Nopirkt laiku nevar

23. nov 2012. 00:06

Šodien visu varot nopirkt par naudu (ja ir). Tikai laiku nevar nopirkt. Ne jau to laiku, kas varētu atnest sniegu ( kādam jau vēl trūkst tā, kas neprasot uzkrīt uz galvas), bet to laiku, ko skaita visādi pulksteņi.
Tie mūsu tautas kalpi, kas rīkojas kā kungi, pērk un pārdod visu.  Ar laiku arī izrīkojas tā, it kā tas viņiem būtu mūžīgs.  Viņiem jāpaspēj, jāpaspēj, neraugoties ne uz ko. Ka tikai pašiem tajā viņiem atvēlētajā laikā būtu, ko pirkt un pārdot. Ko runā tas, kas saucas tauta, viņus neuztrauc. Pulkstens tikšķ.
Piemēram, tas pats eiro. Kaut arī tā nemaz nav tāda īsta valūta, mums tā jāievieš, jo nākamajos 10 gados neiztērēsim miljonus. Tas tāds sīkums vien, ka šodienas pensionāriem pie niecīgajām pensijām nevar pielikt kādus 2 latus mēnesī. Un ja par bērnu maksātu kādus 10 latus mēnesī, valsts vispār izputētu. Tā arī neviens nav pateicis, no kurienes rodas tā laukskaimnieku maksājumiem par hektāru nauda. Tiem lauksaimniekiem gan pat par tiem maksājumiem jācīnās. Kohēzijas fondā nauda ir, bet mums to var samazināt... Kāpēc maksā? Tie kalpi (kungi) gan jau zina.
Tie mūsu pašu gudrie arī tādi jocīgi. Viens facebukā raksta, ka viņš dzīvojot pirmo reizi un tāpēc arī kļūdas ir neizbēgamas. Tā nu tas ir. Visi mēs dzīvojam vienu reizi. Tikai tas deputāts to laikam bija "aizmirsis" pirms vēlēšanām, kad solīja - strādāšu visu jūsu labā.
Kas notiek ar jauniešiem? Manipulē ar viņiem. Jaunos, vēl nenobriedušos prātus ir viegli dresēt. Audzināti un skoloti tiks  vēl tādi, kuri vispār nebūs jādresē, kuri darīs tik tā, kā liks. Protams, vienai ģimenei tas ir briesmīgi, šausmīgi, bet ja TV reklāmās dresē topošos eņģeļus, ka jāvāc nauda, lai viens tāds, kas tālāk par staigāšanu nekur tālāk netiks, tad nav jābrīnās, ka pašu ievēlētās gudrās galvas savas popularitātes  celšanai ķeras klāt bērniem. Nacionāļi grib, lai 16 gadu bērns domātu par politiku. Paši gan pie viena nobalsojuši, ka pat līdz kādam 21 gadam viņš vēl nevar spēt izlemt, vai šņabis ir labs vai slikts.To noteiks no augšas.

Vēl manas mīļās izglītības lietas. Ja ntās augstkolas nevar panākt viena ministra atstādināšanu, bet var mācīt tūkstošiem studentu, tā nav lieka laika tērēšana? Izglītības lietās reformas ir nepieciešamas jau simtiem gadu, bet tā muļļājoties, laikam nonāksim pie tā, ka nevarēs iemācīties lasīt un rakstīt, pārējais jau likumsakarīgi izpaliks...
Ja varētu nopirkt laiku, es arī drusku nopirktu. nemaz nevadzētu vairākus gadu desmitus, bet vienu nopirktu. Tikai es neesmu deputāte, zinu, ka laiku nevar nopirkt. Zinu, ka nopērkot kafijas paciņu, man nepārdod 10 minūtes kādas kafijas krūzītes pagatavošanai.

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (4)

Gunars s. 23. nov 2012. 09:07

Vakar ši garā tukšvārdība, TV  Panorāmā, aizņēma vairāk kā 10.minūtes! 16.g. vecu skolēnu vēlēšanu tiesības.To darīja 100.depūtāti,garas stundas,vai tā nav muļķošanās ?

Aivars G. 23. nov 2012. 09:00

lLaiks kā tvaiks izplēn gaisā-nenoķersi.

Gunars s. 23. nov 2012. 08:57

     Kur likt naudu,ja ir vērtības kuras nopirkt nevar?  

Kurzemniece E. 23. nov 2012. 00:10

brauc ar taksi-un jutīsika esi nopirkusi laiku

Autorizācija

Ienākt