C`mon

12. dec 2011. 22:02

Pēc sadursmes izkāpjot no automašīnas zolīda un pārtikuša izskata latviešu kungs, piebalsojot viņa pārmērīgi apaļajai kundzei, nekavējoties nobļāvās - es kategoriski Jums paziņoju, es neesmu vainīgs, sauksim policiju -  lai arī pats atpakaļgaitā braucot bija uztriecies stāvlaukumā novietotai automašīnai. Kad atbaruca viņa izsauktā Ceļu policijas ekipāža, un teica, ka ja tiks sastādīs CSN protokols, viņam nāksies maksāt sodu, kungs sāka dzietāt soprānā par saskaņoto paziņojumu. Visai jezgai beidzoties, šis zolīdais latvietis ar sirmo galvu, tā arī neatvainojās.

Manuprāt vairumam latviešu ir viena nelaime, viņi visu sāk ar noliegumu, un jo vairāk es iepazīstu savus tautiešus, jo vairāk man sāk patikt cittautieši.

Atslegas vārdi: tautieši0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (20)

Ewa S. 5. feb 2012. 20:06

man arii patik cittautieshi :)).....daudz labas ipashiibas..:)..piemeram sheit UK..visi visu saak ar atavianoshsanos..:))

Parum S. 13. dec 2011. 22:27

Vai Tu piedāvā saskaņā ar eurostat prasībām veikt pilnvērtīgu statistisku petījumu. Tad būs jāiegādājās hokeja forma, kurā sēsties pie stūres!  

Dzēsts profils 13. dec 2011. 09:37

Labrīt, Parum! Mani reiz tā viens krievu runājošs šoferis nolamāja, ka negribās pat atcerēties (nezinu gan kurai nācijai piederēja)...pat es savas runas dāvanas aizmirsu klausoties viņa verbālo diareju...starp citu benzīna tankā...un par to, ka it kā viņam piebraukusi priekšā tik no otras puses....nu un...sievietēm taču prieksroka   Ir bijis arī variants, kad tieši otrādi piedāvājas palīdzēt ieliet benzīnu, gan latviešu, gan krievu valodā... tā, ka tiešām nevajag attiecināt uz vienu gadījumu. Jauku dienu!!! Noraksti uz to, ka onkulim andropauze un priecājies par savu jaunību!  

Parum S. 13. dec 2011. 01:17

Tā strap citu, pirms apvainot kādu par kašāšanos, pārlasi sevis uzrakstīto, un padomā cik patiesībā tajās rindās ir daudz līdzības ar manis aprakstīto situāciju. Novēlot netikai runāt par smaidu, bet kādam arī uzsmaidit, novēlēšu arī Tev ar labu nakti!    

Dzēsts profils 13. dec 2011. 01:09

Nju , tā jau var kašāties līdz rītausmai   ..., mani jau miega pele aicina , tāpēc teikšu - arlabunakti ...

Parum S. 13. dec 2011. 01:05

Atvaino, ja palaidu garām to brīdi, kad Tu savos komentāros sāki apspriest kādu citu konkrētu gadījumu.

Dzēsts profils 13. dec 2011. 00:58

Tu esi ieciklējies uz konkrēto gadījumu ...
Jau savā pirmajā komentā rakstīju , ka tieši tā arī tas tiks uztverts ...

Parum S. 13. dec 2011. 00:53

Kā Tev liekas, kādā valodā varētu kliegt sirms latviešu kungs un viņa sieva? Un šis Tavs jautājums tikai apstiprina manu pieņēmumu, ka latvieši visu sāk ar noliegumu. Šāds noliegums, ir saskatāms arī Tava jautājuma zemtekstā, bet es Tevi apbēdināšu. Noliedzot problēmu, pati problēma nekur neizzūd.

Dzēsts profils 13. dec 2011. 00:39

Hmmm..., un pateiksi godīgi , kādā tieši valodā pie mums tā kliegšana skan ...

Parum S. 13. dec 2011. 00:37

Tici man, ja cilvēks uzmin uz kājas otram cilvēkam, tad pārsvarā visu nāciju pārstāvji novērtē situāciju, atvainojas un pasmaida par savu neveiklību, tādejādi kliedējot eventuālo saspīlējmu, nevis pilnā balsī kliedz, ka vainīgs tas otrs, kurš speciāli pastūmis kāju zem viņa zābaka.
Visādā adījumā gaidīšu, kādu šim jautājumam veltītu blogu, jo pateikt, ka man ir daudz ko pastāstīt un patiešām pastāstīt ir divas atšķirīgas lietas.

Dzēsts profils 13. dec 2011. 00:30

Tici , tas nebūt nav maz... , man būtu daudz ko pastāstīt   , stresa situācijās visbiežāk izlaužas ārā ne tās labākās emocijas   ..., un ne tikai vienai kādai nācijai ...

Parum S. 13. dec 2011. 00:23

Tev pašai ir visas iespējas uzskaitīt visu to labo no latviešu puses ar ko ikdienā saskaries. Es pastāstīju par savu pieredzi, kas nebija pozitīva, bet manuprāt, ir ļoti raksturīga latviešiem.

Dzēsts profils 13. dec 2011. 00:17

Tu ko , tādu ļembastu uz nakti !
Esmu kategoriski - pret ! šādu muzicēšanu ...
Esam tādi , kā esam ..., atsevišķi indivīdi vēl nav nācija ..., kāpēc Tu nesaskati labo  

Parum S. 13. dec 2011. 00:12

Karogu Tev rokās, bungas Tev ap kaklu, slavinot latviešus par to, kas viņi nav un noklusējot to, kādi viņi ir.  Es, lai arī neraksturīgi latviešiem, bet atļāvos būt patiess.   

Dzēsts profils 13. dec 2011. 00:05

Mans koments vairāk attiecās uz šo rezumē , nevis konkrēto notikumu ...

Manuprāt vairumam latviešu ir viena nelaime, viņi visu sāk ar noliegumu, un jo vairāk es iepazīstu savus tautiešus, jo vairāk man sāk patikt cittautieši.

Parum S. 12. dec 2011. 23:59

Īpatnējs uzskats par nolikšanu, kas patiesībā ir tikai notikumu atstātījums. Kur vienīgais nolicējs bija, droši vien savā sabiedrības lokā cienījams latvietis un viņa sieva, kas paši sevi nolika, bet krievu tautības ļoti labi latviski runājoš ceļu policijas inspektors par to pasmaidīja, un pie sevis nodomāja - LATVIEŠI.

Dzēsts profils 12. dec 2011. 23:50

Nepiekrītu latviešu nolikšanai ..., kaut arī mans koments it kā apstiprina Tavu teikto ..., ārprāC !
Lai nu kā - puččīte cmukajam un gudrajam sunCim -  
Bloga saimniekam - īkšķītis par klipiņa ievietošanu ...

Parum S. 12. dec 2011. 22:50

Tieši nacionalitatei ir noteicošā nozīme. To pierāda arī Tevis pašas stāsts par Itāļiem. Arī daudzas citas nacionalitātes cilvēku rīkotos pilnīgi atšķirīgi. Izkāptu, atvainotos, un pacenstos visu atrisināt pēc iespējas miermilīgāk, ātrāk, jo neba viņam bija jāmaksā no savas kabatas. Kad runa aizgāja par sodu, bija interesanti pavērot šo sirmo, zolīdo kungu un viņa tuklo sievu, kas viņu raustīja aiz piedurknes, lai rimstas.
Provinciālisms domāšanā, uzvedībā, šaurs skatījums uz dzīvi un procesiem, kas notiek pasaulē raksturo mūs kā nāciju. Tādēļ Zviedri brīvi pastaigājas un nepieverš uzmanību baumām, bet mūsu bālēliņi traucas pēc saviem iekrājumiem divu algu apmērā.

Dzēsts profils 12. dec 2011. 22:36

Manuprāt, šī problēma ir daudziem a/vadītājiem un nav jāšķiro pēc nacionalitātes. Nekādi nevaru saprast tos a/braucējus,kas pie neliela ātruma ieskrējuši kādam "pakaļā" un nevienam no viņiem nav ne skarmbas, bet abi stāv un gaida policiju, kamēr aiz šiem jau sasrēgums 3 km garumā!!! To es nesaprotu...kko tādu reiz novēroju itālijā, burtiski manā priekš notika šāds pats incidents....nodomāju, nu tūliņ sāksies, jo pat neliela bukte bija gan vienam , gan otram...un...izkāpa apskatījās, kko viens otram uzsauca un aizbrauca....kas teica, ka itāļi karstasinīgi, tad mēs esam kas?! Mani interesē, ko šie cilvēki gaida...?!

Marika k. 12. dec 2011. 22:27

Tieshi taa!

Autorizācija

Ienākt