Rinkevičs

12. nov 2014. 17:19

RINKEVIČS IR PIDARS…UN KAS ESAM MĒS ???
Nesen „Vienotības” ārlietu ministrs E.Rinkevičs nāca klajā ar publisku paziņojumu, ka viņš ir pidars, jeb, kā pats izteicās, gejs (tas ir barbarisms no angļu valodas, kam oriģinālā ir vairākas nozīmes – jautrs, raibs, skaists; šo vārdu visā pasaulē sev kā „politiski korektu” apzīmējumu ir pieņēmuši vīriešu kārtas homoseksuālisti), un ka viņš ar to lepojoties. Juridiski pareizi gan šo personu būtu dēvēt par pederastu (tā jau no Senās Romas laikiem apzīmē vīriešus, kas kopojas ar vīriešiem), kura vienkāršots pārveidojums sarunvalodā ir pidars.
Par šo faktu nebūtu jābrīnās. Visiem zināms, ka ES valda cionistu-masonu-pederastu mafija (bieži pieminēts fakts manās publikācijās), ko savukārt vada, komandē un finansē žīdu miljardieris Soross. Praktiski visi varturi ES valstīs ir šīs mafijas iecelti vai pat tās locekļi. Arī Latvijā visas Saeimā pārstāvētās partijas pakļaujas šai mafijai, bet „Vienotība” šai ziņā sevišķi izceļas. Nav šaubu, ka Rinkevičs pie Ārlietu ministra amata tika tieši savas seksuālās orientācijas dēļ. Tāpat nav šaubu, ka arī publiskai atklāsmei savu orientāciju viņš nodeva ne jau mirkļa emociju uzplūdā, ne jau savas gribas pēc… Viņš izpildīja savu maizes devēju pavēli… Kāpēc tā tika dota, mēs, protams, precīzi nezinām, bet, iespējams, ka viņam arī bija laiks iesaistīties tā dēvētājā „tolerances skolā” homofobajiem letiņu aborigēniem. Pateicoties tam, ka Rinkevičs iekļāva „melnajā sarakstā” dažus īpaši naidīgus Krievijas šovinistus, kas „sakritības pēc” izrādījās arī pederastu nīdēji, viņa reitings Latvijas iedzīvotāju acīs bija viens no augstākajiem ministru vidū. Savukārt viņa un viņa vadītās ministrijas naids pret leģendāro Latvju Tautas Varoni Herbertu Cukuru bija zināms galvenokārt tiem, kas regulāri apmeklē Rinkeviča „tvitera” kontu un skatās ĀM mājas lapu…, un tādu ļaužu sabiedrībā nav vairumā. Izskanējušais paziņojums, ka šis „jaukais” cilvēks ir „gejs” varētu netiešā veidā ietekmēt tautu, liekot secināt, ka laikam jau visi „geji” ir tik „jauki” un „patriotiski” kā E.Rinkevičs. Kā rāda turpmākie notikumi, tad gluži bez pamata šādas cerības diemžēl nav bijušas. Klausoties debilu tantiņu prātuļojumus LR1 „(Ne)Brīvajā mikrofonā” par to, ka kāda kuram esot daļa, ar ko viņš guļ, ka tik kā cilvēks un ministrs labs, ar rūgtumu jāsecina, ka tā dēvētā „smadzeņu pidarizācija” skārusi jau vairs ne tikai mūsu jauno paaudzi…(es vairāk kā jebkurš radioklausītājs zinu, kā šajā pārraidē tās vadītāji prot „atlasīt” pareizos zvanītājus, un tomēr…)
Nostājai par to, ka cilvēka seksuālā orientācija ir tikai viņa privātā darīšana var piekrist divos gadījumos – ja viņš neieņem valstī nozīmīgu amatu un ja viņš ar to neplātās publiski. Pretējā gadījumā tā no viņa privātās kļūst jau par visas valsts mēroga darīšanu. No tā, kādi ir mūsu tautas priekšstāvji, pasaulē spriež par visu mūsu tautu. Ja mūsu ministri ir pidari, tad gribot negribot mēs kopumā tiekam uztverti kā „pidarnācija”. Ja mūs šis fakts apmierina, tad varam vien ļaut „patriotiskajam” un „neaizstājamajam” Rinkevičam turpināt cītīgi strādāt valsts „labā”. Ja nu tomēr mēs gribam sevi pozicionēt kā normālu, dabiski seksuāli orientētu tautu, tad tādi „taisnās zarnas operatori” kā Rinkevičs jātur no varas stūres lielgabala šāviena attālumā. Augstākais, ko viņam varētu atļaut darīt – uzņemties ĀM sētnieka pienākumu pildīšanu, tā teikt, mēslu kulstītājam lai ir darbs ar mēsliem.
Kā dabūt Rinkeviču nost no amata? Šis jautājums nav vienkāršs, taču principā realizējams. Uzreiz jākonstatē, ka no Saeimā pārstāvētajām partijām neviena laikam viņa demisiju pieprasīt neiedrošināsies. Premjere Straujuma jau ir publiski izteikusies, ka pilnībā atrodas Rinkeviča pusē un esot gatava pat apspriest, kā iedzīvināt tautā viņa ieteiktos grozījumus likumdošanā, lai pidariem un lezbām būtu iespējas noslēgt tā saukto „partnerattiecību līgumu”. Šādi viņa uzskatāmi apliecina, ka tai pašai mafijai vien kalpo. Cieņu Rinkevičam par viņa izrādīto drosmi izrādījis arī „SC” līderis, naturalizētais okupants N.Ušakovs Zinot, ka šis tips ik pa laikam mēdz nēsāt kaklarotu, šāda nostāja neizbrīnī… ZZS arī nekas nav sakāms nosodāms Rinkeviča rīcības sakarā, galu galā arī viņi sevi pozicionē kā mūsdienīgu, eiropeisku partiju. Dabiski, ka klusē arī „brašie zēni” no „VL”, tautā vēl joprojām cirkulē baumas par viņu ciešo draudzību ar veco Voldi no „LA” – neapstrīdamu komunistu, čekistu un pederastu, kurš vienmēr gatavs izpalīdzēt jauniem censoņiem, ja tikai viņi… Un kur tad vēl koalīcijas stabilitāte, bailes pazaudēt siltās vietiņas labi apmaksātajos amatos… Arī „jaunā” opozīcija Sudrabas un ekstravagantā Kaimiņa personā, izrādās, nav nekādi „homofobi” un gatavi jebkurā laikā respektēt mūsu līdzpilsoņu „īpašās vajadzības”. Tātad, atliek secināt, ka Saeimā un valdībā Rinkeviča un viņa orientācijas pretinieku nav… Bet kā ir ar mūsu tautu kopumā? To nu laiks rādīs…
Ko mēs varam darīt – kāds man var pajautāt? Ļoti daudz ko… Vislabākais variants, protams, būtu pēc Ukrainas parauga iziet ielās un neizklīst tik ilgi, kamēr odiozais pidars un viņa draudzene Asā Meiča nav labprātīgi atkāpušies no amata… Tomēr es saprotu arī, cik tas ir sarežģīti izdarāms – nav mums ne vienota centra, kas tādas aktivitātes vadītu, ne arī īpašas vēlmes tautā aktīvi politiski darboties… Taču arī individuāli varam gana daudz panākt. Kas mums liedz katram personīgi sūtīt vēstuli uz ĀM ar prasību Rinkevičam beigt blamēt mūsu valsti un nāciju un labprātīgi atbrīvot ieņemamo amatu seksuāli normālam cilvēkam? Katrs mēs to varam izdarīt, ja vien gribam. Ja nu kāds ļoti šaubās par savām literāta spējām un uzskata, ka nespēs neko sakarīgu uzrakstīt, tad lai vismaz izdrukā no interneta šo A.Gardas izdotās grāmatas fotoattēlu no attiecīgās internetadreses https://www.google.lv/search?q=homoseksuālisms-+cilvēces+negods+un+posts&biw=1280&bih=895&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=gmhjVMSXFYfiO5mOgfAB&ved=0CAYQ_AUoAQ#facrc=_&imgdii=_&imgrc=52lkhemwmEfzGM%3A;Qq_Ol3zOtzNGxM;http%3A%2F%2Fg4.delphi.lv%2Fimages%2Fpix%2F520x360%2Fb0c8f321%2Ffile2756268_homoseksualisms_L.jpg;http%3A%2F%2Fwww.delfi.lv%2Fkultura%2Fnews%2Fbooks%2Fhomoseksualisms-cilveces-negods-un-posts.d%3Fid%3D2756256;519;360 (ja mājas nav datora vai printera, to var izdarīt jebkurā bibliotēkā) un nosūta šo attēlu Rinkevičam. Tāpat visiem internetlietotājiem būtu jāsameklē Rinkeviča „tvitera konts” https://twitter.com/edgarsrinkevics un neslēpti jāpauž sava attieksme pret šo pretīgo zemcilvēku, rakstot tajā indīgus paziņojumus un komentārus (tvitera kontā, starp citu, nav iespējams bloķēt pieeju tā lietotājam nevēlamām personām). Tāpat nepārtraukti jāzvana arī uz Latvijas Radio un pie katras iespējas jāatgādina, kā Rinkevičs ar savām izdarībām blamē mūsu valsti un tautu. Ja zvanītāju būs gana daudz, visiem muti nekad Tomsons & Co nespēs aizbāzt… Un, protams, atkal un atkal jāstāsta jaunajai paaudzei, kāda nosodāma parādība ir homoseksuālisms un vēl vairāk nosodāmi ir ar tā piekopšanu lielīties… Ja mēs rīkosimies tā, kā es augstāk ieteicu, izdzimteņa Rinkeviča rīcība nesīs pilnīgi pretējus augļus plānotajiem. Savukārt, ja mēs neko nedarīsim un ļausim visam ritēt savu gaitu, paredzu, ka turpmāk mūsu varturu vidū atklāsies vēl ne mazums pidaru un lezbu… Un piepildīsies sen zināmā atziņa: katrai tautai ir tādi vadoņi, kādus tā ir pelnījusi! Vai tiešām mēs esam pelnījuši vien seksuālus kropļus? To rādīs nākotne…
PAR LATVIJU – BRĪVU NO DAŽĀDA VEIDA PERVERSIEM IZDZIMTEŅIEM –
CĪŅAI UN UZVARAI SVEIKS !!!

12.11.2014.                                Aivars Gedroics


Atslegas vārdi: pidars0, rinkevičs0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

Vasilijs P. 12. nov 2014. 18:02

Agentura informeta-tadel iesutijam Asanzu un Snowdena kungu-pec vajadzibas.

Dzēsts profils 12. nov 2014. 17:43


Ja tu,draugs,ļaujies TĀDAM sevi( piedod),,čakarēt,tad ari tu TĀDS

esi,tikai...PASĪVAIS.

Autorizācija

Ienākt