.... zibens tavs un .. atkal tas nav tavs

13. jūn 2014. 03:14

    Lasu "Ievu". Raksti, kā jau raksti.. Kā vnm- daudz par mīlestību, par- to pašu.. Kā gan savādāk?? Mīlam mēs, mīl- mūs.. katrs- pa savam.. mīlam Cilvēkus, mīlam- Dzīvi.. mīlam Radībiņas un mīlam lietiņas, nozīmīgas mums.. viss vijās, tinās un krustojas- Mīlestībā..
    Atziņas no dzīvēm divām, atšķirīgām- gana..  Viena- Sievietes, kas reiz uzdrošinājās atklāti atzīties mīlestībā pret otru sievieti:

.. mīlestība padara cilvēku ievainojamu. Jūtīgāku. Tev parādās vēl viena vājā vieta, un tevi daudz vieglāk sāpināt.

  Cita- zināmas aktrises un režisores paustā:

.. nekas nav arī tik gaistošs

/te- par iemīlēšanās skaistumu/.

Svarīgi, ka tu saglabā skaidru prātu, ka tev ir skaidras acis un domāšana- tāda mīlestība ir no Dieva. Tikai tad ļoti skaidri redzi, kāds ir viņš, kāda esmu es. Kaut kāds reibonītis jau arī ir, bet ne tāds, ka tu pazaudē galvu. Galvai jābūt cilvēkam uz pleciem. Skaidrs skats attiecībās iedod daudz brīvības un arī apziņu- šis cilvēks nav tavs. Tev viņš ir iedots, bet nepieder.


...............................................................
   Var jau lasīt, domāt, izvērtēt... var kāda teikto- pieņemt vai nepieņemt... var visgudri nosmīkņāt un teikt: "Nu cik var?".. un- tāpat!- lai cik atšķirīgi vai līdzīgi- katrs!- visu izdzīvojam- savādāk. Katra mīlestība- ir cita! Bet katra- ir ĪSTA! Laikā vai brīdī- tajā..    
/..kādu nakts domu īss pierakstījums /

Atslegas vārdi: zibens ķertie0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (13)

Marekss L. 15. jūn 2014. 12:14

Apskati šo http://goo.gl/xpfH0d  

Ingrida X. 15. jūn 2014. 10:45

roli roli- neķer kreņķi!!!- vēdera izeja, ja kas, man pieregulēta- sen. Gribi anālo, vai kā?? .. nav problēmu, ja vien Tu- esi pie saprašanas- normālas.
/cik cinisks Tavs koments, tik- mana atbilde :P/
.....................................
Kurš??? pasaki, nosauc vārdā- kaut vienu!!!- kurš nezina, ka tas, kas iet- caur Sirdi- gradācijās- citās!?.. bet- arī tajās- citās- aklo vistiņu spēles????...... vnk neturpinu- nav vērts.

Dzēsts profils 14. jūn 2014. 11:58

kur lai ceļ Cēsīm alusbruzi...štukoja barons Fon....Zīverts...lai saper jods to vēlēsanos apdzirdīt tautu ...bet no debesīm nāca nikna Zīme-šeit!!!

rolis r. 14. jūn 2014. 07:44

Mīlestība ir pavisam cits līmenis... Sirds...
     " Svarīgi, ka tu saglabā skaidru prātu, ka tev ir skaidras acis un domāšana  ".....
  pamēģini ar šo " gudrību " iesākumā ko vienkāršāku ....  paregulē vēdara izeju ja vari...

Ingrida X. 13. jūn 2014. 22:53

.... izdzīvojušajiem


Jaukas brīvās dieniņas!!! Piepildītas un- siltas, sevī.. ar siltumiņu savu- padaloties..

Ingrida X. 13. jūn 2014. 22:15

Protams!!! Ar vai bez- "bla- bla- bla"- rezultāts- tas pats!!


.. laimīgie, kas- izdzīvo

Nauris N. 13. jūn 2014. 17:27

Bla , bla, bla ..īstais zibens ............atnāk un nosit !   Dažreiz ..gadās izdzīvot..

Ingrida X. 13. jūn 2014. 12:59

Jā, Alise. Man, kad rakstu, vēloties k-ko patiešām pateikt, sev un- vrb- vēl kādam būtisku, vnm sanāk traki gari, bet- jo īsāk cenšos, jo- garāk sanāk.. Mūžīgie bestselleri!!
Tur, tajā atziņā, kura uzrunāja Tevi, Maiju, Sandri, mani- tajā jau ir tas- pieņemt sevi, pieņemt otru- bez tām brillītēm rozā.. ne tikai redzēt, bet- pieņemt. Jā, var censties ko mainīt, un- komunikācijā, jebkurā!, jau uz to- jāiet: mācīties saprast vienam otru; mācīties pateikt, arī mazrunātājiem pa dzīvi /savādāk- es sapratu tā, bet Tu biji domājis- tā! ai, cik tādām situācijām nav iziets cauri!!!, tikai viena "štrunta" iemesla pēc- ka neizsakām skaidri un nepārprotami!/.. Un- nesacerēties debesmannu!!! Kā Tavā blogā nesen: izsvērt priekš sevis, sevis pašas- vai spēju Cilvēku un Situāciju pieņemt tādu, kāda tā ir, kas arī, iespējams, ne tā pareizākā un vieglākā, vai- nespēju. Ja pieņem to smago lēmumu: Nē!, tad- mācies sadzīvot tgd ar to un nekrist aizā, visdziļākajā; ja pieņem: Jā!, tad- rodi prieku, kur tas rodams- gan tajā kopābūšanā, ne vnm viegli un gaiši izdejojot, gan- brīvībā ārpus tās- vnk- par tām krāsiņām stāsts   Es te nedomāju kreisos gājienus, nē, bet- mīli un dzīvo!!! Vnk- dzīvo mīlot, ar lietām, caur lietām, kadas tās ir. Un- ko mainīt- ne varā tavā:)

Alise .. 13. jūn 2014. 11:40

Var  nosmīkņāt, var pavīpsnāt..un TOMĒR...visam dzīvē jēgu piedod Mīlestība....Un ne tikai pret mīļoto cilvēku...bet Mīlestība VISPĀR...=PRET VISU!

Svarīgi, ka tu saglabā skaidru prātu, ka tev ir skaidras acis un domāšana- tāda mīlestība ir no Dieva. Tikai tad ļoti skaidri redzi, kāds ir viņš, kāda esmu es. Kaut kāds reibonītis jau arī ir, bet ne tāds, ka tu pazaudē galvu. Galvai jābūt cilvēkam uz pleciem. Skaidrs skats attiecībās iedod daudz brīvības un arī apziņu- šis cilvēks nav tavs. Tev viņš ir iedots, bet nepieder.....Mani tieši uzrunāja ŠIS TEKSTS
Varu pirmajā mirklī apskurbt, varu sacerēties, varu ļauties- un kāpēc gan ne??? Bet tad ..kāda iekšējā podziņa "ieslēdzas"..paga, paga-...apdomājies...Vai tiešām tā ir , kā šķiet?...Nu laikam nepratu pateikt savu domu---bet tās ausis un acis vairs neļaujas ""aizmālēties"..pavisam

Ingrida X. 13. jūn 2014. 11:19

... zibens- jau arī no Dieva... tad jau... tad jau viss- pie vietas!!!

Maija V. 13. jūn 2014. 11:16

Mīlestība ir no Dieva...lūk īstie atslēgas vārdi

Ingrida X. 13. jūn 2014. 10:09

Par to galvu?? staigāt ne bez tās??.. jā, man arī tā šķiet- tas ir tas, ko vnk jāmācās sevī saregulēt.. Nekas nekad nav jasaidealizē, un tad- mazāk puņķu..    Un, jā- brīvība, arī tad, kad šķietas- viss tavas pastāvēšanas saturs nupat iekš tā, tā IR jāiemācās- sev un tam Otram..

Sandris X. 13. jūn 2014. 10:01

Visprātīgākā atziņa nr.3 !  

Autorizācija

Ienākt