...vakar lasīju,lasīju un domāju par tēmu,,,vai tiešām tā ir,ko ... :)

7. nov 2012. 10:31

-Vakar atradu šo jautājumu un tad padomāju-kā tad tur īsti ir ar to aizvilināšanu-un jautājuma autore nez par ko nobažījusies ???

=======================================================

Silva RipaViņas jautājumi (108)
Kāpēc sievietes izvēlas negodīgus paņēmienus, lai tiktu pie vīrieša?
4. nov. 18:15
Man reizēm ir kauns par savām sugas māsām. ' Aizviļ vīrus, draugus, paliek stāvoklī, dzen intrigas, ko tik nedara un ka vārdā?

========================================================

Manas domas varētu būt šādas:-neviens / a no labas dzīves apkārt nevazāsies,neskatīsies un nevienam apkārt pret viena vai otra gribu-apakšā nepagulsies.Ir taču kaut KAS !!!-kāpēc tā notiek-vai ne ???
Interesanti-KURŠ TAD VARĒTU BŪT TAS  NEGODĪGAIS PAŅĒMIENS,KĀ AIZVILINĀT VĪRIETI ?- varbūt tas,ka citas sievietes rūpejas arī mājās par sevi   un nestaigā ikdienā nomītās , ar atlupušu pazoli, čībās...vai arī pleķaini-nospeķotā    halātā.
Varbūt ka tam vīram gribas BEIDZOT !!! redzēt līdzās koptu un savāktu sievieti ......vai tas ir tik grūti ,mums-sievietēm,saprotams Vai ir tik grūti izskūt paduses un pa lētu naudu nopirkt kaut ko vieglu,patīkamu un aromātisku? ... Nu nepietiek taču tam vīrietim ar ,zem deguna pabāztu putras bļodu,....-NEPIETIEK !!!
UN PAR TO STĀVOKLĪ PALIKŠANU.... -nu nepaliek jau visas stāvoklī-NEPALIEK GAN   -bet varbūt derētu aizdomāties,ka arī tā pati intīmā dzīve ir jāpilnveido "jākopj" .........mums tomēr visiem / ām gribas kā kvalitatīvu dzīvi tā arī kvalitatīvu seksu.....un ja tāda nav......mēs to pilnveidojam .tāpat kā meklējam otrus-trešos darbus,kā nopelnīt vairāk.
Tik pat labi jau to varētu attiecināt arī uz vīriešiem.kāpēc,mēs sievietes, vēlamies draugu "ārpus mājām" !!!
Nu nezinu gan,kādai ir jābūt pašai sievietei,kurai patiks,ka viņas vīra kungs staipīsies pa mājām treniņtērpa biksēs,kam ceļu būs vietas izstaipītas līdz pusstilbiem un dibena vieta izsēdēta un  nokarājusies zem dupša.Viņam varbūt ļoti ērti un komforti,-bet sievietei varbūt jau vemt gribēsies no tāda skata.....DIENDIENĀ !!!-nu tad mīļie -aizdomājieties.
Nezinu kā Jums dāmas,-bet man smiekli nāk tad,kad redzu pa ielu iet "ģimene-ha ha ha ",kur vīram kakla daļa ir noaugusi ar matiņiem-un izskatās kā "cāļa pūkas",-bet līdzās stalta,kā Ķīnas vāze,soļa......kundze.....visā savā godībā un lepnumā !!!
Bet,ja atradīsies tāda sieviete,kura izrādīs maigas un mīļas rūpes par šo "cāļveidīgi noaugušo "vīrieti ...........nu ko-VAINOJIET VIEN PAŠAS SEVI

UN VAI TĀ SKAITĀS ......AIZVILINĀŠANA ?????????      -domāju,tam jau būs cits apzīmējums.

Atslegas vārdi: Ikdiena.Attiecības.0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (166)

Armīns L. 7. nov 2012. 18:27


Diemžēl ir sievietes kolekcionāres, par tām droši vien domāja Silvija. Kad pele - vīrietis ir noķerts, tad viņš vairs nav vajadzīgs un tas vēl labi, ja bijusī paņem atpakaļ.

Dārzniece K. 7. nov 2012. 16:07

            Vīrietis : '
                  MĪĻUM, CIK JAUKI BŪTU, JA TU MANI SAKOPTU, IZČURINĀTU UZ PODIŅA.........
           Mīļums:
  ES TŪLIŅ, BUCIŅ, JAU SKRIENU!.........

Dārzniece K. 7. nov 2012. 16:05

      Ledija Jauka       

Dzēsts profils 7. nov 2012. 15:57

Moon, nu doma bija jau tāda- vienalga kas maisa dzīvot- nodiluma pakāpe, pasniegšanas veids, aromu pasaule, ---dajebkas vēl... nu ir taču varianti, kā risināt to  situāciju- bez krāpšanas. Tas ir tikai viens no variantiem, un krietni vairāk pasaka par darītāju , nevis- it kā " vaininieku"..

Moon M. 7. nov 2012. 15:48

Lēdija Jaukā.....Tur jau tā lieta,ka tas vīrietis neko nepieprasa........viņš  varbūt "liek saprast sievietei,vai otrādāk,ka būtu varbūt ļoti jauki un mīļi.........piemeklējot pareizos vārdus.."
Nu kaut kā tā

Moon M. 7. nov 2012. 15:47

Sonja........pareizi.Tie "otrie "cilvēki jau vispirms ir mīļākie un mīļākās.....pēc tam varbūt kļūst par ko citu.
P.S.-Ne jau tas halāts vai tas treniņtērpa bikses maitā.....bet "nodiluma pakāpe tām mantām un nēsāšanas - pasniegšanas vēids"

Ledija J. 7. nov 2012. 15:00

Istam virietim ,sieviete nav jamekle -mate,bet pasam jamekle rinajumi,sevis sakopsana.
Un virietis nav tiesigs pieprait,lai sieviete ir sakopta,ja pats staiga nosnurcis.Sakopt sevi tas viss paliek tikai musu pasu zina.

Dzēsts profils 7. nov 2012. 14:50


Manuprāt, ja cilvēkam būs dikti svarīgs tas ārējais - izskats, koptums, un - gimenes dzīvē viņs to nesaņems sev nepieciešamajā kvantumā, no otra- nu tad būs šaizes.. Bet- atkal ir moments- nu meklē sev blakus cilvēku, kuram ir līdzīgi uzskati... nevis skrien pie mīļākā/-ās. Tā ir izvēle- katra paša. Otru nepārtaisīsi, pats nemainīsies. Un , ja tās treniņbikses vai halāts tik dikti maitā dzīvi- nu tad ir jāiet citur dzīvot, tur , kur notiek savādāk. Vai tad tas nebūtu  gana mierīgāk un vienkāršāk. Cita lieta, ja tās nebūšanas mājās liek par smuku attaisnojumu paša vēlmju izpildei..

Moon M. 7. nov 2012. 14:42

Pēc manām domām..........tā jau ir otra galējība.

Dzēsts profils 7. nov 2012. 14:41

Tad tur viss , kas vien varēs- nolaidīsies, un -- nekā... Toties- dāma būs smuka kā no bildes- ar neizsmērētu tušu..

Moon M. 7. nov 2012. 14:40

Sonja-iedomājies."....mīlējās divi cilvēki..un te pēkšņi-sievuks saka vīriņa,..........uzmanīgāk taču,-man tuša izsmērēsies........"

Aivars K. 7. nov 2012. 14:37

lai redzētu, kādi bari izsalkušu sievišķu pakaļ dzenas?..ppp

Dzēsts profils 7. nov 2012. 14:35

Lily- dikti šaubos, vai zini tiesi so stāstu, iespējams- ir bijis kāds līdzīgs - citai dāmai Dāma bija kliente, nevis kolēģe- cik zinu - bija , viņas vairs nav. Cik labi viņa jutās sevi kopjot- nemācēsu teikt, bet tas, ko viņa runāja- sanāca, ka tiek darīts- tieši tādēļ, lai vīrietim , viņas vīram( abiem)- būtu šis moments mājās- sakopta sieviete, lai nebūtu iemesls skatīties pēc mīļākās- dēļ neķemmētiem matiem, halāta u.t.t.
Moon, cik sapratu, tad runa bija tieši par to, ka tie vīri nejutās labi tajā smukumā- jā, ir safrizēta madāma- bet nevar viņu paņurcīt- samīļojot, vai paniekojoties- jo- kā tad bojāsi to smukumu... par visu pārejo tapat, vīrieši nejutās brīvi , ja var tā teikt- kaut kas  nebija okay.. Un viņai bija liels izbrīns ieraugot savus bijusos kopā ar sievietēm- bez manikīra, bez  perfekta stila,  bet- gana laimīgus un apmierinātus..
Doma tāda, ka  koptums ne vienmēr palīdzēs ģimenes  cilvēkus ieinteresēt  neskatīties pa malām.

Moon M. 7. nov 2012. 14:34

Nemuldies Aivar.Ja vīrietim būtu pakausī acis...........

Aivars K. 7. nov 2012. 14:33

laikam šis ir tas moments, kad jāsaķer galva.. kauns visai 'vīriešu blicei par tādu *pūkainu cālēnu*.. kas sievai jāapčubina un jāapkopj.. ja negrib kaunā iekrist..ppp

Moon M. 7. nov 2012. 14:28

L.L.-uz suņa naglām vajag uzsmērēt Višņevska smērīti............

Dzēsts profils 7. nov 2012. 14:26

Varu pateikt ko negrib. Šitādas suņu naglas kuras zāģē visu laiku sevi cildinādamas, bet viņus noliekot... Būtu jau baigi vienkārši ja kāds uzrakstītu pamācību vīrieša vai sievietes piesaistīšanai, vai noturēšanai, bet katrs būs savādāks un katram būs savs vajadzīgs un ja pašām nav tā dzirksts ar kuru var piesaistīt, tad var arī ar buližņiku pa galvu sist... dzirksteles acīs būs, bet ne tās....

Moon M. 7. nov 2012. 14:24

Arī kaķim apnīk mūžīgā čubināšana............

lily l. 7. nov 2012. 14:23

Moon  -  nu tu tā pilnīgi kā no mācību grāmatas , visu ielej ar tējkarotīti mutītē.  Man te viena paziņa šādi dzīvojot skatās un šās vīrelim mīļāk', jo šim esot apnikusi šievas mūžīgā apčubināšana, nu kur tad ir tā īstā recepte, ko un kā grib tie mūsu mīlulīši - VĪRIEŠI

Moon M. 7. nov 2012. 14:20

Manā izpratnē.....jebkuram normālam vīrietim ir vajadzīgas MĀJAS,kur tas tiek gaidīts,CIEŅA,kur tiek saprasts,uzklausīts..........
Kaut gan-varbūt spriežu aplam.........bet tas jau vīriešiem labāk saprotams.Ko tad-----es jau no laukiem.

Autorizācija

Ienākt