Tadel tada veida,lai CIP ar Latviju neparklajas.

30. aug 2010. 16:46

Taktika,strategija,ka Pentagona vienojamies-Ipasi piesardzigi.

Atslegas vārdi: Ipasi Piesardzigi0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (3)

Dzēsts profils 31. aug 2010. 00:10

Kuššš!   neklaigāt, man te kāds aizmidzis dārgums, nē dubl

Vasilijs P. 30. aug 2010. 17:07

Tadel jau PSRS nespej izturet-un visadas cucibas liek preti...Nav Informacijas.

Dzēsts profils 30. aug 2010. 16:50


www.DELFI.lv
28. augusts 2010 15:03 Padalies
Padalies ar ziņu
Nosūti draugamFacebookTwitter Drukāt  Ziņot redaktoram  Komentāri  (61) Kubas līderis Fidels Kastro paudis uzskatu, ka "Al Qaeda" vadonis Osama bin Ladens ir ASV Centrālās Izlūkošanas pārvaldes (CIP) aģents, raksta ārvalstu mediji.

Fidels Kastro novērojis, ka bin Ladens uzradies vienmēr, kad Džordžam Bušam bija nepieciešams "nobiedēt un uzstāties ar svinīgu uzrunu".

"Bin Ladens nekad neatstāja Bušu bez atbalsta. Viņš bija vienkārši padotais," savu hipotēzi izteica sirmais Kubas revolucionārs.

Kastro norādīja, ka viņa versiju apstiprina dokumenti, kas publicēti vietnē "Wikileaks".

"Šie dokumenti pārliecinoši apstiprina, ka viņš bija CIP aģents," paziņoja Kastro, neprecizējot detaļas, kuras kļuvušas par iemeslu viņa secinājumiem.

Vietnē "Wikileaks" 2010. gadā publicētajos dokumentos tika uzieta informācija, ka 2006.gadā ASV specdienestiem bijusi zināma bin Ladena aptuvenā atrašanās vieta, lai gan tiek uzskatīts, ka "terorista Nr.1" pēdas amerikāņi pazaudējuši kopš neveiksmīgās operācijas Afganistānā 2001.gadā.

Pēdējā laikā Kubas līderis pārsteidzis pasauli ar vairākiem provokatīviem paziņojumiem. Tā, piemēram, viņš prognozējis, ka Pasaules futbola čempionāta finālu pārtrauks Pasaules karš. Kad Pasaules čempionāts bija noslēdzies, bet karš nebija sācies, Kastro publiski atvainojies par savām maldīgajām prognozēm.

www.DELFI

Autorizācija

Ienākt