11.Saeima

31. aug 2011. 22:03

KĀ RĪKOTIES 11.SAEIMAS VĒLĒŠANĀS ?
    Tā nu ir noticis, ka mazāk par gadu pēc 10.Saeimas vēlēšanām jau tiek vēlēta 11.Saeima. Tam par iemeslu ir bēdīgi slavenā sorosieša Zatlerīša iniciētais referendums, kādā veidā šis īpatnis atriebās 10.Saeimai par to, ka tā bija nolēmusi viņu neatbalstīt atkārtotai ievēlēšanai Valsts prezidenta amatā, par ko viņš, protams, bija jau iepriekš informēts. Mūsu zombētā, sorosiešu pārziņā esošo saziņas līdzekļu apmātā tauta ar nospiedošu balsu pārsvaru referendumā atbalstīja tās pašas Saeimas pirmstermiņa atlaišanu, par ko ar tādu sajūsmu vēl tikai pirms dažiem mēnešiem bija balsojusi, tai pat laikā īsti nezinot, par ko tad balsos gaidāmajās ārkārtas vēlēšanās.
    Kāds tad ir piedāvājums vēlētājiem ārkārtas vēlēšanās? Piedalās gandrīz visas tās pašas partijas, kas pagājšgad, no ievērības cienīgām kā jaunpienācēju var minēt vienīgi t.s. Zatlera Reformu partiju (jābrīnās, ka t.s. imidžmeikeri nevarēja izdomāt Valdiņam solīdāku, ne tik
„nodrāztu” un ar autoritārisma smaku apveltītu partijas nosaukumu). Tās ideoloģija ir izteikti kosmopolītiska, savās publikācijās viņi uzdrošinās pārmest pārlieku nacionālismu pat „Vienotībai”. Cik var noprast no šīs jaundibinātās partijeles runasvīru teiktā, ideoloģiski viņiem kā sadarbības partneris vislabāk atbilstu tieši Latvijai un latviešiem atklāti naidīgais „Saskaņas centrs”. Visticamāk, abas šis partijas jau ir nolēmušas par kopdarbību jaunajā Saeimā, pat sadalot savā starpā valstī nozīmīgākos amatus – Zatlerītim acīmredzot tiks Saeimas priekšsēža krēsls, bet premjers būs vai nu kangars Urbanovičs, vai arī naturalizētais okupants Ušakovs. Tieši tāpēc zatleristi simboliski izvirzīja kā savu premjera kandidātu zaļknābi Sprūdžu, kuram nav pat augstākās izglītības, labi zinot, ka reāli neviens viņam nedomā uzticēt valsts vadīšanu. Nupat zatleristi-reformatori arī nākuši klajā ar paziņojumu, ka esot nepieciešams ar likumu legalizēt t.s. „viendzimuma partnerattiecības”, tādejādi uzskatāmi parādot, ka ir nožēlojami cionistu-masonu-pederastu mafiozā režīma pakalpiņi. Vai maz vispār jābilst, ka neviens pie pilna saprāta esošs, savai tautai kaut cik labu vēlošs latvietis pat ļaunākajos murgos nedrīkstētu apsvērt iespēju nobalsot par šo nožēlojamo, latviešu tautas ienaidnieku izveidoto un finansēto partijeli?
    Kā liecina socioloģiskās aptaujas, tad vēl Saeimā varētu iekļūt arī „Vienotība”, Zaļo Zemnieku Savienība un Vislatvjatkas-tebeušņiki. Par „Vienotību” un tās vadītāju V.Dombrovski nesen intervijā „Radio Merkurs” trāpīgi izteicās A.Gardas kungs: „…normālā valstī tauta tādu premjeru, kas budžetu stabilizē uz trūcīgo ļaužu rēķina, sen būtu piespiedusi atkāpties, nevis atkal un atkal vēlējusi vadošā amatā. Par mums jau ārzemes brīnās un smejas, bet mēs paši esam varen lepni, ka uz saviem kamiešiem aizlāpījām robus budžetā un tagad gadu desmitiem ārzemēm parādus maksāsim”. Papildus izteikti mežonīgā kapitālisma garā ieturētajai ekonomiskajai politikai, „Vienotības” nostāja nacionālajos jautājumos arī ir izteikti gļēva un dažreiz pat naidīga pamatnācijai – latviešiem savā Tēvzemē. Tās „runassieva”, bijusī „Dienas” redaktore, sorosiete S.Ēlerte nesen saziņas līdzekļos sludināja, ka esot jāpasaka skaidri un gaiši, ka okupācijas fakts nevarot tikt apstrīdēts, taču deokupācija nav notikusī un nekad nenotikšot, „lai tie krieviņi dzīvo mierīgi, nav ko viņus tracināt”. Dažas viltusnacionālas lapeles, kā, piemēram, „Latvijas Avīze”, šādu viņas nostāju uzskata par ļoti drosmīgu un patriotisku (!!! – A.G.). Tātad, Latviešu Patrioti, cerams, jūs saprotat, ka arī „Vienotība” nav un nevar būt mūsu atbalsta objekts.
    Zaļo un Zemnieku savienība – vēl viena partija, kas acīmredzot būs pārstāvēta 11.Saeimā. Nenoliedzot tās faktiskā līdera A.Lemberga dažas labās īpašības, saimniekotprasmi, kā arī tiešām pamatoto un vajadzīgo vēršanos pret žīdu miljardieri Sorosu, kurš tīko savās rokās sagrābt visu pasauli, kopumā tomēr šo cilvēku nevar uzskatīt par Patriotu. Savā politiskajā stājā viņš ir diezgan prokrievisks, atbalsta noziedzīgo integrācijas procesu, biedē tautu, ka aizbraukušo krievvalodīgo vietā noteikti ieradīšoties imigranti no t.s. „Trešās pasaules valstīm”. Viņa finansiālie darījumi Latvijā un ārzemēs nerada tautas vairumā pārliecību par viņu kā godīgu cilvēku, un, lai arī uzsāktie kriminālprocesi pret viņu nenoliedzami ir politisks pasūtījums, tomēr, kā saka paruna, „nav dūmu bez uguns”. Uzskatāms apliecinājums šīs partijas politiskajai stājai ir par 2.personu Latgales sarakstā ielikšanu ar grūtībām latviski runājošo Rihardu Eigimu, kurš allaž uzsver, ka 9.maijs viņam esot ļoti nozīmīga, plaši atzīmējama svētku diena. Turklāt, kā apliecina vairums zemnieku, no šī politiskā spēka viņi neredz arī atbalstu zemniecībai ES grūtajos konkurences apstākļos. Tātad, atliek secināt – arī ZZS nav pelnījusi mūsu balsis!    
    Atliek vēl tā dēvētā „Nacionālā apvienība” (VL-TB/LNNK), kas šo nosaukumu ir vienkārši nočiepusi citam jau agrāk izveidotam politiskam spēkam. Par šo partiju un tās vadītāju R.Dzintaru esmu jau gana daudz rakstījis, tāpēc neatkārtošos. Pateikšu vienīgi, ka šīs kustība joprojām straujiem soļiem kosmopolitizējas, pat ārēji vairs necenšas izlikties nacionāla. Atgādināšu, ka priekšvēlēšanu diskusijā, ko organizēja Latvijas TV, uz korespondentes jautājumu, kāpēc jaunajā priekšvēlēšanu programmā vairs nav atrodams teikums, kas bija vēl pirms gada, proti, „darīsim visu, lai no Latvijas aizbrauktu nelojāli cittautieši”, tās Latgales saraksta galvgalī esošā Inese Laizāne atbildēja, ka viņi nevēloties redzam nevienu no Latvijas aizbraucam, bet gan aicina visus te palikt un integrēties, iekļauties Latviešu sabiedrībā. Līdzīgus uzskatus vasaras sākumā Radio intervijā pauda arī pats Raivītis, aizstāvot nepieciešamību veikt tā saucamo „skolu latviskošanu”. Kronis visam bija arī J.Iesalnieka atstumšana no kandidēšanas vēlēšanās un vadošiem amatiem partijā tikai tāpēc, ka viņš savā blogā pateica taisnību par to, kāpēc notika traģēdija Norvēģijā (kauns, protams, arī par pašu Iesalnieku, kurš tūlīt pat bija gatavs atteikties no saviem vārdiem). Lūk, tautieši, te nu jūs redzat, kas ir VL-TB/LNNK – karjeristi un pašlabuma meklētāji, ne smakas viņos nav no nacionālisma! Kāda velna pēc lai mēs izteiktu viņiem atbalstu 11.Saeiams vēlēšanās?
    Vēl jāatzīmē, ka arī mazo, 5% barjeru acīmredzami pārvarēt nespējīgo partiju vidū, tāpat kā pagājšgad, nav nevienas partijas, kas kaut nedaudz censtos vismaz imitēt Latviešu tautas nacionālo interešu aizstāvību. Līdz ar to, nelaiķa E.Berklava vārdiem runājot, nav pat salmiņa, pie kā mēģināt pieķerties slīcējam, cerot, ka varbūt tas tomēr viņam ļaus izrāpties krastā. Nekas cits neatliek, kā, tāpat kā pirms gada, vai nu vispār ignorēt vēlēšanu procesu, vai arī – ja tik ļoti gribas tajā piedalīties, iemest urnā tukšu aploksni.
    Tātad, situācija nākamajā Saeimā, visticamāk, būs šāda – valdību veidos „Saskaņas centrs” kopā ar ZRP, stabilitātei pieaicinot klāt arī „Vienotību”. Opozīcijā tiks atstāti lembergisti un dzintaristi – pirmie par atļaušanos kritizēt Sorosu, otrie par to, ka, par spīti izteiktajam degradācijas procesam, vadošo partiju uztverē nav vēl kļuvuši gana savu Dzimteni un tautu nemīloši radījumi. Latviešu tautai šāda perspektīva sola visai drūmu nākotni, taču acīmredzot te ir jāvadās no savulaik krievu komunistu vadoņa Uļjanova-Ļeņina tēzes: „jo sliktāk, jo labāk”. Tikai tad, kad mūsu tautu galīgi un pamatīgi „piežmiegs”, tā varbūt sāks saprast, ka „ar diegiem nav aršana”, un sāks atbalstīt tiešām Īstus, Drosmīgus Latviešu Patriotus, tādus kā A.Garda un viņam līdzīgi domājošus. Varbūt tad pēc trim gadiem mēs vismaz varēsim izveidot kaut vienu patiesi nacionāli orientētu partiju, ar ko tad varēs mēģināt iekļūt arī Saeimā. Bet pagaidām, kamēr tautas vairums dus dziļā miegā, atliek vien gaidīt, kad okupantu un kangaru īstenotais genocīds, kurš ar katru gadu arvien uzņem apgriezienus, liks beidzot tam atmosties.  
Tikai pati tauta ar savu aktīvu darbību var paglābt sevi no iznīcības!
CĪNĪSIMIES, RĪKOSIMIES UN NEBAIDĪSIMIES !!! UN IZVĒLĒSIMIES BEIDZOT LABUMU, NEVIS „MAZĀKO NO ĻAUNUMIEM” !!!

31.08.2011.                            Aivars Gedroics

Atslegas vārdi: vēlēšanas2, 11.Saeima0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

aivars g. 8. sep 2011. 16:19

Visus rakstus TIKAI pats saceru!

Jānis M. 31. aug 2011. 22:07

Pats šo sacerēji ,,,,,,,,,,,,,,,, Labs raksts ,,,,,,,,,,,,,,

Autorizācija

Ienākt