Kas tas ir?!

26. feb 2011. 15:30

DETOX FOOT PADS

Detox Foot Pads organisma attīroši plāksteri.

90% cilvēka slimību izraisa toksīnu-kaitīgas vielas, kas organismā nonākuās ar pārtiku, ūdeni un gaisu vai radušās tajā dzīvības procesa rezutātā. Uzkrājušies atkritumi izsauc organisma intoksikāciju (hroniska saindēšanās) un priekšalicīgu novecošanos. Tādi simptomi kā miega traucējumi, atmiņas pasliktināšanās, biežas galvas sāpes, nogurums, redzes pavājināšanās, nervu sistēmas traucējumi, bieža saaukstēšanās, ādas, matu un nagu slimības, celulīts , alerģija, un paaugstināts spiediens tieši liecina par toksīnu esamību organismā.

Lai atbrīvotos no slimībām un kļūtu jaunāki par 10-15gadiemkatram no mums ir nepieciešama organisma attīrīšana. nav neviena cilvēka. kam nebūtu nepieciešama visu organismu sistēmu attīrīšana. Pat paši veselākie staigā pa naža asmeni neatbrīvojoties no uzkrātajām indēm. Cilvēku organisma resursi nav neizsmeļami un jo piesārņotāaks ķermenis, jo grūtāk viņu atgriezt pie sākotnējās harmonijas ar dabu.

Toksīnu izvadīšana iedarbojoties no ārpuses-jaunas detoksikācijas ēras sākums!

Ārējā iedarbība vērsta uz aktīvu indīgu radioaktīvu vielu, kā arī taukos sķīstošu toksīnu absorbciju un izvadīšanu nevien no asinīm, limfas un orgāniem , bet arī no daudz blīvākiem audiem (kaulu un muskuļu audiem, saistaudiem un taukaudiem).

Plāksteris Detox Foot Pads izgatavoti no augstvērtīgiem produktiem-100% dabiska, bio un ekoloģiski tīra izejmateriāla. Pateicoties jaunu tehnoloģiju pilnveidošanai par šo plāaksteri ir izsniegts sertifikāts par atbild'tibu Eiropas standartiem.

Plāksteru darbības mehānisms pamatojas un refleksoterapijas metodi.

- Austrumu medicīnbā gadsimtiem ilgi pastāv uzskats, ka pa dienu toksīni uzkrājas ķermeņa lejasdaļā. Tie tiek izvadīti no iekšējiem orgāniem un uzkrājas pēdās, kur apakšējā virsmā atrodas vairāk kā 60 bioaktīvi akupunktūras punkti - mūsu ķermeņa galveno orgānu projekcijas vietas. (sk.attēlu zemāk). Iedarbojoties uz šiem punktiem var veikt organisma attīrīšanu no šlakvielām.

- Plāksteris darbojas kā magnēts, absorbējot toksīnus, kas asins un limfas osmotiskā spiediena ietekmē izdalās caur ādas porām. Izmantojot  ķermeņa siltumu, plāksteris stimulē sviesdru izdalīšanos, bet sviedri, kas satur toksīnus un šlakvielas, pilnībā iesūcas plāksterī.

Strādājot energoinformatīvā līmenī, plāksgteris palaiž pašdziedināšas un atjaunošanās mehānismu. Tiek attīrīti enerģētiskie kanāli, uzlabojas enerģijas cirkulācija, tiek regulēti dabiskie miega bioritmi.

Toksīnu izvadīšana kopā ar atjaunošanu no iekšienes ļauj sakārtot organisma funkcijas un pastiprina tā spēju pašam izvadīt toksīnus un izdziedināt sevi.

SASTĀVS

Plākstera formula izstrādāta pēc senām metodēm, apvienojot austrumu medicīnu un mūsdienu zinātni. Tā sastāvdaļas ņemtas noteiktās proporcijās, lai plāksteris strādātu droši un efektīvi!

Plākstera Detox Foot Pads sastāvā ir vairāk kā 30 augu ekstraktu, tostarp ne tikai reti ārstniecības augi, bet arī organiskās Dienvidamerikas sēnes, koksnes etiķis un pat sasmalcināti pusdārgakmeņi - turmalīns un ametists, pērļakmens, tīrs silīcijs un citas sastāvdaļas.

Koksnes un bambusa etiķis - galvenās plākstera sastāvdaļas, kas sastāv vairāk kā no 200 elementiem, kas iegūti no tīras koksnes. Galvenais absorbents, kam iedarbojoties uz celvēka organismu no ārpuses, piemīt pretaudzēja un pretsāpju aktivitāte, novērš niezi, pēdu svīšanu un nepatīkamu smaku.

Turmalīns spēj izstarot infrasarkano starojumu, kas aktivizē šūnu darbu, paātrina vielmaiņu, stimulē to augšanu un reģenerāciju. Attīrās asinis, uzlabojas asinsrite mazajos kapilāros un tiek ātrāk izvadīti toksīni. Infrasarkanais starojums noņem sāpes , tūsku un iekaisuma procesus, paaātrinās rētu dzīšana. Tas arī mazina indīgo ķīmisko vielu, gamma starojuma ieteikmi un paaaugstina imunitāti. Visiem cilvēka orgāniem turmalīns dod dzīves enerģiju, paaugstinot arī seksuālo aktivitāti.

Ametists ārstē alkohola, narkotisko vielu un tabakas atkarību. Ļoti ātri atjauno enerģiju, kas pazaudēta depresijas vai fiziska noguruma dēļ.

Negatīvo skābekļu joni, ko izdala turmalīns un ametists, spēj absorbēt slimajās vietās uzkrājušos toksīnus un izvadīt tos caur ādu. Tie uzlabo smadzeņu darbību, atmiņu, miegu, paaugstina darba spējas. Uzlabo miokarda funkciju un baro miokardu, pazemina paaugstinātu arteriālo spiedienu, nostiprina imunitāti un uzlabo redzi.

Sirdslapu dokudami (Houttynia Cordata). Šis augs ir spēcīgs dabiskais absorbents. tas satur C vitamīnu, bet karotīnu un omega-3 un omega-6 taukskābes, piemīt prethistamīna aktivitāte, tādēļ palīdz pie dažādām alerģijām un bronhiālās astmas, stimulē imunitāti.

Japānas mespils (Eriobotrya japonica) satur alkaloīdus - riboflavīnu, tiamīnu, niacīnu, tam piemīt antioksidanta aktivitāte, pastiprina insulīna izdalīšanos, piemīt antihistamīna aktivitāte, samazina ķīmijterapijas izraisītops blakusefektus. Darbojas pret vīrusiem, īpaši palīdz pret saaukstēšanās (darbojas pret rinovīrusiem), nomāc HIV vīrusu.Ārstē alkohola un narkotisko vielu atkarību. Plāksteros esošās šī auga daļiņas palīdz šķīdināt biezās gļotas, kas satur indīgas vielas.

Brazīlijas atmatene (Agaricus Blazei Murill) - pati spēcīgākā pretaudzēja sēne. efektīva herpes gadījumā, tākā stimulē interferona - cilvēka dabiskās pretvīrusu faktora- izdalīšanos.Sēne satur milzīgu daudzumu polisaharīdu, kas stimulē insulīna izdalīšanos, pazemina cukura līmeni asinīs un kopā ar linolēnskābi pazemina holesterīna līmeni.

PLĀKSTERA PRIEKŠROCĪBAS:

1. Izstrādājusi pasaulē vadošā Detox Foot Pads ražotājfirma (Ķīna).

2. Tiek izmantots klīnikās dezintoksikācijai un alkohola, un narkotisko vielu atkarības ārstēšanai.

3. Īpaši paredzēts ķīmisko toksīnu, smago metālu un taukos šķīstošo indu izvadīšanai, piemīt izteiktas uzsūkšanas spējas;

4. Pateicoties turmalīna un ametista klātbūtnei plāksteros, izstaro infrasarkano starojumu un izdala negatīvos skābekļa jonus.

5. Var droši lietot, jo neizraisa blakusparādības, kas var rasties pie iekšķīgas zāļu lietošanas. Šie plāksteri nav zāles. Organismā nekas nenokļūst, bet kaitīgās vielas tiek izvadītas uz āru.

6. Vienkārši lietojams un neizsauc pieradumu (atkarību).

7. Palaiž pašdziedināšanas un atjaunošanās mehānismu.

8. Nav vecuma ierobežojumu.

Lietošanas indikācijas:

- Profilaktiskos nolūkos - katram sava organisma atjaunošanai un atjaunināšanai;

- Cilvēkiem, kuri cieš no hroniska noguruma sindroma, bieži slimo ar saaukstēšanās slimībām un vīrusu infekcijām (herpes), atrodas stresa stāvoklī vai ilgstoši lieto medikamentus;

Cilvēki kuri cieš no hroniskām slimībām:

- ādas slimībām (neirodermīts, pusaudžu pinnes, psoriāze)

- locītavu un mugurkaulu slimībām;

- rīkles, kakla, bronhu slimībām;

- zobu, smaganu, kuņģa, aknu, žultspūšļa, zarnu slimībām;

- nieru un urīnpūšļa slimībām, ginekoloģiskām slimībām un prostatīta;

- endokrinoloģiskām slimībām (cukura diabēts);

- vielmaiņas traucējumiem, tostarp liekā svara, celulīta, podagras, papēžu pieši;

- galvassāpēm, hipertoniskām slimībām, mikrocirkulācijas traucējumiem (aukstas ekstremitātes, roku un kāju tirpšana);

- vēnu iekaisuma un limfas atteces traucējumiem;

- onkoloģiskām slimībām, intoksikācijas pēc staru un ķīmijterapijas;

DETOX FOOT PADS lieto:

- Rīgas Dinamo hokeja klubs galvenais fizioterapeits

- Pirtnieks Gvido Zinkevičš

- Dziednieks Mihails Aronovs

- Dziednieks Elmārs Spodris

- Dziedniece Daina Škutāne

- Neiropataloģe Ineta Cībere

- Pediatrs-Terapeits Vera Spirina

- Neiropataloģe Larisa Nerubaļskaja

- Dietoloģe Tatjana Kuzņecova

Ja ir interese atgūt savu veselību raksti un jautā,labprāt atbildēšu.:)

Atslegas vārdi: veslība0, attīrīšanās0, akupunktūra.0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

Gentelmen J. 5. jūl 2012. 12:26

Intereses pēc nopirku šos Detox plāksterus:
http://organicfood.lv/ProductDetails.aspx?item_id=1266

vispirms pieliku pie sāpošas sprandas, jo anotācijā bija rakst`ts , ka vr tos līmēt arī pie problēmu vietām. Ņo rīta konstatēju, ka nekas nav nainījies, kā bija tur iekšā pulverītis, tā arī palika...

nākošajā vakarā pieliku pie pēdām, noskaņot biju visaiskeptiski. No rīta, par lielu pārsteihumu, konstatēju, ka pulveris pārvērties lipīgi biezā škidrumā ar nelāgu smaku...hm..nu nesvīst man tās kājas tik traki, pat vasaras laikā...tagad palietōsu kādu laiciņu, tad jau redzēs...

Dzēsts profils 26. feb 2011. 18:40

Viss jau būtu dikti skaisti, bet--- neko no tā visa cilveks parastais nevar parbaudīt pēc būtibas. Pie tam- riboflavīns, niacīns, biotīns, tiamīns- tie ir ūdenī škīstosie vitamīni nevis alkoloīdi- tā ir pilnīgi cita ķīmijatTie ir aminoskabju atvasinajumi, satur slāpekli.iedarbojas kā sedatīvi un neiroleptiskas vielas- kā arī pretklepus iedarbība, t pazeminašana, asiņošanas apturēsana.. Kur mēs uz pēdam dabūsim ūdeni, lai tie vitamīni atrāk iedarbotos? Tiem tik un tā ir jāiesūcas caur dermu asinsritē, limfa un tad kaut kas notiks. Tālāk- lai turmalīns izstarotu viļņus infrasarkanajā spektrā- ir jābūt krietnam enerģijas avotam- ar cilvēka ķermeņa temperatūru būs krietni par maz. Tas pats ir ar negatīvi lādētajiem joniem- pie tādiem var tikt, ja izrauj no orbītas ap atoma kodolu neitronu, vai otradi- pievieno lieku neitronu. Abos gadījumos - enerģijas patēriņs krietni vien pārsniedz cilveka ķermeņa t iespejas. Pie tam- tas jons ir janotur gana stabilā stavoklī- lai paspetu iedarboties- arī tas tik vienkārsi- uzlīmējot kaut ko uz papēza- nav. Drosi vien viss ir gana vienkāršak- ir plāksteris, kas piesūcināts ar n skaitu ekstraktiem, vielām kaut kādam, ko piedavā uzlimēt uz pēdām. Sīs vielas iesūcas caur ādu organismā, to iedarbības rezultatā - paatrinās asinsrite, paatrinās vielmaiņa, viss pārejais- skaists pastāsts, lai būtu iespaidigāk un cilvēki labpratak tērētu ne mazo naudiņu par it vienkārsam lietām.

Autorizācija

Ienākt