.... un piedzims zvaigznes tajā vietā

18. mai 2014. 15:03

   Vakarvakarā- lasīju. Un tad- tie vārdi: "

.. Jutu viņā to, ko nekad nebiju cerējis aizsniegt, to, ko viņa nerādīja pasaulei. Jutu, ka atveras kādas durtiņas un ielaiž mani iekšā. Līna dāvāja man daļu no sevis, vienīgo daļu, kas viņai patiesi piederēja. Vēlējos paturēt atmiņā šo sajūtu, šo mirkli- kā momentuzņēmumu, pie kura varu atgriezties, kad vien gribu.

" /529.lpp./
   Un cauri, kā zibens, kas pāršķeļ- šī doma, sajūta, piefiksējums /pa paradumam jocīgam, paskatījos pulkstenī- 00:55, pēc laika mājās/:
   mums ir dots Laiks- Sprīdis šis- gados, tik vai tik, mērāms; nekas vairāk!- pa durvīm vienām- ienākot, pa otrām- izejot. Un- tā vietā, lai vnk to izdzīvotu, priecājoties un mīlot, spēlējam spēles visvisādas stulbas, sākot ar tām, smilšukastes formiņās liekamās, līdz lielajām- pasaules pārdalīšanai. Un tajās- tik daudz pāridarījumu un sāpju- viens otram..
..................................................................
   Zinu jau- nepateicu neko jaunu.
   Bet- tā pāršķelšana- katrreiz!- ir kā no jauna. Neaizmirsti! 00:55.

Atslegas vārdi: caurvējā0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (51)

savsem k. 19. mai 2014. 22:24

Nu tad pieminēsi ar mani ar labu vārdu savos memuāros  

Ineta L. 19. mai 2014. 22:16

Ingrid, man ir liels izbrīns un tai pat laikā prieks, ka mēdz būt tik jutīgi cilvēki...
jā, nebrīnos, ka Tev dažkārt ir grūti, toties tā sajūtu gamma... tiešam ir memuāros aprakstāma!

Ingrida X. 19. mai 2014. 22:15

..... paldies, kuku- Tu mans mēnestiņš jau sen te!!! dažubrīd bez Tava foršā reālisma un humoriņa vienkopus- nezinu, kā......

Ingrida X. 19. mai 2014. 22:13

   Ineta, nupat Tu aizkustināji mani, paties!!!! es ātri uzliesmoju, bet- tikpat ātri- parauj piņņas katrs labs vārds!!! Es patiešām neizliekos tā, kas neesmu, ai, stulbās asaras!!!........... neredzu.... un tad ir sāpīgi īstenībā ļoti, kad tiek piedēvētas tādas īpašības, kādu manī nav, goda v.!- nav!!!!!..... jā, mēdzu būt paskarba reizēm, bet tas ir tikai un vienīgi pret klaju divkosību!!!.............. ai, ko es te atkal!!! It kā jau esmu stipra, lietās daudzās, bet vāja palieku tad, kad saskaros ar labvēlību, jocīgi, bet tā ir.... paldies Tev! no sirds!!!!

savsem k. 19. mai 2014. 22:11

labi , es stāvēšu kā Irbe vārtos - palaidīšu garām tika katru desmito šaibu  

Ineta L. 19. mai 2014. 22:04

Ingrid, nu kur tik pieticīgi, ne  tik Alise viena Tevi atbalsta, šķiet, ka liela daļa Amigosiešu Tavus memuārus lasa ar interesi... ne nu gluzi Emanuela, bet dzīvīgi un sprakstoši , Tavs stils ir iz dzīves, nevis saldenskābens mākslīgu piedevu mikslis!

Ingrida X. 19. mai 2014. 22:04

Traki dārgā skolā Tu te mani gribi iefīrēt, kuku ; bet- ja Tu otrā pusē ķersi, kad man izdosies jau pārlidināt tam dīķim pāri, nu tad.... stimuliņš tā kā būtu..  

Ingrida X. 19. mai 2014. 22:01

   Jāni M.- jauki, ja to uztvēri- tā! Paldies, ka izlasīji!

Ingrida X. 19. mai 2014. 22:00

   Alisīt.
   Es jau nemaz nemāku palikt citādāka! Bija laiks, kad gribēju, bet tad- atmetu ar roku!- kāda, vējā parauta esmu, tāda dzīvošu tik nost!
   Tur jau tā lieta- vai es ko pornogrāfisku te deklarēju?? Man gan šķiet, ka nē. Jā, man patīk erotika- gan tā, kas gaumīga, bildēs, gan tā, kas cilvēku sajūtās un attiecībās. Un- par tiem pāriem, kas sen vairs otram nesniedz šai ziņā- neko!, Tev taisnība par 100!! Viens sexuālais tuksnesis, un- tikai!! Jā, daudzi ir gatavi bakstīt ar pirkstu- re, šitais! vai- re, šitā! laiž pa kreisi! .. bet- kāpēc to dara??? bieži tā paša iemesla pēc- sekss, ja tas vēl vsp ir- baltiem diegiem šūts, vai arī- sen izžuvusi upe.. Var jau runāt par Mīlestības Augsto dziesmu, jā, ir jauki, ja izdodas to meldiņu tā noturēt, arī tad, ja sexuāli viens otram vairs neinteresē nemaz!!!
   Vai es visu māku un saprotu, ka te tā atļaujos runāt?? Ne velna- nē!! Tad mana dzīve būtu smukāk saveidojusies. Bet- es arī nebakstu ar pirkstu nevienam un netēloju svēto.
   Paldies Tev, Alise. Lai nu kā- bet vsm no viena cilvēciņa saprastai- ir jaukāk justies!

Ingrida X. 19. mai 2014. 21:43

   Nauri! Man patīk, ka Tev patika! Nu ja!

savsem k. 19. mai 2014. 21:32

Ir taču tāds teiciens par tām 50 centu monētām - "skola maksā naudu"   ..

Dzēsts profils 19. mai 2014. 18:46

Skaisti un noderīgi pārdomām.

Alise .. 19. mai 2014. 17:31

Ingrid, paliec tāda, kāda esi.....Un kāpēc gan nerunāt par erotiskām sajūtām?
Laikam jau vienā daļā cilvēku ir palicis tas no agrākiem laikiem..ka par to runāt ir -fui! To visi dara un vēlas, bet runāt- ...tas nu gan nav pieklājīgi. Patiesībā tieši tāpēc tik daudz pāru izšķiras...vai arī nejūtas laimīgi kopā, jo nerunā par šīm lietām....Bet partnerattiecībās seksuālajai saskaņai ir ĻOTI liela nozīme! Nav saskaņas intīmajā dzīvē...pamazām viens no otra attālinās!!!

Nauris N. 19. mai 2014. 16:26

Par blogu   par komentiem .. ne visiem  

Ingrida X. 19. mai 2014. 08:17

Vīrieši arī raud! /22:09/ ai, nu ne jau 22:09 viņi tieši raud, bet- vispār!; ar vai bez tiem pilieniņiem, bet- raud! kas interesanti- un bieži tieši pie filmām!!! pazīstu vīrieti, ārēji pat it kā robustu mazliet, arī nesmukie vārdi pasprūk par biežu... bet- esmu redzējusi, ka viņš- raud!!! Un tad tā kā sakaunas, vai kā.. bet tas taču ir tikai dabiski!!!   Ne jau nu aiz to- vīrišķīguma par maz, gluži- pretēji!! Vīrišķīgums taču neizslēdz elementāru cilvēciskumu!!

Ingrida X. 19. mai 2014. 08:05

kuku! /21:53/- kāda Tev EUREKA ??? lai es to akmeni, nu- monētu, pārlidinātu tam dīķim pāri, pie tam- ar glītiem atsitieniem!!!, tad jau man gadi 5-6 tas vien jādara, ka jālidina tās monētas, lai samācītos!!!   neiet cauri!- pirmk., viss dienā sapelnītais paliks dīķī, otrk.- + vēl akvalangistu kursi, lai vsm maizītei dabūtu laukā... nee, pārāk traki tas viss; ja vēl zinātu, ka ir tādas akmentiņmetēju sacensības ar trakāko prīzi galā, tad varbūt... šitas numurs atkrīt

Ingrida X. 19. mai 2014. 07:55

... nu ja, Inetiņ. Es jau arī reizēm domāju: nu kur lai īsti realizējos??? darbiņš nav šobrīd tas, kas diži ļauj radošumam izpausties... vot, ka būs jāpārmetas uz rakstniecību!!! ; viens draugs arī reiz man teica, kad apstāstīju savas kārtējās šaizes: Nu ir tev jāraksta grāmata, būs tāds bestsellers, ka vai nu! .. labi, smejos!!! - jokus pie malas!   Nu sanāk man sarakstīt reizēm ko tādu, kas ne katrai ausij tīkams vai pieņemams! Bet es jau to nedaru, kā izaicinājumu metot, vai kā!!! Ir atklāsmes, visvisādas, un- saki!- kurai tad to nav??, tai skaitā- erotiskās?? un- tas taču ir forši, ka ir!!! Gluži tāpat, kā savureiz priecājamies, kā no sēkliņas izaug krāšņa puķe, tā, savureiz- par tām lietiņām, kas ar mums pašiem darās.. es nezinu- var jau mani pakārt vai šaut nost- bet- nu neredzu tur nekā slikta- pierakstīt reizēm izjūtas šīs.. oki! Jauna diena! Un- forši!!

Ineta L. 18. mai 2014. 22:45

Piedosanu, ir vakars vēls, gadās , ka burti pamūk : "labi"

Ineta L. 18. mai 2014. 22:44

Hm, man tā sāk šķist, ka Ingridai padotos tīri lai uzrakstīt erotisko sapņu un atklāsmju dienasgrāmatu (vai ko līdzīgu),  komentari brīžam pārjutekliski

savsem k. 18. mai 2014. 22:12

Tā vot Robčik gadās , ja 24 stundas blenž monitirā   ..

Autorizācija

Ienākt