čipši

9. jan 2010. 23:15

vakar redzēju ka ar čipsiem var iekurt uguni, un deg vel labāk nekā papīrs. tad ko mēs ēdam? tīru ķīmiju vaitad ne?

Atslegas vārdi: čipsi0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

Dzēsts profils 10. jan 2010. 16:20

Tieši tā,ķimiju ēdam.

giza g. 10. jan 2010. 13:28

nam nam

Dzēsts profils 10. jan 2010. 10:10

Ķīmisku procesu rezultātā izaug tas pats zemē iestādītais kartupelis, citādi tas nesapūtu un tā vietā nerastos jauni dēsti... jautājums ir tikai par to vai tas ir dabīgs vai mākslīgi veidots process...
Šajā gadījumā eļļa ir tā viela, kas labi deg!!!

Dzēsts profils 10. jan 2010. 09:46

Čipšus neēdu

Burvīgā D. 10. jan 2010. 06:51

Eļļa dega. Spirts arī deg.

Iveta m. 9. jan 2010. 23:43

Cik labi ,ka es neēdu čipšus...

Dzēsts profils 9. jan 2010. 23:18

nu bet protasm ka kimija ta ir pamegini no ridienas zalus kartupelus est ...tie bus daudzreiz veseligaki ....

Autorizācija

Ienākt