ar suni azotē valsts svētkos....

5. mai 2010. 10:35

        Vakar skatījos pa TV tik jauko tautas sadziedāšanos pie Brīvības pieminekļa... Viss jau būtu labi, ja pēkšņi ekrānā nepavīdētu kāds ļoti apmierināts dziedošs tantuks tautas tērpā pie pašas pieminekļa sienas ar.......klēpja sunīti azotē....No baltās  sagšas maliņas lepni izslējās suņa galva....Domāju, ka  operators ne TĀPAT VIEN tieši šo tautieti parādīja kādas četras reizes....Un vēlu vakarā atkal otru tādu pat DZĪVNIEKMĪLI - takšelis omulīgi ietinies Rucavas novada rūtainajā sagšā tirināja kājeles, apmierināti atlaidies uz muguras... Tikvien paspēju kā iekliegties : PRĀTIŅ, NĀC MĀJĀS....

Atslegas vārdi: ar suni azotē...0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (6)

Arnolds P. 5. mai 2010. 16:57

   žurka-šuns khe.Dārniecīt ņesrovnjaj huj s paljcam

Dārzniece K. 5. mai 2010. 16:29

        Es uzskatu, ka cilvēkiem jābūt savā, bet dzīvniekiem savā vietā.....Deviņdesmito 'Ventspilī Reņķa dārzā ļāgru festivāla laikā dabūjām atstāt savu viuetu, jo kāds kungs sev uz pleca uzsēdināja žurku. Bērni raudādami bēga, skatītāji vienkārši cēlās no savām vietām un gāja malā stāvēt kājās. Bet kungs nelikās traucēts....Vai tad tas ir normāli?

Dzēsts profils 5. mai 2010. 16:15

  Nezinu gan ,kas tur slikts?

Dzēstss P. 5. mai 2010. 16:13

Kad kautko Tāāādu redzu-visa iepriekšējās dienas maltīte *ceļas uz augšu*....

Aivars K. 5. mai 2010. 11:42

re, Dārzniec, suns jau nav vīrietis, ko var ieslēgt ankambarī un aizbraukt uz Sočiem..p uz tādiem godiem jau arī mēdz iet ar *tuvāko būtni*..))

Dzēsts profils 5. mai 2010. 11:14

biezā tante, ja var atļauties sagšā sunīti sildīt.

Autorizācija

Ienākt