.... par bildēm un ne tikai

3. dec 2014. 14:41

   Es, Valdi B., Tavā vakard.blogā vēlējos izteikt savas domas par tām bilžu galerijām, atbildot uz Tavu jaut.: KAM TAS VISS VAJADZĪGS?.. neizdevās.. esi dzēsis ne tikai manus iepr.komentus, bet arī- bloķējis :)  Vai es par to sāku cepties? Nē. Tavas, kā ikviena- tiesības- to darīt  
   Ja tu blogā "Nelaimīgie izlecēji" būtu runājis par tēmu kā tādu- ok, padiskutētu. Bet Tu jau nerunāji par tēmu!! Pievilkt to tēmu "aiz matiem", kad patiesais nolūks ir uzbraukt konkrētam cilvēkam- tas NAV viens un tas pats!! Dikti "vīrišķīgs", labākajā gad.- aizvainota puikas- cienīgs gājiens!!

   Par tām bilžu galerijām.
   Man, piem., ir prieks skatīt, teiksim, savas kases Puiša joprojam aktīvās velobraucēja gaitas, kaut bildēs! Man ir prieks, ka gūstu kaut nelielu priekšstatu, jā!, bildēs, par ne vienu vien sev zināmu cilvēciņu, ar kuru ceļi pašķīrušies, gadās- vidū okeāns.. Un- arī tos, no kuriem nešķir tas okeāns, gadās- satiekam ārkārtīgi reti, un tad- paskatāmies uz viņiem, viņu dzīves redzamo daļu- bildītēs... Kas visā tajā slikts??? Arī tajā, ja cilvēks rāda to daļu, kad bijis priecīgs?? Vai patiešām žēl, ka viņam bijis šis prieka mirklis, nezinot, cik skumjām un bēdām iziets cauri??

   Ir vēl viens iemesls, kāpēc bilžu dažbrīd uzkrājas par daudz, vsm- man. Noslinkoju tās bildītes, kas tur jau labu laiku, izgatavot taustāmā formātā, un saglabāt sev- tā. Šeit?? Nezinu par citiem, bet pati daudzas nedzēšu, jo tās liktas hronoloģijā, kopš te reģistrējos. Un- vai es vai kāds cits liek/spiež uz sevi skatīties, ja kas liekas netīkams vai nepieņemams???

   Tu saki /par bilžu licējiem/:"vai tie kārēji nav slimi ar mazvērtības kompleksu,dzīves apbižoti.. /../  liecina tikai to,ka viņš ir psihiski slims."
   Man gan vairāk šķiet, ja kāds ir psihiski slims, tad tie, kas okšķerē, izlūr tās bildes, brīžam- "iemet" kur citur, savu "gudro" prātu atrādot, ieņirdz, pa savam, un nupat sajūtas baigi kruti!! Kaut pašiem, bieži vien, tā rīkoties vienīgais iemesls ir kkāda apsēstība vai vēlme, pazemojot otru, izcelt sevi. Jā, tā patiešām IR psihiska novirze!! ..

   Manuprāt, to- kur, ko un kā- ir tiesības lemt tikai un vienīgi- cilvēkam pašam. Ne citiem

Atslegas vārdi: tiesības lemt0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (51)

Vasilijs P. 25. dec 2014. 17:26

CIP nekadi nav vainigs,vai ieintresets paplasinat NATO Austrumu virziena-citas intreses-Cilveks Brilles Ingridai

Ingrida X. 5. dec 2014. 19:01

User amigo!
Kādā jēgā man to??

Romis E. 5. dec 2014. 02:46

Dzēsts profils 4. dec 2014. 20:17

Kameer Cuuka neatvainosies uz cilveeciigu attieksmi pret sevi,neceri nekad!

Ingrida X. 4. dec 2014. 20:15

lai nu tur, Andri, ka ar to Vasiliju; nu ir man, naivajai pa dzīvi, drusciņ saprašana dota- kas ir kas; publiski te vairāk neizteikšos, šimbrīžam- pietiek;  man pašai prieks, ka to mzl nelāgo jušanos, kāda man laiciņu bija, pakliedēja viens jauks amigosietis; un vēl man prieks, cik foršs izvērtās tas Tavs mašīnu blogs!!! nu ja!!! :)

Dzēsts profils 4. dec 2014. 20:15

prosto marija      

Ingrida X. 4. dec 2014. 20:11

..... parunājies, izsakies, paburbuļo, pafantazē, nolaidies atk uz zemes, tad- no jauna palido savos gļukos, aptausti mākonīšus.. neaizsēdies tik tur par ilgu- baļļā ūdens atdzisīs... kādu rupjībiņu neaizmirsti pikantumiņam piesviest... izsakies, padalies, pagārdz un paklepo, paspļaudies, ja tā prasās.... ai- vietas te daudz!!! murgo vien tālāk, ziepju burbuli!!!  :D  ..  Atļauja dota!!! :P :P

Dzēsts profils 4. dec 2014. 20:11

ingridin pateiksu nedaudz prieksa....vasilijam te ir vairaki  profili....vins tak ar grib parunat cilveku valoda...sita kas tev raksta mak rakstit ari ar krievu burtiem

Dzēsts profils 4. dec 2014. 20:02

Domaaju,ka diez vai kaads liidz Daiginjai,,aizklapeesies,,-cilveecinjsh iegaajis savaa pasauliite...... .TAA.LUUK-AR TRAKU CILVEEKU PASHI TRAKI PALIKSIET

Ingrida X. 4. dec 2014. 19:58

un- beigu galā- īstā dzīve- vienalga!- ir tur, ārā!!! un- neskatoties uz visu, kad sagribēsies- tad rakstīšu, kad sagribēsies- parunāšos uttttttttttt.  Lai taču tie truši ražo, ko vēlas!!! kas man no tā??? žēl tikai Cilvēkus, kam jau reizi n-to bāž priekšā vienu un to pašu bildi. Mani feiki????????????????   Ai, sanāca smiekli- tas būtu jautrs pasākums!!!!!

Dzēsts profils 4. dec 2014. 19:57

   dabuut zilumus no stingruma demontreeshanas nebaidies dabuut uz ,,meeraparaata,,......  

Ingrida X. 4. dec 2014. 19:52

kāda jēga tai bloķēšanai?! viens divi- uzceps jaunu!! zini- es sapratu, ka man laikam- pietiek. Kas grib, lai tic, kam grib. Jā, man nav vienalga, ar ko es runājos, arī tad, kad tikai jokojos, man tomēr no svara, ka tas ir reāls cilvēks, nevis kkas, no sevis uzkonstruēts, ar kkādām noslīpētām nedzīvām frāzēm . Bet- es esmu es, Tu esi- Tu, Maija ir Maija, Ineta ir Ineta, Kuku ir Kuku, Alise ir Alise, Mairita ir Mairita, Elita ir Elita, Karlis ir Karlis, Vasilijs ir Vasilijs ................. un varētu vēl turpināt daudz.. Un- par to pašu jāpriecājas!! Lai taču TĀ daiļamatniece un visi citi, kas te spēlē kkādas lomas, iet bojā!! manā pasaulē viņu vnk vairs- nav!! izkūpēja gaisā!!! čušššš!!!

Dzēsts profils 4. dec 2014. 19:50

Dzīvē ir viss tas kas nav Ingrīdai

Dzēsts profils 4. dec 2014. 19:41

tak nobloke vinu...lai suka nikolaju...vai taisa jaunu profilu

Ingrida X. 4. dec 2014. 19:36

Lai taču, User!!! kas man- no tā?? lai ākstās un darās, kam tā patīk!! :P
Man pietiek te tos mēslus kustināt. Dzīvē ir daudz patiesu vērtību, ir patiesi prieki un ir patiesas bēdas. Un ir arī daudz patiešām labu un patiesu Cilvēku

Ingrida X. 4. dec 2014. 14:45

12:44-
man līdz Tavām izrādēm- tālu, un- paldies D.!
nenoraksti nu savas patoloģijas- gados mērāmas- man
Patiesība ir viena un Tev pašai tā zināma- vislabāk!

Dzēsts profils 4. dec 2014. 14:24

Ingrīda tu smirdi

Sandris X. 4. dec 2014. 12:44

Slims cilvēks esi ,Ingrīd .Ne no kā uzbrūc, uztaisi veselu izrādi ,ko tad brīnies, kad dabū pretī !   Visur Guna rēgojas , tā jau patoloģija Tev . Laiks par ārstēšanos padomāt ,,daiļā,, .  

Ingrida X. 3. dec 2014. 22:44

Paldies Tev, Vordiņ, par vārdiņiem, ko uzrakstīji!! :)
Taisnība, lielumliela taisnība jau Tev:
               "mūžš ir īss un laiks ierobežots, lai to veltītu bezjēdzīgi"
Bieži to sev atgādinu, bet- nu ir reizes, kad nevaru to jaunības maksimālismu- noslāpēt.. labi zinot- jēgas- nekādas..
Un vēl, ko apzinos jau sen:  Jā, es varu aizstāvēt citus, esmu gājusi pret baru, ja redzu, ka kādam tiek nepatiesi darīts pāri, tādos brīžos pat kkas iekšā atslēdzas, bet- vnm!!!- esmu tikusi cauri ar veselu ādu.. /tie jau mani sargeņģeļi!! /.. bet- visgrūtakais pasaulē:   aizstāvēt pašai- sevi.

Ar labu nakti!  

Autorizācija

Ienākt