Nāves eņgeļi-Vai viņi nosaka cik ilgi dzīvos cilvēks?

24. sep 2009. 07:08

Cilvēki sāk domāt tikai tad, kad ir atnākuši nāves eņgeļi pēc tavas dvēseles.Kermenis bez dvēseles paliks uz zemes.Tiks apglabāts un satrūdēs zemē.Dieva plānos nav mirušo cilvēku kermeņu atdzīvināšana.Katra dvēsele ir nemirstīga un tai ir dots savs uzdevums ko ir jāizpilda.

Atslegas vārdi: Naves eņgeli0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (22)

Arvīds J. 8. dec 2011. 09:44

MŪŽĪGAS DOMAS. -- Cilvēks baidās  no Nāves tāpat kā mazs bērns no tumsas un tāpat kā ar gadiem pāriet bērna dabiskās bailes ,tā arī tās otrās..

Arvīds J. 24. mai 2010. 18:24

Dzīves nepārtrauktība attiecas uz apziņas saistību ar DIEVU,kas turpinās pēc nāves.Varbūt arī nāves eņgeļi nosaka,kā šis cilvēks nomirs šajā pasaulē. Cilvēka dvēsele ir nemirstīga. Pēc nāves cilvēki šajā pasaulē atstāj savu kermeni, bet dvēsele dodas uz citām pasaules dimensijām.

Arvīds J. 23. mai 2010. 20:21

Jā gadās nomirt pēkšņi Dvēsele var būt apjukusi.Neuztraucaties eņgeļi parūpēsies ,lai jūs noklūtu citā dimensijā.Ir cilvēki ,kuri redz,kā dvēsele atstāj cilvēka kermeni ,vai arī tajā atgriežas. Nebaidieties uzticieties eņgeļiem un viss būs labi. Vienmēr palūdziet DIEVU,un lūgums tiks izpildīts.

Arvīds J. 23. mai 2010. 19:13

Saskaņā ar dažu cilvēku uzskatiem mūsu dvēseles ceļo uz citām planētām vai galaktikām., kur tās uzsturas kopā ar citām būtnēm. Kosmiskā telpa,kurā atgriežamies pēc fiziskās nāves,īstenībā ir vieta, nokurienes esam ieradušies.

Arvīds J. 19. mai 2010. 09:13

Saskaņā ar reinkārnācijas noteikumiem, ja esat izdarījuši Pašnāvību,jums jāatgriežas un jāsāk dzīve no gala---un tā vārētu būt daudz sliktāka nekā pašreizējā. Cilvēkiem būtu jāpadomā.Ir iespējams ,ka ar citām mirušām dvēselēm var sazināties ar zīmēm un signāliem.

Arvīds J. 15. mai 2010. 08:48

Ir daudz cilvēku,kas tic, ka ar nemitīgām atkārtotām lūgšanām spēj mainīt dzīves apstāklus, un nezina vai nesaprot cilvēki----KA IR JĀMANA VIŅU GARS.....

Arvīds J. 12. mai 2010. 09:20

Vairākums dvēseļu atstāj cilvēka ķermeni miršanas brīdī. un dodas uz otru pusi.Bet ir gadījumi, kad kaut kas neparedzēts notiek un dvēsele nevar tikt ne uz augšu, ne uz leju, vai uz ziemeļiem , vai uz dienvidiem.Dvēsele nezina kur doties,šādi gadīumi ir arī.Vai šai dvēslei,kura ir aizkavējusies ir paredzēts.......

Guna M. 28. feb 2010. 00:12

  Jo Cilvēka deļs nāks Sava tēva godībā ar Saviem eņģeļiem un tad viņš ik katram atmaksās pēc viņa darbiem ......daži no tiem,ka šeitam stāv ,nāvi nebaudīs, iekams tie nerdzēs Cilvēka Dēlu nākam Savā Valstībā.
                                                       (Mateja 16; 27-28)

Arvīds J. 28. nov 2009. 08:15

Parasti sargeņgeļi brīdina cilvēku no draudošām briesmām. Cilvēkiem būtu jāieklausās un jāapdomā sava rīcība,lai nenotiktu nelaimē.Sargeņgeļi tikai brīdina,bet nāves eņgeļi izpilda savu darbu.Katram eņgelim iir iedalīta vieta,ko viņš var darīt.

Ernests N. 27. nov 2009. 09:19

Kā tu to visu zini?

Eņģeļi ziņotāji:))
Varbūt  tomēr eņģeļi nes vēsti, tātad ir vēstnieki. Vēstis nes arī zīlītes un citas radības. Kas atstāj zīmes?

Arvīds J. 7. okt 2009. 16:23

Kā atškirt eņgeli no spoka..Tā ir vienkārši cilvēka intuīcija telepātiski izjūti vai šai būtnei ir garīgums saskaņa ar augstāko saprātu.

Arvīds J. 7. okt 2009. 16:17

Eņgeļi ir garīgas būtnes un mēs cilvēki uz tiem nevaram attiecināt nekādas fiziskas formas.Cilvēka intuīcija pasaka vai viņa priekšā ir eņgelis.Parasti eņgeli cilvēkiem parādās vienkārša cilvēka veidolā.

Arvīds J. 6. okt 2009. 20:10

Eņgeļi ir bezdzimuma būtnes.Spārnus eņgeļiem ir izdomājuši gleznotāji.Tas tika darīts,lai būtu atškirība starp eņgeliem un cilvēkiem.Patiesā atškirība starp cilvēkiem un eņgeļiem ir pavisam  kaut kur citur.

Arvīds J. 6. okt 2009. 20:01

Vārds Eņgelis grieķu valodā nozīmē ziņotājs.Ir vairākas metodes,kā sazināties ar eņgeļiem,lai varētu kontaktēties ar mirušajiem cilvēkiem.Lai sazinātos ar eņgeli,kurš parūpēsies,lai jūsu ziņa noklūst līdz mirušajam cilvēkam.Ļoti skaidri jāsaprot,kāpēc gribat sazināties ar šo cilvēku.

Arvīds J. 5. okt 2009. 08:49

Vienīgais nav saprotams pēc kādiem kritērijiem nāves eņgeļi nosaka cik ilgi šis cilvēks uz šīs zemes dzīvos. Var būt nāves eņgeļi izvēlas,kā šis cilvēks nomirs.Vai tas būs kaut kāds negaidīts nelaimes gadījums,vai cilvēks nodzīvos ilgi un nomirs sasniedzõt atvēlēto gadu skaitu.Nāves eņgeļi pēc kaut kādām pazīmēm laikam tomēr skatās cik ilgi dzīvot šim cilvēkam.

Arvīds J. 4. okt 2009. 06:06

Jā es piekrītu par savu kermeni ir jārūpējas,lai to nepiemeklētu visādas slimības..Mūsu lielā bagātība ir veselība.Labu veselību,ko par labu naudu nevar nopirkt.Cilvēks var būt ļoti bagāts,bet kad nerūpējas par savu kermeni.Pazūd arī veselība.Cilvēkiem ir tik daudz kaitīgu ieradumu,kā smeiķēšana,iedzeršana un tā tālāk.....Paši cilvēki ir vainīgi pie daudzām slimībām.Vienmēr var padomāt,vai tev būs labi no sliktaiem ieradumiem ?

Dzēsts profils 2. okt 2009. 16:43

Cilvēka zemes ķermenis ir kā apģeerbs,kuru ik pabrīdim mēs apmainām,bet kurš dzīvam esot ir jāsaudzē un jāmīl,jākopj jo tā ir mājvieta mūsu dvēselei :)

Arvīds J. 29. sep 2009. 08:48

Agri vai vēlu mums cilvēkiem būs jāatstāj šī pasaule.Patīk vai nepatīk, bet Nāve mūs vienmēr gaida.Visa dzīvā radība uz zemes dzīvo noteiktu laiku,lai izpildītu savu Misiju uz Zemes.

Arvīds J. 28. sep 2009. 08:06

Domāju ,ka ir ļoti labi ja cilvēki nezina savas nāves iestāšanas laiku.Ja nu tomēr cilvēks to zina,laikam sāktu savu dzīvi izvērtēt citādāk.Domātu ko varētu vēl izdarīt kaut ko labu,kāmēr esi šai pasaulē.

Arvīds J. 27. sep 2009. 19:32

Nāves eņgeļi nosaka,kā cilvēks nomirs.Vai tas būs negadījums,nejaušība,neuzmanība.Vai arī cilvēks nodzīvos garu mūžu un savu dvēseli bagātinās,lai pēc tam atstātu šo pasauli.

Autorizācija

Ienākt