.... ne ar visiem augoņiem jāsamierinās

8. aug 2014. 15:21

Biju nolēmusi nerakstīt. Bet- ja par to domāju vakar, domāju naktī, domāju joprojām, uzrakstīšu gan.
Vakar konstantinovs izlika manas albumu bildes publiskai apskatei, apmēram ar tādu piebildi: sieviete, kas piedāva sexu. Tas tā, viens "sīkums" iekš dzīves, vai ne?? /gluži tāds pats, kā tas, kad manam ķermenim tika "piemontēta" cita galva. Jautri taču, vai ne?/ Loģiski tikai, ka tiku aplūrēta pamatīgi- paldies, konstantinov! Arī par tiem siekalainajiem piedāvājumiem, kas ceļoja manā adresē.

Zinu- nūjai vnm gali- divi.
Jā, man patīk reizēm bildēm 'piešķilt' kādu asumiņu. Kas vēlas, lai veido albumiņus ar cepešpannām, kas vēlas ar ko citu, veido- ar to- citu. Tā ir- mana izvēle un tiesības- to darīt. Arī tā, kur šīs bildes atrodas. Labs draugs man reiz teica: gudrs cilvēks sapratīs, aiz ko brīžam tā zeķu mežģīnīte drusku redzama vai- kāda lencīte "netīšām" noslīdējusi. Muļķis- tāpat uztvers- pa savam. Un- jocīgi, vai ne?- līdz šim patiešām glumus tekstus saņēmusi tiku maz, jā, pa pāris mēnesī, kā jau jebkurš, arī tās, ar cepešpannām.

Bet- ne tas vien.
Ar kādām tiesībām kāds var uzbraukt sievietēm visnekorektākajos veidos, kurām nav bērnu???; kurš devis konstantinoviem tādas tiesības??? Vai tie uzbraucēji zina ko par šo sieviešu dzīvēm??? Par to, cik, iespējams, izsāpēts daudz??? Es nezinu, man uzdzen šermuļus šāds iekšējais trulums. Pieļauju- uzbraucēji ir cilvēki, kas paši cieš vai cietuši no kādiem pāridarījumiem, un tad tagad- te- liks ciest cilvēkiem, kam galīgi nekāda sakara ar viņu psiholoģiskajam traumām??? Nē. Šo "telpu" mēs dalām aiz brīvas gribas, pie tam- lielākā daļa, kas šeit ienākam atk un atk, vēlas justies te- labi. Neticu, ka kādam šī ienākšana saistīta ar vēlmi saņemt nepelnītas pļaukas. Bez tam- cilvēks ir uzveidots tā, ka pozitīvais, arī ārpus šīs vides- vairo pozitīvo, negācijas- negribot- parauj vaļā negāciju ķēdi, kas seko jau- ārpus. Ne visiem sanāk rakstīt burtiņus bezpersoniski.

Arī pati neesmu bez grēka, zinu. Bet- esmu apšaubījusi vai noliegusi kādā blogā pausto domu, nevis ķidājusi cilvēka izskatu vai viņa dzimtsrakstus. Es tgd nerunāju par to, kur esmu naivi iestājusies pret negodīgām blogeru spēlēm, jo- tas šoreiz ir- cits stāsts.

Atslegas vārdi: naivs monologs vai ne0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (120)

Ingrida X. 11. aug 2014. 20:19

Paldies Tev, Līga.
Aiz to jau vieglāk riet, tiem, kam to prasās

Līga S. 11. aug 2014. 15:58

Lai nu ko varētu par Ingrīdu teikt,tikai ne apsaukt par izrādīšanos.Reti kurš cilvēks te tā nebaidās būt pats kā  viņa.Par to-mana cieņa.Reakcija uz to-katra paša ziņā.

Ineta L. 10. aug 2014. 08:25

Patika,Ingrid, Tavs viedoklis, Ilo'ca un kuku teiktais "pie'k'eeraas"! (esmu ciemos, nezinu, kur te garumziimes ).
Da'z'kaart iisti nav saprotams, kaapeec kaads Amigosaa dadziigi pie'keras citam. Ir jau runaats par cilveekiem ar trollu vai vampiiru dabu, kuriem patiik at'nemt aliku un kuri barojas no citu negatiivaam emocijaam. Negribeetos ticeet, ka tas ir Sanda variants, bet kaa slaavi saka "'cu'zaja du'sa- potjomki"!

Dzēsts profils 9. aug 2014. 21:01

es piem, esmu ļoti bailīgs........ sevišķi man ir bail no vīriešiem....(mairitiņa to zin)....  

Dzēsts profils 9. aug 2014. 20:58

vēl tie kanādiešu zinātnieki aizmirsa pieminēt....... ka torļļiem ir mazi krāniņi un viņi ir čurkas!    

Dzēsts profils 9. aug 2014. 20:55

tu kā jēzus ......... kad sit pa vienu vaigu..pagriez otru........atceries ar ko viņam viss stāsts beidzās?!!!

Ingrida X. 9. aug 2014. 20:51

Tā... šķiet, ka visiem Cilvēkiem esmu atbildējusi..
Troļļu uzčabinātā sakarā mzl palasījos par šo tēmu netā, jā, kā jau Ilona teica- iet tā sērga plašumā.. kā jau- visas sērgas; izrādās- par jums veikti pat pētījumi /kāds gods, vai ne?/, te- mazs rezumē no viena:

"Pētījums: interneta troļļi ir sadisti un psihopāti.
Trīs Kanādas universitātes /../ veica pētījumus, iesaistot vairākus simtus cilvēku, lai apstiprinātu to, ko patiesībā nojautām jau sen – interneta troļļi nav nekas cits kā psihopāti un sadisti! Viena no visizteiktākām patoloģijām šiem cilvēkiem ir tieksme gūt baudu no citu cilvēku pārdzīvojumiem.
Zinātnieki aicina interneta lietotājus nereaģēt uz provokatīviem ierakstiem. Vislabāk tos pilnībā ignorēt, jo katra atbilde sniedz šādiem cilvēkiem apmierinājumu un vēlmi arvien aktīvāk izrādīt savu agresiju.
Kanādas zinātnieki šādus cilvēkus nodēvējuši par “ikdienas sadzīves sadistiem”. Pēc viņu domāmreālajā dzīvē interneta troļļi nav bīstami jo ir pārlieku bailīgi. Tāpēc savu psihopātisko tieksmju apmierināšanai izvēlas interneta dzīles."
.........................................
Nu ko?... troļļojaties vien tālāk! :P
Gana daudz jau vēl ir sakarīgu Cilvēku arī, par laimi   

Dzēsts profils 9. aug 2014. 20:47

tu ieņem cietējas pozīciju..........vai tāpēc tevi māte dzemdēja, lai tevī visi slaucītu kājas, tu proti sevi aizstāvēt , vārgule????  

Ingrida X. 9. aug 2014. 20:35

Maija /vakar, 16:58/-
paldies, ka iesaistījies padiskutēšanā! :)

Bosiku Valdiņ!- arī Tu vakar izteici savu viedokli- paldies!; ne jau vnm tiem jāsaskan par 100, vai ne??

Alisīt.
Paldies par manu nepiedienīgo plikumu   "piesegšanu"; pasmaidi!- Tu jau zini- par ko

Dzēsts profils 9. aug 2014. 18:36

man ļoti iepatikās adekvātas sievietes komentārs...... kuru šeit vēlos nocitēt
asumiņš sievietē ir kas vairāk par prasti nošļukušu puptura lenci. un it sevišķi labākajos gados.
tev vēl ingridiņ daudz jāmācās...... lai cilvēki ar tevi vēlētos kontaktēties un runāt!
nezinu kam tu vēlies līdzināties , bet tā maska kas tev ir tagad........tevi dara tik muļķīgu!

Elitá K. 9. aug 2014. 17:28

Kas der visiem-tas deder nekam....Tá ,,vispárináshana,, nav psihiski vesela cilvéka -runáshana.

Elitá K. 9. aug 2014. 17:25

Ta jau labi júties,Juri,ja kaut cik spéj rakstít-labi,ka ar rsno adatu Tev strutas izvilka,bútu vilkushi ar tievo,sinozíts bútu vietá.   

Dzēsts profils 9. aug 2014. 17:02

Shis blogs ir vienos strutainos augonos.Kad galvaa ir sinoziits, ar resnu adatu vajaga izvilkt strutas!

Dzēsts profils 9. aug 2014. 16:49

nevienu!!! no Amigos Meiteneem. arii Alisi ne...jo metaas piesegt...to, ko vajadzeetu pilniibaa atsegt un pa logu izsviest!!! shitaas prostituutas-lai sunji mielojas
un kakji shausmaas uzmetushi kuukumu shnaagdami beeg

Dzēsts profils 9. aug 2014. 16:46

prastas, vulgaaras lupatnieces- Vecenes ...par sievieteem nenosaukshu

Dzēsts profils 9. aug 2014. 16:24

par seksa badu nevajag kauneeties......izturieties pret to ar sapratni ....un lidzjutibu..

Toļiks M. 9. aug 2014. 16:17

Man būtu kauns, ja  mamma tā izrādītos.

Elitá K. 9. aug 2014. 15:57

Tas labi,ka gribi ar ko lepoties-lai Tev   dodás!,bet padomá-vai ar Tevi arí Tevi ,,jaunizceptie lepnumi,,arí varés lepoties-ja i-netá raksti par sevi un publisko sevi nepiedienígá veidá  !!!   Galvenais pashai ar sevi nenonákt pretrunás!

Ingrida X. 9. aug 2014. 15:44

Katram savs priekšstats, kas ir erotisks vai sexīgs. Es aizvāktu no sava bloga /neskatoties uz to, ka nekad neaizvācu- neko/ kāda man sveša cilvēka priekšstatus, kas galīgi nesakrīt ar manējiem, bet- nedarīšu to viena iemesla pēc- lai retāk manā profilā jāielūkojas šim cilvēkam, bojājot savu estētisko gaumi; bez tam- plikumu arī tajā- manā- tā kā pamaz..  

Elitá K. 9. aug 2014. 15:41

Fuuuu cik prasta kurpnieku runa Ingrídai isteníbá........

Autorizācija

Ienākt