Aicinu interesentus.

17. sep 2010. 21:19

Eņģeļu seminārs 26.septembrī.

Daudzi no mums ir jutuši, ka ir kādi īpaši spēki, kas sūta savas zīmes un rūpējas par mums. Kāds telefona zvans, nejauši satikts draugs, raksts avīzē, vai citi it kā sīkumi, ir kā ceļa zīmes, kuras, bieži atkārtojoties, vairs neliekas nejaušas. Brīžam ir pat sajūta, ka ir kādas īpašas būtnes, kuras izliek šīs zīmes.
Kad pirmo reizi nonācu apzinātā kontaktā ar šīm būtnēm, sapratu, ka tās jau sen zinu. Jau kopš agras bērnības, kad katram no mums pie dzimšanas, vai arī ātrāk tiek no Radītāja atsūtīts Sargeņģelis. Šī atkal tikšanās bija tik saviļņojoša, ka ,tās iedrošināta, turpināju ar savu Sargeņģeli kontaktēties katru dienu. Ik rīta meditācijas palīdzēja nostiprināt drošu un pastāvīgu saikni ar Sargeņģeli, saņemt no viņa vēstījumus, mācību stundas un atbildes uz jautājumiem, kurus uzdevu. Šī nepārtrauktā saikne ar Sargeņģeli ienesa daudz pozitīvu pārmaiņu manā dzīvē. To ievēroja arī draugi, un tā es sāku dalīties un stāstīt par savu ceļu kopā ar Sargeņģeli. Sākumā vadīju individuālas meditācijas un vedu kopā ar savu Sargeņģeli kā pavadoni cilvēkus uz tikšanos ar viņu Sargeņģeļiem. Kad arvien vairāk cilvēku vērsāsar šādu lūgumu, radās iepēja vadīt seminārus, kuros dalījos ar savu pieredzi un maksimāli pietuvināju, esot šajā eņģeļu kanālā, cilvēkus caur meditācijām smalkajai eņģeļu pasaulei.
Bieži dzirdu atsauksmes un stāstījumus no cilvēkiem, kuru dzīvē kopā ar Sargeņģeļa ienākšanu ir ienācis arī vairāk gaismas un līdz ar to daudz pozitīvu pārmaiņu. Šo metodi, kad ar eņģeļu smalko gaismas enerģiju palīdzību, tiek sakārtota enerģētika, kā arī rasti risinājumi situācijām, kuros enerģētika ir nobloķējusies, sauc par Eņģeļu terapiju. Ar Eņģeļu terapijas palīdzību, veicot arī individuālus seansus, var satikties un nostiprināt saikni arGaismas Skolotājiem, dziedināt savu iekšējo bērnu, atrast un apvienoties ar pazaudētām dvēseles daļām, harmonizēt iekšējo sievišķo un vīrišķo daļu, strādāt ar dzimtas karmu, kā arī veikt daudzus citus individuālus enerģētiskus procesus. Esot eņģeļu gaismas kanālā un pastāvīgā gaismas spēku klātbūtnē, visas šīs lietas, kas iespējams jau ilgstoši ir gaidījušas savu risinājumu, sakārtojas maigi, harmoniski un viegli.
Lai kontakts ar Sargeņģeli būtu maksimāli veiksmīgs un pastāvīgs, tam jāvelta zināms savs dzīves laiks un līdz ar to enerģija. Seminārā dalīšos savā pieredzē, kā attīrīt sevi un telpu, kurā eņģeļiem patiktos būt, kā arī , kā iekārtot vietu, kura būtu piemērota, lai to apmeklētu eņģeļi, kā meditēt kopā ar tiem, kā sajust, kā uzdod jautājumus un saņemt atbildes, kā arī vēstījumus no eņģeļiem. Mūsu ikdienas dzīvi vieglu un veiksmīgu var padarīt eņģeļu komanda, kuru sapulcinam sev apkārt no rīta un kas mūs pavada līdzi visu dienu. Meditācija Tikšanās ar Sargeņģeli ir kā ieeja jeb durvis smalkajā eņģeļu pasaulē. Ieejot tajā, ir iespēja izjust, kā mainās paša vibrāciju līmenis, kā arī, kā transformējas iekšējā telpa – tās krāsas un formas, sajust eņģeļa pieskārienu, ieskatīties tam acīs un iespējams arī uzzināt Sargeņģeļa vārdu un norādes, kas būs vajadzīgas, lai šis kontakts kļūtu ciešs, auglīgs un pastāvīgs. Ienesot šīs eņģeļu enerģijas un gaismu savā ikdienā, katrs mirklis kļūst par brīnumainiem svētkiem.

Seminārs būs svētdien 26. septembrī plkst. 10.00 Laimas draugu namā Sporta ielā 2a.
Sīkāka informācija un pieteikšanās 29493382 Maija vai managaisma@inbox.lv

Esiet mīļi gaidīti Eņģeļu pasaulē!

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

Sandra T. 27. sep 2010. 12:45

Pabiju meditācijās kopā ar Sargeņģeļiem,Erceņģeļiem un mūsu gaismas
pavadoņiem,iemācījos kā izveidot saziņas kanālu ar saviem eņģeļiem.Veidoju mājās altārīti saviem gaismas kolotājiem un gaidu nākošo eņģeļu semināru.

Frēzija v. 18. sep 2010. 00:01

....atvainojos, bet nelasīju, jo neuzskatu, ka būtu jau debesīs

Autorizācija

Ienākt