sodien man paardomu laiks! :(

26. apr 2010. 00:52

peedeejas nedeelaas ir notikusi notikumi uz kuriem es wienkaarsi nespeeju rast atbildi! ir uznaacis dziiwes  apnikums ir panaakta taa robeza uz kuras cilweeks vienkaarsi moraali sabruuk! ir panaakts staawoklis kad cilweekam wairs neko negribas ir panaakts staawoklis ka cilweeks wairs nespeej koncentreeties probleemai ir panaakts kulminaacijas briidis kad cilweeks juutas pawisam tuks un bez raizeem,bez domaam,bez wisa kas kaadreiz bijis daargs!
ir pat nedaudz ironiski ka cilweeku ar dzelzs nerwiem war tik aatri pazudinaat! kautgan esmu ko ieguwis- ar waardiem war nogalinaat!
triic rokas, ir bailes iziet sabiedriibaa ir saacis izpausties riebums pret wisiem! ta4u ir weel saglabaajusies wiena lieta- liidzgalam taarii neizprastais vaardu salikums "wispaareeja sapratne"
vispaar nekad naw gadiijies iekluut saadaa emociju wirpulii bet ko es te muldu pat emociju wairs naw!
Diwi waaardi un beigas -    riebums un neizpratne- un tam seko kaukas tamliidziigs

http://www.youtube.com/watch?v=pv-KOSzgJ4c

Atslegas vārdi: njaaa0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

Dzēsts profils 26. apr 2010. 09:18

Redzi Paul, ja tu pats apzinies, ka ir panākta robeža uz kuras cilvēks vienkārši ir morāli sabrucis, tad vēl viss nav zaudēts. Tev šobrīd ir krīze tavā jūtu pasaulē - emocijas ir ļoti sakāpinātas, bet dzīve turpinās, un tici man , ka aiz šīm drūmajām it kā tukšajām dzīves dienām, nāks citas dienas, kuras tev atausīs pilnīgi citā gaismā un krāsā.  Ko es tev varu ieteikt, tas ir tas, ka šādas situācijās ļoti labi der psiholoģiska rakstura grāmatas,  kurās tu noteikti atradīsis atbildi uz sev svarīgiem jautājumiem, krāsu terapijas mūzikas diski un , protams, baznīca. Tici man , baznīcā atveras dvēsele un palīdz sakārtot jūtu pasauli, noteikti palīdz, bet ne pūlī, vienatnē .

Dzēsts profils 26. apr 2010. 09:03

Palasi pēdējo žurnālu "patiesā dzīve",varbūt tur, tieši rakstā par cilvēkiem šādā gara stāvoklī, sameklēsi motivāciju izkkļūšanai no labirinta! Tas nav strupceļš, bet gan dzīves ceļu kārtējais krustojums, šoreiz tikai ar sarežģītāku konfigurāciju! Izvēlies pareizo virzienu un aiziet tālāk!

Autorizācija

Ienākt