Meituškas ..nelauziet kociņus !

2. dec 2014. 16:10



Vīrietis seksa laikā var salauzt savu peni – būs pat dzirdams krakšķis !

Mīts – “Redzi, kā tā meitene agresīvi lēkā augšā lejā uz tā džeka dzimumlocekļa šajā pornofilmā, ko kādu iemeslu dēļ mēs skatāmies kopā? Šādos gadījumos jāuzmanās, jo nepareizi nolaižoties viņa var salauzt peni. Es zinu džeku, kuram tā gadījies! Viņa peni ievietoja mazā ģipsī!”

Patiesība – “Jā, jā! Tā nevar būt taisība – penim taču pa vidu nav kauls!” Kauls viņam tiešām nav , bet ir divi audu cilindri, kuri erekcijas laikā paliek stingri, un ja jūsu seksa partnere tiešām nepareizi “nolaižas lejā” uz to, tas var tik lauzts ar šaušelīgu krakšķošu skaņu.

Merilendas Universitātes doktors Endrjū Krāmers, kura specialitāte varētu būt pagaidām briesmīgākais darbs pasaulē – peņu lūzumu pētniecība, apgalvo, ka ārlaulības sakaru ietvaros kas tāds var atgadīties biežāk. Iemesls tam tāds, ka sekss ar mīļākajām biežāk notiek neierastos leņķos un vietās, jo uz mīļāko gribās atstāt iespaidu. Tomēr akrobātisks sekss jūsu mīlas kociņu apdraud visvairāk.

Un jā – ja kas tāds notiek, ir jāvēršas pie mediķiem. Lauzts penis visticamāk arī prasīs ķirurģisku iejaukšanos. Ja kautrējaties no ārsta saistībā ar notikušo, stāstot par to, lieciet uzsvaru uz to cik varens sekss jums bijis!

Seksa ietvaros jūsu abu dzimumloceklis tiešām var iesprūst sievietes dzimumorgānos

Mīts – “Es dzirdēju no drauga, kura draugs dzirdējis par džeku, kurš pārgulēja ar kādu precētu sievieti. Negaidīti ieradies viņas vīrs, džeks mēģinājis izvilkt savu dzimumlocekli un bēgt prom, bet nav varējis. Viņš bija iesprūdis viņā.”

Patiesība – Tas izklausās pēc muļķīgākā seksa šausmu stāsta, tomēr pat stulbākajos stāstos ir zināma daļa patiesības. Šajā gadījumā reti piefiksētais, bet ne nezināmais fenomens tiek saukts par Penis Captivus. Lai saprastu ko tas nozīmē, visticamāk jums nevajag latīņu valodas vārdnīcu. Piemēram, Lielbritānijā bijis reāls gadījums, tad ātrā palīdzība slimnīcā nogādājusi pāri, kuri bijuši savienojušies kopā kā dvīņi ar kopīgu dzimumorgānu. Varam iedomāties, ka ārsti viņus atāķēja izmantojot metāla lauzni un atbrīvošanas brīdī skaņa atgādināja šampanieša korķa izlidošanu no pudeles…

Runas par to, ka vīriešu dzimulocekļi iesprūst sieviešu dzimumorgānos klīst jau sen. Ilgu laiku medicīna šādu iespējamību sauca par smieklīgu pasaku, lai vīriešus atbaidītu no ārlaulības sakariem. Tomēr medicīna arī nepārtraukti veic jaunus, šaušalīgus atklājumus, lai mums naktīs rādītos aizvien jauni murgi. Viss kam esot jānotiek, ir sievietes vagīnas dienvidu daļai jāsasprindzina tā, ka tā kļūst par sava veida Ķīnas pirkstu slazdu. Par laimi visbiežāk kas tāds ilgst vien dažas sekundes un beigās abi par to var gardi pasmieties.

http://www.focus.lv/dzive/skaistums-un-veseliba/sesi-traki-miti-par-seksu-kuri-patiesiba-var-reali-atgadities-ari-ar-jums#

Saitē .. mīti un patiesība .............par atgadījumiem seksodromā !  

Atslegas vārdi: briesmu darbi0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (11)

Nauris N. 4. dec 2014. 15:47

Vo vellos !   Nav ko ar zoofīliju nodarboties..nebūs par griestiem jādomā ..

Glorija B. 4. dec 2014. 15:45

Baidies salauzt, tad nenodarbojies ar sexu. Un ne jau ar jebkuru vīrieti var tā aizrauties. Lielākoties guli un domā - kad beidzot tas lops nobalsinās istabā griestus.

Nauris N. 3. dec 2014. 16:07

Kas i ..user ? Kociņu ..........aizlauza ?

Romis E. 3. dec 2014. 03:10

  

Vasilijs P. 2. dec 2014. 17:17

Uz mezu neiet!Vilku neredzet....atraitnis.

Nauris N. 2. dec 2014. 16:38

Valij ..kāda Tev attieksme .... kociņus saudzē ?

Valija Y. 2. dec 2014. 16:36

   Ei jūs divi---pa tālu neaizrunajaties...!!!

Nauris N. 2. dec 2014. 16:33

Nu ..tas presītei nāks pa labu !   Uztrenēsi ..smuku sešpaku !

Dzēsts profils 2. dec 2014. 16:32

   Bet ja trāpās res...ē...mazliet apaļīgāka"?

Nauris N. 2. dec 2014. 16:26

Ne ..labāk kopējā ritmā .......lēkāt !    

Dzēsts profils 2. dec 2014. 16:25

   Šamajā pozā,Naurēn,šo vajag turēt aiz ausīm,lai nelec tik dikti
                                                                            ka nesanāk slikti
Man gan vairāk bailes ka iegurņa kaulu nesalauž.Un tā sišanās....

Autorizācija

Ienākt