Gribi vai negribi, būs

7. jūl 2010. 13:22

Ja kāds exprezidents, ticis vadošā amatā polit apvienībā, var par "vienotību" teikt, ka tā ir paplukusi vista, tad "Par labu L-ju" - tie ir skaļi gaiļi, kas stāv uz pašu savārītiem mēsliem. to, kur paši balsotāji noveduši to stikla kalnu,kas saucas Latvija, kas balsoja tik par to vienu, kas "iztīrīja aku", mēs redzam. Tikai visi sakām - viņš vainīgs, es ne.
Rakstīt man nav grūti, esmu izbijusi ž-te, laika man pietiek jau gadiem, lai tās nezāles dārzā aug, gan jau pienāks arī viņu kārta.
Tuvojas vēlēšanas. Citiem tās gāžas virsū aumaļām, citiem tās nāk gaužām lēni, citiem - kā parasti, nekā.
Kā man? Nezinu. Kā daudz ko ;šajā dzīvē nezinu, gribu gan daudz, bet viss paliek gribēšanas līmenī, apzinos, ko šodien varu.
Pirms 7. Saeimas vēlēš. notika autoavārija, kurā nosita vīru, ievainoja toreiz bērnus, mani pataisīja par invalīdi. 2. gr nekam nederīgu cilvēku, kuram reizē ar liesu izņemta arī sirds.
Vīrs toreiz bija vēlešanu dep kandidāts, bet baigi ātri TP sarakstus pirms vēlēšanām izmainīja, avārija notika 26. jūlijā. Mēs ar bērniem uz bēŗēm nebijām, toties Šķēle un Dalbiņš esot bijuši - laba dzīvā reklāma, jo bērēs esot bijuši kādi pārsimt cilvēku.
Tautas partija gan pa šo laiku nav painteresējusies, kā klājas nosistā viena no TP dibinātājiem ģimenei. Kad pirms vairākiem gadiem vajadzēja naudu, lai toreiz vēl bērni varētu mācīties, vērsos TP birojā, man teica - nevaram aizdot, nav. Ha. Pārdevu vīra līdz galam nenokārtoto zemi, no kapa viņš man palīdzēja.
Tagad, kad publiskoju savu bankas kontu LV 17 UBAL 3100M00410001, sakot, ka tas ir tukšs, man daži saka, ka es ubagojot. Ha. Lai jau tā daži domā. Es neubagoju un no kura katra vispār neko neņemšu.
Pirms vairākiem gadiem, kad teicu, ka man tā TP jau līdz aknām, man teica - nu tad tev jānopērk liela trbīne un jāaģitē pret TP. TIk pa šo laiku jau vairākkārt esmu dzirdējusi arī tā - tas tak nav zināms, to nevar pierādīt, varbūt ievajadzējās tavu vīru novākt. Nu, man pašai pirms tam, šīs ģeķības nebija ienākušas galvā. Bet ja to saka vairāki, nesaistīti cilv?
Zinu gan vienu, kad TP dibinājās (toreiz tā nebija tik ļoti aptaukojusies, līdz ar ķermeni tak aptaukojas arī galvas smadzenes, vai ne) mēs, arī es ( biju nu jau likvidētas avīzes galv redakt) bijām vajadzīgi. tagad ne. Nu, par priekšvēlēšanu tikiem maksā tauta. Visa tauta. Jāsaka arī tā - no vienas bedres, kurā iegāza, kaut kā izrāpos, otrā iegāza valsts.
Šlesera vizītkarte arī man bija, pats deva, tik to jau sen atdevu muzejam, kopā ar citām, pašai roka necēlās izmest ārā. No savas dzīves gan daudz ko man piespieduši izmest. Tik dažas narkomānijas, no kurām viena ir rakstīšana, ne izsita, ne piespieda izmest.
Būšu baigā maita un to lielo tribīni nepirkšu, tikai šo skribelējumu sūtīšu gandrīz visiem, ko zinu. Tad jau redzēs, kas notiks.
Es atvainojos. Lai veicas. G.L
P.S. Esmu saņēmusi daudzas atbildes, tikai nevienu no tpista. G.L.

Atslegas vārdi: tā ir559

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Nav komentāru

Autorizācija

Ienākt