Vai Amigos veidotāji maz nojauta, ka viņu taisītais saits kļūs par tik foršu un inteleģentu cilvēku satikšanās vietu?

17. nov 2009. 13:43

Agraak nebiju pievērsis uzmanību šim saitam, bet tagad - pāris dienu aplūkošanas laikā - varu apgalvot, ka baigi laba vieta brīvā (un nedaudz arī darba) laika pavadīšanai! :) Gan jau, ka jums arī ir iemesli šeit būt?

Ar kādu domu reģistrējāties jūs šeit un vai nekas nav mainījies?

Atslegas vārdi: Amigos107

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (26)

ilmars b. 24. jūl 2010. 23:10

pateicoties Amigos es atradu sev sievu esmu laimigs -paldies .

Dzēsts profils 9. mai 2010. 20:37

O, jā - Amigos un cilvēki šeit - tā ir atsevišķa pasaule un tauta!  

Medus M. 27. apr 2010. 19:37

  Nejauši te iemaldījos, bet... es gan nesaku, ka šī ir pati intiliģentākā vide, kur  var gudrību smelties. Papļāpāt par šo un to, un it neko- to var! ''Draugos."' neesmu un nebūšu, nezinu, kas tur notiek. Šeit kādas dienas vēl pagrozīšos, tad- adjē!  ļaudis visdažādākie. Parunāt var!

Laila N. 19. apr 2010. 15:34

Esmu amigosā jau kopš sākuma, bet tad pa retam iegriezos, apnika, veselu gadu vispār nerādījos, nu esmu atgriezusies. Sākumā, pēc pārmaiņām šeit, nesapratu, kas un kā te notiek, bet nu jau iepaticies jaunais diskusiju veids - jautājumi un blogi. Tas ir interesanti. Iepazīstu interesantus cilvēkus, katram sava "odziņa", varbūt arī "uts", bet tas padara cilvēku interesantāku citiem. Man patīk!   

Dzēsts profils 19. apr 2010. 15:12

Man arī te patīk.
Ja piever acis uz dažiem sexuāli stipri norūpējušiem ļautiņiem un griezsirdīgiem sievišķiem, kopumā ir OK.
Izmantoju jautājumu-atbilžu rakstīšanu smadzeņu izkustināšanai, līdzīgi kā krustvārdu mīklas minot. Izklaidējos, lasot citu atbildes un pa laikam iemetot kādu joku.

Dzēsts profils 9. jan 2010. 15:20

hm..parole vairs nedarbojas....bet amigos uzaicina ienākt!....interesanti?!?

Jānis S. 30. dec 2009. 23:19

Šite izskatās interesanti, es jau tikko tikai. Draugos manis nekad nav bijis - nepatīk man tas putras katls.
Ir šādas tādas tēmas, ko domāju aprakstīt. Liekas būšu atradis piemērotu vietu ar ieinteresētiem lasītājiem.  

Edgars V. 1. dec 2009. 21:58

Jus visi esat briniskigi cilveki.......

Martins M. 19. nov 2009. 11:47

Oi... Cilveeki te tieshaam buutiski atshkjiras... Lielieska vieta interesantaam sarunaam :)

Dzēsts profils 19. nov 2009. 10:07

es jau uzreiz saredzēju potenciālu. bet oj, kā sākumā visi psihoja, kad ierobežojumus salika. mēnesi amoru bīdīju, kamēr sanāca feinie ļaudis. nu var tik priecāties.

Dzintars P. 18. nov 2009. 13:59

Biju reģistrējies kādu labu laiku atpakaļ.Pārmaiņas ir, jo kad biju te pirmo reizi izskatījās savādāk gan.
Par blogošanu un atbildēm - neuzskatu ka atbilžu daudzumā ir tas labums. Atbilde jau var būt īsa, kodolīga, gara un t.t. Bet ja nav ko pateikt citējot cita rakstīto un vai savas domas tad jau nav vajadzības mest kādu nenozīmīgu repliku ne citiem , ne sev.

Veiksmīgas diskusijas un atbilžu meklējumos!

miillSniegpulksteniite (. 17. nov 2009. 15:26

es ar nepiedalos tajos kartīsu un uzmetajamos pakalpojumos, kur nu vel pielūdzeeju peetiijumos, bed draugi tik radu sarakstam izdevīgi, bet šeit katrs mees ar savu individualitati otru iepzīt varam  un tas te ir pats interesantaakais...kaa ko kurss izprot, domaa, noveertee, atziist vai nopet no 5 staava:))

Ilona M. 17. nov 2009. 15:06

Nu kam man tā puķe vai ķirbis arī tajos draugos?Es tādiem niekiem naudu netērēju un dzīvoju arī tur lēti,bet te ir cita vide-sarunājas ne tikai draugi,bet pil\nīgi sveši cilvēki,turklāt neviens nebaidās teikt to,ko domā,un tas vien ir labi.:)))

Martins M. 17. nov 2009. 14:59

Kopsavilkums pēdējām jautrajām atbildēm:

Sens latviešu interneta ticējums:

Ja Tev iemet ķirbi, puķi vai piku purnā, tad ak vai! Nelaime kas "maksas pakalpojumi" ir piemeklējusi Tavu virtuālo dzīvi!

Kaija K. 17. nov 2009. 14:53

jā,piekrītu Sniegpulkstenītei....labi,ka te neslauc mūsu makus kā Draugos...bet vispār -ptu ptu ptu...ka nepiesauc nelaimi, kas saucas - "maksas pakalpojumi"! :))

Martins M. 17. nov 2009. 14:40



Par šito tekstiņu tā kārtīgi pasmējos - patiess un labs :D

miillSniegpulksteniite (. 17. nov 2009. 14:36

Agraak bija veel interesantaak, bet ar tagad labaaks par citiem saitiem..., kaut saak kopeet draugiem.lv, bet vismaz nav komrciaaliem ienaakumiem domaats, ka jamaaksaa, ka tev ķirbi, puķi vai sniegapiku uz purna uzmet:))

Martins M. 17. nov 2009. 14:28

Nu neatceros gan kāds agrāk iekš Amigos bija paskats, bet tagad neko īpašu te nesaskatu - un tas jau ir tas pievilcīgākais :) + diezgan ērti lietojams un pārskatāms!
Tā teikt - beidzot Latvijā kaut kas ir līmenī! :D

miillSniegpulksteniite (. 17. nov 2009. 14:25

pats labaakais ,ka te runaajas visi un tas nekas ,ka nevienmeer sapas domas...tapeec ar te jauki...ka nenodarbojas neviens te ar sju, sju pa spalvai glaudīšanu:)

inny .. 17. nov 2009. 14:22

tiešām interesanti.. pēdējo reizi šeit biju laikam pirms trim mēnešiem, bet tad kādu dienu te ienācu un ieraudzīju fantastiskas pārmaiņas!! tikai cilvēki tādi kūtri.. neblogo pārāk un atbildes arī īpaši neraksta.. varu saskaitīt aktīvus desmit cilvēkus, kuri tiešām šeit uzdarbojas un jauki pavada laiciņu. beidzot ir kādā superīga vieta: latviešu saits, kur var izrunāties pa nopietnam un pa jokam. nemaz nevar salīdzināt ar ārzemju forumiem.. tur daudz ko var pat nesaprast..

Autorizācija

Ienākt