.... labāk savu lazdu drāžu; ha!

26. jūl 2014. 20:37

.... vispārējās šīs vietnes noskaņās; citās??? ha!!! aiz ko??? kad jau- tad jau; jā, Ineta, palasījos gan drusku- cilvēku reālu te aizvien mazāk un mazāk- feiku triumfs!!! baigie varoņi- uztaisa no sevis kko, davienalga- ko, un- tikai drāž!!! Nē, ir jau arī smalkie drāzēji, protams, smalkā stila, tā teikt :D.. glancētie :P :P


............................................
... naivs un dumjš mans protests??? lai!!! kāda jēga- gudrot ko saturīgāku???

Atslegas vārdi: dzimtais mežs0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (212)

Elitá K. 29. jūl 2014. 19:26

Par to ES SEVI CIENU,Ingida,ka mana dzíve ir daudziem,kuri mani personígi nepazíst,neticama........Redz...man ir atnesta pat 8,7 miljonu vérta monéta,kuru es nepienjému....Neticami...vai ne!/...,bet reáli pierádáma PAT....jo cilvéki redzéja gan to monétu,gan -cik reizes man to deva,gan ká es to atdevu atpakalj un ,,neséju dirt pasútíju.....Lai Vinjam vieglas smiltis!  Reáls fakts.Tev bríva izvéle-ticét vai neticét...un bútíbá...man vienaldzígi....aizdomígie un neticígie-múzham ,,apchakarétie,,........Par KLONA-dubultprofila ,,izdaríbám,,arí daudz nesatraucos...jautri....labi parodé....es  nespéju nesasmieties.......Tátad-piedots!   Stulbi nekad nejútos-sadusmota gan....nepatík nakauníba un stúrgalvíba-atsaldéta....kad pats lídz sevím nespéj ,,aizklauvéties,,kur nu vél káds cits.......Esmu laimíga-Dzíve laba-Paldies,Dievam!!!!!!!!

Ingrida X. 29. jūl 2014. 15:42

Elita. Tu labi zini, ka neturu ļaunu uz Tevi- ne par ko! Tu esi atraktīva un interesanta, izdomas bagāta /nu neņem tik ļaunā, ka dažas lietas, ko raksti, uztveru ar smaidu- kā fantāzijas par tēmu "Nu gribas man, lai būtu- tā"/, tai pat reizē- esi arī cilvēciska un saprotoša, jā, es neaizmirstu gan cilvēkus, kas sapurinājuši tad, kad- ne visai, un esmu to publiski paudusi, kaut zinu jau- nu nevajag tā!!; ai, ne to es gribēju pateikt.
Saprotu, cik jūties stulbi, ka kāds spēlē Tevi. Un citi to, ko nebūt neraksti Tu, uztver kā Tevis rakstīto. Jā, tai jābūt ellīgi draņķīgai sajūtai!!! Es pat nezinu, ko te piebilst.. Tu neesi slikta, un es Tev- ticu .. Vai tic citi??- nevaru atbildēt viņu vietā. Esi braša un centies stāvēt tam pāri. Īstā dzīve- tāpat- ne jau te. Lai cik stulbi tas viss, kas Tev sadarīts, nenolaid ķepas un- lai forši dzīvojas tur, kur dzīvojas- pa īsto!!!

Elitá K. 28. jūl 2014. 19:32

un .....ja káds ATRAIDÍTAIS te ljoti kaunás par savu piedáváto,,draudzíbu,,un sanjemto atraidíjumu-nevajag trakot un apmelot mani ,,savos fiasko,, Priváto sarkasti KAUNS bija saglabát-tápéc vaqjadzéja izdzésties un pa jaunu pieregjistréties -lai nebútu piedávájumu apliecibu,ja!??  Lai Jums labi,,drázhás,,ká te jau rakstíts bija...SAPNJOJOT PAR MANI!!!!

Elitá K. 28. jūl 2014. 19:07

Ar maizi te dazhus var nebarot...ljaujiet ti Elitai Kuninai kau virtuáli pieskarties....kaut ká trollim ,,Vinjas ádá,, pabút....,kaut sevi  savu niecíbu pamierinát-Elitu aprunájot,apmelojiot,pat tad-kad Elita par ákstiem vispár neatcerás...Nozhélojamie.

Elitá K. 28. jūl 2014. 19:02

INGRÍDAI!.....atv.par ,,F,,

Elitá K. 28. jūl 2014. 19:01

Tá nu nesaprata profesionálie stulbenji,ka mans profils tieks klonéts un viltus dubulnieks raksta it ká maná várdá......Noziedznieki ir tie kas zog Valstij nemaksájot nodokljus-Ati,un tie kas kas bréc ,,turiet zagli,,visskalják......Es nezogu sveshus profilus un sarunáties ar taviem viltus profiliem-dzilji riebjás.
INGRÍFA,man prert Tevi nav nekádu pretenziju vai nepatiku,ja kas nepatík,respekt.-prert maniem uzskatiem-vnk atkláti esmu pateikusi......Kad visi lamájás-tad es arí lamájos.....sapratu,ka TE tada norma....,bet Várdu es turu un ko teicu-viss bús!

Dzēsts profils 28. jūl 2014. 13:31

kaads nospeeris manas rozaa lenti apsietaas veestules...un tagad bljaustaas...it kaa autors taam buutu.

Dzēsts profils 28. jūl 2014. 07:28

Kadreiz mani arī tracināja šie bezpersoniskie! Tagad tam visam atmetu ar roku... Cenšos nepievērs uzmanību... pat nekomentēju. Vai murgu vispār var nokomentēt?!   

savsem k. 27. jūl 2014. 21:56

Pekle beigsies  kad beigsies vasara ... drīz  

Ingrida X. 27. jūl 2014. 21:45

Cik skatos- te vēl Juta, Mairita un Tu, Pū Cīt- ar labu vakaru!   Baigais paldies par to gaišumu, ko te ienesāt!!! nevajag jau vnm cēlos tekstos, bet- paldies Jums par normālu cilvēcisku parunāšanos!!! Arī tiem, kuru te vairs šovakar nav!!! Paldies!!!
Tev, manu un mūsu Mēnestiņ Kuku- lai citudien- mazāk no tās pekles, ja tas, protams, ir vsp- iespējams

Ingrida X. 27. jūl 2014. 21:39

Smuka dāvana draugam
es patiešām priecājos par mazumiņiem, un Tu- reālā Tu- ir tas mazumiņš, kas mani iepriecina- šobrīd

Ingrida X. 27. jūl 2014. 21:37

Nē, Pū Cīt, pie privātajām sarakstēm- nu ir sanācis, ka cilvēks, kādu domājos viņu- esam, tāds arī- ir!!! Jā, bet teikšu, kā ir- tad tās sarakstes bijušas paaktīvas; reiz gan, un tas bija pirmo un vienīgo reizi!!!- tikos pēc pusotras nedēļas sarakstes, bet- diendienā gan!- un- biju tik priecīgi pārsteigta par to, ko satiku!!!! Draugi, patiešām- labi draugi, esam joprojām, kaut pagājuši jau gadi... skaitu... bāāāc!!! būs jau četri!!!... katram mums savas attiecības, vairāk vai mazāk, bet- esam draugi

savsem k. 27. jūl 2014. 21:35

Jā , diena bij ... nu , kā diena Peklē  - gandrīz izvārījos

Ingrida X. 27. jūl 2014. 21:32

Sveiks, Kuku
Man šodien bij smaga diena, darba ziņā, Tev- droši!- vēl smagāka; bet- esmu priecīga, ka tā nobeidzās- jautri!!! Ienācu te, un- sasmējos riktīgi!!!

Dzēsts profils 27. jūl 2014. 21:32

ingrid, es (un lāčuks tāpat) vēl no vecā amigosa dizaina laikiem esam. zinām, ka bildes visiem bija normāla parādība. tikai tad es biju brunete. bet bilde šodien te ir (drīz jau varēs teikt - bija) kā dāvana draugam.
bet, ja runā par cilvēku uztveri, tad realitātē, kaut vai telefona sarunā, cilvēks vienmēr būs citādāks, tāpēc vienmēr esmu par to, lai attiecības ārpus šīs vides tiktu sāktas tikpat kā no pamatiem.

Ingrida X. 27. jūl 2014. 21:30

Cik blogus viņa nav piespļaudījusi??? Viss atkarīgs no tā- dabūjusi, vai- lomkas. Kad dabūjusi- var ko sakarīgu izlobīt, jo- domas ir spārnos!!! ~~~~~~ kad- lomkas- tad- griež... tinies un viss!!!

Dzēsts profils 27. jūl 2014. 21:27

ingridiņ, tu esi uz pareizā ceļa........   man prieks par tevi......    pietiek būt par vergiem, laiks kļūt par kungiem!   

savsem k. 27. jūl 2014. 21:27

No kuras   No Līvas noteikti ne  - vai ne ?

Ingrida X. 27. jūl 2014. 21:25

a ko tad ielīdi vispār??? aicināja tevi kāds??? tu vnm ielieni manis rakstītajā un tad- baigie dižspriedumi!!!.. ej, no kurienes nāci!!!

Ingrida X. 27. jūl 2014. 21:24

nu vot- kā izblamierējos tikko!!! .. atklāju visas kārtis!!! : no kurAS nu katrai gribas tikt cirstai.. .. svētās šausmas!!! rēcu tagad tā, ka man liekas- tūliņ no kaimiņistabas pieklauvēs ...... šitāds pianino man te sanāca!!!

Autorizācija

Ienākt