kad sieviete patiik

19. sep 2009. 20:45

p



kad sieviete patiik ,tad viiriietis satraucas, par zakkiti sauc vai peliiti SSO un par sirsninnu, zvaigzniiti ar - pat gatavs ar saldu cukurpuuderi apbeert...
JAUTRI TO VISU NOVEEROT:)

Atslegas vārdi: patiik0

Komentēt var tikai autorizēti lietotāji

Komentāri (11)

miillSniegpulksteniite (. 22. sep 2009. 07:06

savstarpeejas simpaatijas jau ir jauka buussaana - tas tik dod dienai pikantumu, ne obligaatas attieciibas...
savaa zinna rada prieku ,ka ir cilveki, kas patiik, par kuriem var vienkaarssi taa pat vien pajuusmot:)

Madara M. 21. sep 2009. 06:34

Es gan ceru, ka šorīt kaimiņš novēlēs labu dienu un uzsmaidīs, priekšnieks pamanīs, ka es labi izskatos, jo esmu brīvdienās atpūtusies, saņemšu e-pastā kādu rīta sveicieniņu utt. Tas nebūt nenozīmē, ka man viņus visus vajadzētu mīlēt, taču savstarpējā saskarsme starp cilvēkiem ir patīkamāka, ja viņi prot pateikt arī jaukas lietas.

miillSniegpulksteniite (. 20. sep 2009. 17:43

.....cik esmu pati noveerojusi ,tad buutiski tas ir, kad esi vairaaku sieviessu pulcinnaa ...un tas pirmais jaukais vaards kaadai tiek pirmajai un koketums vai miillatzinums visaam nepieciessams, tad jaa....BUUTISKI

BET , ja esi jau kaada uzmaniibas lokaa, un tev kaads neveelams to visu izstaro, tad nne visaam tas ir BUUTISKI..., JA NAV IISTAIS

Madara M. 20. sep 2009. 17:37

Piedod - tieši VIŅAI - izlaidu burtus!

Madara M. 20. sep 2009. 17:35

Neapgalvoju, ka visām tīk būt pelītēm, citu sauc arī par karalieni, saulīti vai princesi, mīļumu, jauko meiteni, mazo, jaukumu, zelta gabaliņu, kaķenīti, zaķenīti  utt. bet labi vārdi tīk arī tām, kurām ir savs Jānis, Pēteris vai Juris pie sāniem. Pavēro, kā iezalgojas acis, uzplaukst smaids, kad saņem to īsto, tieši viāi teikto labumvārdiņu! Pajautā meitenēm pašām, ko viņas saka, iespējams, mēs te vārdus tērējam pilnīgi velti.

miillSniegpulksteniite (. 20. sep 2009. 15:40

ne visas kaifo no taa ko ccukst:))

bet ir taads teiciens- protams ,ka taa ,kas vientulla to veelas vairaak par to,kurai savs Missa pi saaniem:))) un , ja kaads svessais , tad noniecina, bet tu katra ir ar savaam iipatniibaam, visaam peec vienas ssnites peliites netiik teelot:))

Madara M. 20. sep 2009. 15:04

Ai, kā tai pelītei to patiku vajag! Tas ir blefs, ka jautri noskatīties, jautri pasmieties. Meitenes, visas taču labprāt dzirdat mīļvārdiņus, visām ir patīkami, ja kāds tos saka, raksta, čukst. Jā, prāts, protams, drīkst aptvert, ka tas nav īsti no sirds, ka nav īsti tas, ko gaidāt, ķermenis drīkst izdarīt savu izvēli un netraukties pretī šim pelīšotājam, bet ir gan labi, ja kāds velta kripatu uzmanības. Nav taisnība, ka latviešu sievetes tiek apbērtas ar uzmanības apliecinājumiem tik baģātigi, ka viņām tas viss jau līdz kaklam.
Aiziet, no šīs dienas nemelosim pašas sev un citiem! Pateikta vēlme jau ir pusceļš līdz tās piepildījumam.

miillSniegpulksteniite (. 20. sep 2009. 13:58

:))))nu tai peliitei ssausmas bet runcim pavisam interesanti, tik vieniigi kaifotaajs nepamana ,ka peliitei akuraat vinna patika nav vajadziiga:)))

Dzēsts profils 20. sep 2009. 07:08

par pelīti tu saki? tas nudien nav labākais variants. svētās šausmas:D


miillSniegpulksteniite (. 19. sep 2009. 23:17

.....cilveeks satraucas-ka nav izteereejusies:))

Frēzija v. 19. sep 2009. 21:29

Jā, it īpaši, ja uzvelk ko pieguļošu, pat vecais apģērbs liekas pēkšņi jauns, seko jautājums, kad tu to iegādajies?

Autorizācija

Ienākt