Vīrieši ir pārliecināti,ka pie visa ir vainīgas tikai un vienīgi sievietes !-

20. feb 2010. 11:15

īriešu loģiskā un pareizā domāšana.

Es, protams, neuzskatu, ka tagad par katru cenu vajadzētu meklēt vainīgo. Tas nebūt nav nepieciešams. Mēs taču visi labi zinām, ka vainīgas ir tieši sievietes. Te būs daži piemēri, kas uzskatāmi nodemonstrēs, kā izmaiņas sieviešu domāšanā un attieksmē pret dzīvi sarežģījušas abu dzimumu kādreiz tik harmoniskās attiecības.
Agrāk sieviete nesūdzējās, ka viņas vīrietis atkal nav nolaidis poda vāku. Sieviete bija laimīga, ka viņš ir spējīgs nopelnīt pietiekami daudz, lai vispār varētu atļauties podu ar vāku.
Agrāk sieviete neiebilda, ka viņai katru dienu jāstāv virtuvē pie plīts un jāgatavo vakariņas. Sieviete to darīja ar lielu prieku un entuziasmu, lai tikai viņas vīrietim atkal nebūtu jāņem rokā siksna.
Agrāk sievietes neiestājās par dzimumu vienlīdzību. Sieviete labprāt atzina vīriešu pārākumu, lai varētu izvairīties no grūtiem un atbildīgiem pienākumiem, tā vietā sēžot mājās un mazgājot traukus.
Agrāk sieviete nepārmeta vīrietim, ka viņš atkal pa visu istabu izmētājis savas netīrās zeķes. Sieviete katru dienu mazgāja viņa zeķes un citas drēbes, lai viņas vīrietis vienmēr būtu skaists un smaržīgs.
Agrāk sieviete labprāt uzņēma vīrieša draugus savā mājā, kad tie gribēja pa televizoru skatīties futbolu. Sievietei tā bija iespēja parādīt, cik laba namamāte viņa ir, pienesot viesiem aukstu alu un uzkodas.
Agrāk sieviete neaizrādīja vīrietim, kad viņš blenza uz citas sievietes apaļumiem. Sieviete saprata vīrieša diskrēto mājienu, ka viņš netiek apmierināts pietiekami bieži un labi, lai viņam nebūtu nepieciešamības blenzt.
Agrāk sieviete nevainoja vīrieti par mīlēšanos ar citām sievietēm. Sieviete pateicās vīrietim par to, ka viņš ļauj tai atpūsties dienās, kad "sāp galva".
Agrāk sieviete nedusmojās, ka vīrietis atkal aizmirsis kāzu gadadienu. Sieviete bija laimīga, ka viņu vispār kāds ir apprecējis.
Agrāk sieviete pēc seksa nevēlējās veselu stundu runāt par dzīvi un attiecībām. Sieviete klusēdama cerēja, ka vīrietis ātri aizmigs un aizmirsīs sievieti izmest no savas gultas.
Agrāk sieviete priecājās, ja viņai dzimšanas dienā uzdāvināja mikseri vai putekļu sūcēju. Sieviete novērtēja vīrieša vēlmi padarīt viņas mājas soli vieglāku.
Ceru, ka jūs tagad nepadomāsiet, ka es esmu kaut kāds seksists. Es taču tikai vēlos mieru un saticību ikvienā mājā. Katrā ziņā, ja nu kāda vājā dzimuma lasītāja vēl nav izdomājusi sev skaistu apņemšanos, piedāvāju apņemties beidzot kļūt par katra vīrieša sapņu sievieti. Viņš to noteikti novērtēs.

Atslegas vārdi: vīriešu fantāzijas0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (9)

Dzēsts profils 18. apr 2010. 09:43

Nevajag dalīt vainīgajās un vainīgajos,bet daļu vainas jāuzņemas skaistajam dzimumam-cik vīriešu ir dēļ jums lodi sev pierē ielaiduši?     

maiga z. 28. feb 2010. 19:52

Cik gan labi,ka ir sievietes,vismaz visus pasaules grēkus un vainas var uzvelt......     

dainis c. 27. feb 2010. 20:59

Protams ka sievietes vainīgas . Re nogrima Titāniks. Kas vainīgs? Sieviete ! Rahēla Aizbergs

Broņislavs D. 27. feb 2010. 18:39

Ir nu gan liela uzupureessanaas pastaavot pie pliits,itkaa passaam eest negribas nemaz,un jums sievieteem arii zekkes nav jaamazgaa,to izdara automaats!
Ko tad draazzaties ar viiriessiem,ssodien veikalu plaukti piebaazti ar nemirstiigiem
viiriessiem,tie arii nav jaataisa eest un zekkes noteikti nav jaamazgaa...
Taa vareetu turpinaat veel un veel...

Minka s. 26. feb 2010. 01:25

Jā,tā tas bija,bet vienlīdzību izcīnot sievietes izveidoja HAOSU visā PASAULĒ un tagad notiek tas,kas notiek...   

Moon M. 20. feb 2010. 20:49

Viedi vārdi !!!

Laila N. 20. feb 2010. 20:47

Nu bet bez šaubām, ka pie visa šai pasaulē un ārpus tās, esam vainīgas mēs - SIEVIETES. Jā, pat pie tā, ka saule no rīta par agru aust un vakarā noriet.    
P.s. arī pie tā, ka vīrieši reizēm nemaz nav vīrieši  

Anatolijs S. 20. feb 2010. 11:36

Cik karu,nodevību pasaulē sieviešu dēļ bijuši.

Dzēsts profils 20. feb 2010. 11:31

sievišķiem vajadzētu iemācīties un iegaumēt kā tēvareizi vienu lietu - pirms katra sava kārtējā "izlēciena" noskaitīt līdz 10...   Tad praktiski visas nesaskaņas izzustu kā rīta migla.
Un tā mūžīgā urķēšanās un "jēgas" meklēšana, visu vajag apspriedelēt un rāmjos ielikt. Tā krīt uz nerviem, it kā nevarētu vienkārši dzīvot un priecāties par to kas irun kā ir. Nē viņai vajag izdomāt problēmu, lai to pēc tam risinātu un nonāktu pie slēdziena ka vainīgi ir vīrieši

Autorizācija

Ienākt