par planētām astroloģijā..

24. nov 2009. 18:14

Astroloģija ir dzīves ciklu izziņas metode, un pirmkārt tā ir zinātne,kas tulko zvaigžņu (planētu) enerģiju saikni ar dabu un mums. Tā ir mērķis  apzināt mūsu darbības iekšējo un ārējo izpausmju izraisītu notikumu norises likumsakarības, lai vadītu dzīvi vēlamā gultnē. Astroloģija ļauj analizēt individuālā un kopējā saistību, jo tā redz planētu kustību saikni ar cilvēka vai kādas grupas (ģimenes, valsts) vai objekta dzīvi.
Astronomija un citas eksaktās zinātnes ir saistītas ar objektīvo laiku, kas atbilst vispārpieņemtajai laika skaitīšanas sistēmai. Astroloģija balstās uz astronomiskajiem datiem un arī ir saistīta ar objektīvo laiku un tā cikliem, tomēr neskaidro pašus šos ciklus, bet interpretē to iedarbību uz visu dzīvo. Ar cikliskām norisēm mēs saskaramies regulāri: diennakts ritms, gadalaiku mijas, ko izraisa Zemes griešanās ap savu asi un ap Sauli, Mēness fāžu maiņas, kas saistītas ar Mēness griešanos ap Zemi un kopā ar to ap Sauli. Līdzīgi notikumi cikliski norisinās arī mūsu acīm neredzamā veidā. Tālu kosmosā tāpat, kā Saule un Mēness, pārvietojas citas planētas. Astroloģijas mērķis nav informēt par precīzu objektu (planētu) atrašanos laikā, bet parādīt to enerģētiskās plūsmas un individualitātes mijiedarbību.
Astrologs pārzin, kādas enerģiju plūsmas atbilst debesu ķermeņiem.
Astroloģija prognozē dzīves notikumu raksturu, bet precīzu izpausmes veidu izvēlas cilvēks.
Jēdziens "astroloģija" ir cēlies no grieķu vārdiem - astra – zvaigzne, logos – doma, saprāts, vārds, likums. Astroloģija ir instruments apkārtējās vides un sevis izziņai. Pati daba mums rāda, ka viss notiek pēc iepriekš stingri noteikta plāna. Pasaulē katram no mums ir sava zināma vieta. Caur astroloģiju mēs izzinām dabas noslēpumus, vibrāciju likumības, kas darbojas visur.
Astroloģija nav fatāla zinātne, jo piedāvā dzimšanas laikā pārmantotās mentālās spējas, bet tas, kā mēs tās pielietojam, ir mūsu ziņā. Astroloģija vēsta, kā mainīt savu dzīvi, sadarbojoties ar dabu, nevis esot pretrunā tās likumībām.
Zvaigžņu valoda ir skaista un plaša. Katrs simbols caur astroloģiju tiek tulkots un gūst skaidrojumu reālā dzīvē.
Ik brīdi planētas atrodas kādā noteiktā zodiaka zīmē un raida noteiktas vibrācijas Visumā. Astrologu vēlme ir tās izprast un sniegt šo izpratni Jums, lai īstenotos mūsu visu vēlme – savu dzīvi veidot apzinātāk, jaukāk un skaistāk.

Atslegas vārdi: astrologs0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (7)

Dzēsts profils 11. dec 2009. 15:05

....ir cits speeks ,kas visu nosaka

inny .. 24. nov 2009. 20:48

olegs - tad jau esi klausījies joku horoskopu... katram cilvēkam ir savs horoskops, lai arī dzimis vienā dienā ar kādu citu. tā ir liela zinātne, ko pēta un izzina jau gadsimtiem ilgi. ja Tu aizietu pie īsta astrologa, viņš pateiktu visu par Tavu pagātni, tagadni un nākotni uz zvaigznēm vien lūkojoties..

olegs v. 24. nov 2009. 20:44

Bet es noklausos to prognozi dienai un dari ko vai ne,bet viss sanāk ne tā

inny .. 24. nov 2009. 20:35

nemāku pateikt, kāpēc nedarbojas Tev.. parasti tieši zvaigžņu stāvoklis nosaka katra konkrēta cilvēka raksturu un dzīves ritumu.

olegs v. 24. nov 2009. 18:23

Bet tie nedarbojas,kā lai piekrīt

inny .. 24. nov 2009. 18:19

es gan tam ticu.. kādēļ lai apstrīdētu augstas kvalifikācijas visas pasaules zinātniekus un pētniekus??  

olegs v. 24. nov 2009. 18:16

Es gan tam neticu.Cik esmu tos horoskopus lasījis,nekas nepiepildās.

Autorizācija

Ienākt