais vienmēr no rokām izkrīt   ..

Ingrida X. 7. jan 2015. 22:43

......... es, Kuku- apm 10 km no mājas savas- žonglēju tā, ka............... vnk- panesās!!!!! Esmu laimīga, ļoti laimīga, ka viss- tā!!!!!!!!!! ... Jūs, Nelaimīgie!!!, netikāt tik viegli vis!!- no manis- vaļā!!! ha!!!!..  

savsem k. 7. jan 2015. 22:40

Paktiski visam vajadzētu būt bagžniekā - arī pumpei un , dankrotam un riteņu atslēdziņai   ... ak jā - in vēl atstarojošai vestei un tiem sasodītajiem brīdinājuma "trijstūriem"

Ingrida X. 7. jan 2015. 22:37

... man- aizskapē... praktiski!!!!

savsem k. 7. jan 2015. 22:36

Reserves ritenim jābūt velosipēda bagāžniekā ... teorētiski , protams  

Autorizācija

Ienākt