Pufīgi olu baltumi ar šokolādes mērci video recepte.
Mandeles pārlej ar verdošu ūdeni patur 2-3 minūtes tad zem auksta ūdens,un ... pilna recepte šeit:
Keywords: kulinārija86, receptes929
Blocked profile
January 20 2016 20:43zannina...superigi...
Blocked profile
January 20 2016 14:25Neko ,Jūs nezināt.... ,Cik Līnis ir garšīgs,izsautējot krējumā... ,cik garšīgi ir kartupeļi čuguna katli''nā,nu labi var kaut stikla.... ,bet, tur jāpieliek ,kaut kas klāt... ,bet man atkal radās stulbs jautājums... ....kā izgatavo stiklu... ,kas ir priekš tam nepieciešams... ,es tik daudz Jums ,pasaku izstāstītu....bet mani gaida,lidmašīna,kas gribēja nosēsties manā pagalmā,bet aizlidoja nepiezemējoties,bet vienalga smaidu...
Blocked profile
January 20 2016 13:57recepte... dīķmalā atrušināt sniegu...atklājot kailu ledu-uzlej tam verdošu ūdeni---paskaties liksies lapas tur dzīvas...jo patiesi ir dzīvas...un sabildē...bet-zem ledus tās...un stikls tik trausls...ka baidīsies kāju tur spert!...viss tik caurskatāms...
Valija Y. January 20 2016 13:40Sandi mēģini uzlikt uz mēlītes-- garšu kārpiņas iedarbosies...
Sandris X. January 20 2016 13:31Porcijas varētu būt lielākas !
Sandris X. January 20 2016 13:28Izskatās garšīgi !
Valija Y. January 20 2016 13:27Pāldies --- vis tik un tā ņāmmīgs...un sufle un mandeļu riekstiņi un šokolāde...
Video V. January 20 2016 13:14recepte bija rakstīts mērce bet es domāju, ka drīzāk glazūra un var izmantot ari kūkam
Valija Y. January 20 2016 13:03Glazūra vai mērce...???lielais jautājums.
Blocked profile
January 20 2016 11:03Te es vairs neju province ..
Blocked profile
January 20 2016 10:44Ā....bet vari pateikt man,kā izkult no olām kaut ko saldu,kas jādara... ,kas no kā,jātšķiir.... ,es Tev tādus kulinārijumus brīnumus pastāstītu....