Slimība?

2. mar 2010. 12:01

Saaukstēšanās, gripa un slimības ir fiziskā ķermeņa attīrīšanas simptomi un pati tīrīšanās. Zeme ir fiziskais plāns un tādēļ satur lēnas un zemas gaismas vibrācijas, kas ietekmē jūsu dabīgo labsajūtu, jūsu dvēseles augstās vibrācijas un jūsu iekšējās enerģijas. Fiziskajām enerģijām piemīt spēja manifestēties un vairot jūsu pašu enerģijas, emocijas, domas un pieredzi tā, ka tās kļūtu par realitāti. Ja jums pārsvarā apkārt atrodas negatīvās vai pat neitrālās enerģijas, tad tas ietekmē jūsu auru, radot tajā stagnantu enerģiju. Kā jau cilvēki, jūs pārsvarā esat koncentrējušies uz savu fizisko ķermeni un tādēļ nejūtat pārveidojumus un izmaiņas jūsu aurā vai enerģētiskajā laukā ap jums. Blokiem un stagnantajām enerģijām pieaugot, tās nonāk tuvāk jūsu fiziskā ķermeņa virspusei. Jūsu fiziskais ķermenis salīdzinot ar visiem citiem tiek ietekmēts visspēcīgāk un visdažādākajos veidos. Kad jums ir iesnas, gripa vai slimība, tas ir trauksmes signāls no jūsu dvēseles un auras, ka jums ir kāds bloks (aizsprostojums), ko varētu būt izsaukušas problēmas, bailes vai emocijas, kam jāpievērš uzmanība vai jāatbrīvo.
Ja daudziem cilvēkiem vienā apvidū ‘piemetas’ viena slimība, tad visticamāk tie visi satur vienu un to paši bloku, uzskatus vai vibrācijas, kas ir kaitējošas vai noplicina viņu enerģiju. Kamēr zinātnieki meklē slimības izcelsmi, kas pierāda tās avotu, tikmēr augstas vibrācijas saturošs fiziskais ķermenis spēj palikt vesels arī atrodoties slimības zonā. Jūs varat paļauties arī uz saviem dakteriem, bet mēs lūdzam palikt atvērtiem tajā viedumā ar ko dalāmies mēs.
Jūsu ķermenis atspoguļo jūsu prātu un domas. Tas nozīmē viss, kam ticat, visu ko saprotat, tas viss atrodas katrā jūsu fiziskā ķermeņa aspektā. Mainot šos priekšstatus par sevi un slimību, jūs samazināt slimību un ļaujat sev eksistēt perfektā veselībā ik brīdi. Ja jūs visi ticētu, ka esat veseli un veselīgi, ka slimība, tas ir mīts un esat tīra gaisma, tad šis fakts mainītu tagadējo pasauli.
Slimība nav negatīvs process, tā ir spēcīgs attīrīšanās veids un veco pieķeršanos, veco lietu atlaišana, bet ir arī citi veidi kā tas var notikt. Apjēga un sapratne nāks ar laiku, kad cilvēce progresēs un iezemēs vairāk gaismas savā realitātē. Vēlamies piedāvāt dažas invokācijas, lai veicinātu dziedināšanu un atgrieztu jūs pie perfektas veselības.
"Es lūdzu manus pavadoņus - gidus un eņģeļu gidus tuvināties man un apņemt mani savā gaismas oreolā, lejot savu gaismu un mīlestību dziļi manā būtībā.
Es lūdzu vispiemērotāko Arktūriešu būtņu, kuras pārrauga Kungs Arkturus, mīlestības un dziedinošo klātbūtni un enerģiju. Es lūdzu jūs apņemt mani tīrošā un uzturošā gaismā, ļaujot tai ieiet katrā manas būtības un ķermeņa aspektā. Es piesaucu Kristāla Gaismas Tehnoloģijas cilindru pārklāt manu būtību. Kristāla gaismas vibrācijām strādājot ar manu enerģiju, es lūdzu tai pārvērst visu negatīvo, blokus/aizsprostojumus, sastāvējušās enerģijas un slimību simptomus augstā mīlestības vibrāciju gaismā. Es lūdzu arktūriešu Kristāla Gaismas Tehnoloģiju virzīties cauri visam manam ķermenim un atbrīvot no visām zemajām enerģijām un dziedēt mani. Es lūdzu jūs koncentrēties uz.... ķermeņa daļu, spēcinot attīrīšanu un dziedināšanu šajā vietā.
Es būtu dziļi pateicīga, ja palīdzētu man saprast manas slimības vai bloka patieso būtību/ izcelsmi/sakni tā lai es to saprastu, piedotu sev un atlaistu to.
Es esmu atvērta un uzņemu arktūtiešu Dziedinātājus un to Kristāla Gaismas tehnoloģiju. Paldies."
Arktūriešu Kristāla Gaismas tehnoloģija ir gaisma, kas sastāv no tūkstošiem augstu vibrāciju kristāliem. Kad piesauciet šo enerģiju attīrīt un dziedināt, tad gaismas apziņa uztvers jūsu nolūku un atjaunos jūsu būtību. Tā ir ļoti spēcīga attīrīšana un dziedināšana, kas teicami strādā ar fizisko ķermeni; tieši tāpēc to jums piedāvāju. Pēc invokācijas atbrīvojieties, sajūtiet enerģijas plūsmu sevī, ja iemiedziet- gaisma vienalga turpinās savu darbu. Praktizējiet ,elpojiet ,dariet visu savas veselibas labā !

Atslegas vārdi: slimība1

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (2)

muks m. 6. mar 2010. 21:57

,,,a kur  karma...  a  planētu ietekme...   a  Dieva ietekme  jo atveseļo  Dievs ...

olegs v. 2. mar 2010. 13:11

Slimība ir attīrīšanās? no kā?.No indivīda kā tāda.

Autorizācija

Ienākt