Kāpēc man patik tikla mārketings un kāpēc tieši NWA-Network world allianse?

15. feb 2011. 15:38

Mani sauc Daina.Esmu no Smiltenes.Kā tad es nonācu tikla mārketingā?Varētu teikt,ka tas sākās kādus četrus gadus atpakaļ.Bija tā saucamie treknie gadi.Strādāju ar nekustamajiem ipašumiem ,apbraukāju Latviju,pabiju dažādās vietās,tikos ar jaukiem cilvēkiem un biju apmierināta ar dzivi.
Bet tad sākās krizes gadi un kā daudziem no mums dzivē viss mainijās,jo nekustamie ipašumi nebija nevienam vairs vajadzigi un man ari nācās meklēt citu nodarbošanos.
Tā sāku skatities uz interneta pusi,jo tur jau tajā laikā nāca dažādi piedāvājumi katrs par sevi vilinošāks un es protams noticēju kā es domāju daudzi no mums.Bet ,ak vai!!!
Tās izrādijās tā saucamās naudas piramidas,kur tie kas ir pašā augšā pelna no tiem ko iegulda apaksējie un tā izgāju cauri vairākiem projektiem,jo diemžēl noticēju tiem cilvēkiem ,kas to piedāvāja.
Gāja laiks,daudz mācijos apguvu jaunākās interneta tehnoloģijas,iepazinos ar jaukiem tikla mārketinga pārstāvjiem lieliem līderiem,kuri veidoja tieši tikla mārketingu internetā un sapratu,ka tikai tikla mārketingā ar istiem produktiem var izveidot paliekošus,pastāvigus ienākumus.Tagad palika tikai viens jautājums.Kādu tad kompāniju izvēlēties?
Tā kā strādāju internetā un skypā tad gandriz katru dienu man nākas uzklausit jaunus piedāvājumus,kas aicināt aicina,nāc pie manis,es esmu labākais,mana kompānija un mārketinga plāns tie labākie.Jā protams,ir labas kompānijas,labi produkti,bet atliek jautājums,ko tad izvēlēties man?Pēc kā vadities savā izvēlē?
Pēc manām domām galvenais nav tas kādā kompānijā tu strādā,bet gan ar ko tu kopā strādā ar kādiem cilvēkiem veido savu biznesu.
Teikšu tā pēc vairāku gadu neveiksmigiem meklējumiem esmu atradusi savu kolektivu un savu kompāniju ar ko veidot savu turpmāko karjeru tikla mārketingā.Esmu nonākusi draudzigā ,izpalidzigā kolektivā,esmu atradusi sev lielisku sponsoru,kas man ir blakus gan veiksmēs gan neveiksmēs,lielisku motivatoru,speciāistu jaunākās interneta tehnoloģijās.
Un pats galvenais esmu izveidojusi savu pirmo liniju no lieliskiem ,atsaucigiem cilvēkiem.,kas dzivo ne tikai Latvijā,bet ari Dānijā,Īrijā,Anglijā,Zviedrijā..
Ja ari tu esi tikla mārketinga kompānijas un galvenais jauka ,draudziga,izpalidziga kolektiva meklējumus tad esi nonācis istjā vietā un laikā..
Vairāk par to, ko piedāvā mana kompānija,kas saucas NWA-Network world Alliase vari noskatities video,kas pievienots šis rakstam.
Tātad vairāk nedomā,bet rikojies tūlit.Aizpildi priekšreģistrācijas lapu kompānijā un es ar tevi sazināšos turpmāko 24 stundu laikā.
http://www.duftbox.de/iasoteja/registrieren_ru.html

Ja tomēr vēl neesi izlēmis tad vari paciemoties vēl manā blogā un iegūt vairāk informāciju

http://www.nwainternetaveikals.com

Ar tevi kopā bija
Daina Baikova
T.26443427
skyp ezuks15


Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Nav komentāru

Autorizācija

Ienākt